"Sajam u Formax Storu" - od 01.10. do 01.11.

Započeo Formax Store, 26 Septembar 2014, 20:53:19

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

batarihter

Bata Sale,jedno pitanje...ovaj komplet "CORMORAN SPIN SET II" od 5590 din.Ako ga narucim kod vas,jer dobijam komplet bez postarine,jer je preko 5000din.Jer hocu da bude poklon za rodjendan,pa da ga covek samo dobije  :wink: ...bistro...
...Srbija do Bojkota...
...svuda je bolje,gde nas nema...

Saša

Za kupovine preko našeg web sajta www.formaxstore.com (iznosi veći od 5,000.00 din) dostava je besplatna. To ne važi za prodavnice, tamo imamo drugi vid pogodnosti - popuste sa našim članskim karticama (5 i 10%).

Dakle - naruči ga preko sajta i imaćeš i besplatnu dostavu.  :takoje:
Bass mi je opsesija...

Formax Store

SVE FORMAX STORE PRODAVNICE RADIĆE I SUTRA!

Zbog izuzetno velikog interesovanja za našu veliku akciju "Sajam u Formax Storu", sve naše prodavnice radiće i sutra (nedeljom)! U Novom Sadu obe naše prodavnice radiće u vremenu od 9.00 - 14.00 h ("Formax Store" - Cara Dušana 47 i "Formax More" - Beogradski kej 13), a u Beogradu će raditi "Formax Mega Store" - Bul. Mihajla Pupina 165A, od 9.00 - 17.00 h. Očekujemo vas sa preko 500 artikala na sniženjima koja idu i do 40%, brojnim setovima pribora (više od 20 različitih setova), mnogo novih artikala i još puno toga. Dobro nam došli!

Evo i malo fotografija od juče (malo akcijske atmosfere) iz prodavnice Formax Store u Cara Dušana 47. Snimio ih je kolega mobilnim telefonom pa nisu baš najkvalitetnije, ali verujemo da će biti o.k.  ;)
pexon

Hvala kolega Vradojicic. Imam Formax Power Carbon MH od 3,60 (to mi je prvi feeder) i sad sam naumio da kupim jedan Heavy feeder od 3,90. Namena bi mu bila prvenstveno za Savu za pecanje bele ribe, ali normalno želim sa njim da pokrijem još neke situacije na vodi. E sad pošto je Procaster na akciji troumim se pošto mi je i tako na granici budžeta. :huh:

vradojicic

Mislim da ce ti biti odlican za Savu, definitivno vredi tih para. A pokrice ti i pecanje sarana na komercvijalama, cak i na reci... Odlican stap koji ima dusu, nije motka a ima dosta snage, moze da baci velike hranilice itd...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

pexon

Hvala kolega. Ja sam tako i mislio ali mi znači da to potvrdi neko ko je bio u kontaktu sa štapom.

Formax Store

Akcija traje i dalje (sve do 19. oktobra), i dalje u ponudi imamo većinu akcijskih artikala, a evo i još jednog flajera:


Saša

Izgleda da smo veoma popularni, opet smo probili dozvoljeni bandwith (protok) na Photobucketu...  :cheesy:

Nema veze, sredićemo to u ponedeljak. Do tada, evo još jedan flajer sa akcijskom ponudom (okačen na drugi image host)...  :cheesy: smiley033

Bass mi je opsesija...

Formax Store

Evo i malo fotografija nekih setova/njihovih elemenata:

Cormoran Carp Set - 23,990.00 din (ušteda 30%)

Sastoji se od 3 štapa Daiwa Black Widow Carp 3.5 lbs, 3.90 m i 3 mašinice Cormoran Pro Carp GBR 6PiF 5500

Saša

PRODUŽAVA SE AKCIJA "SAJAM U FORMAX STORU"!

Zbog izuzetno velikog interesovanja za našu najnoviju akciju "Sajam u Formax Storu" ali i činjenice da smo obezbedili nove količine skoro svih akcijskih artikala, odlučili smo da akciju produžimo do 1. novembra (ili do do isteka zaliha)! Očekujemo vas i dalje sa preko 500 najraznovrsnijih artikala koji su na sniženjima i do 40%, a tu je i više od 20 raznih setova pribora (za šarandžije, varaličare, dubinkaše...) i još mnogo toga. Svi artikli mogu se platiti i odloženo, preko čekova građana ili kreditnih kartica banke Intesa i Diners, a tako šaljemo i pouzećem na kućnu adresu. Poručiti možete takođe i preko našeg web sajta www.formaxstore.com (besplatna dostava za kupovine veće od 5000 dinara). Dobro nam došli!

Bass mi je opsesija...

Formax Store

Akcija traje i dalje, pa evo još jednog "flajera" sa ponudom:


Saša

Na sniženju od 15% su i izuzetno kvalitetni Daiwa Grubin šedovi...  :ok:Najnoviji silikonac iz Daiwa ponude! Poseduje širok rep koji proizvodi izazovnu vibraciju i rebrasto telo koje je idealno za nanošenje raznih atrakata, a koje takođe dodatno pojačava akciju celog silikonca. Imamo ga u ponudi u dužini od 10 cm i više atraktivnih dekora koje vidite na fotografijama. Prvoklasna varalica za lov smuđa, štuke, soma i drugih grabljivica! U pakovanju (hermetički zatvorenoj kesici) nalazi se 7 ovakvih silikonaca.
Bass mi je opsesija...

Formax Store

JOŠ SEDAM DANA AKCIJE "SAJAM U FORMAX STORU"!

Naša velika akcija "Sajam u Formax Storu" polako ulazi u svoj finiš. Ostalo je još sedam dana da se izuzetno povoljno opremite kvalitetnim ribolovačkim priborom. Iskoristite zato ovu fantastičnu priliku! Očekujemo vas i dalje sa preko 500 najraznovrsnijih artikala koji su na sniženjima i do 40%, a tu je i više od 20 raznih setova pribora (za šarandžije, varaličare, dubinkaše...) i još mnogo toga. Svi artikli mogu se platiti i odloženo, preko čekova građana ili kreditnih kartica banke Intesa i Diners, a tako šaljemo i pouzećem na kućnu adresu. Poručiti možete takođe i preko našeg web sajta www.formaxstore.com (besplatna dostava za kupovine veće od 5000 dinara). Dobro nam došli!
Teme sličnog naslova (10)