Formax Store TV kanal na You Tubu

Započeo Formax Store, 13 Maj 2020, 22:54:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Formax Store

Pre nekoliko godina pokrenuli smo još jedan mali projekat - Formax Store TV kanal na You Tubu gde redovno objavljujemo snimke sa naših pecanja (rubrika "Uživo sa vode"), predstavljamo razni pribor (rubrika "Novosti"), prenosimo brojne video snimke brendova koje zastupamo, snimamo prezentacije koje se održavaju u našim objektima, razna takmičenja na kojima učestvuju naši test ribolovci i takmičari i slično.

https://www.youtube.com/user/FormaxStoreSrbija

Ove snimke i emisije snima, obrađuje i montira naša sopstvena mala TV ekipa, a pred kamerama su najčešće naši test ribolovci (fideraši, varaličari, šarandžije...). Naravno, kanal je prvenstveno marketinškog karaktera ali se trudimo da emisije snimamo tako da budu zanimljive, edukativne i zabavne. Koliko u tome uspevamo - procenite i kažite nam sami. :) Evo da vam pokažemo i neke naše radove (verovatno ste ih već gledali - ako niste - pogledajte obavezno). O

Emisija sa trenutno najviše pregleda (blizu 400.000) je snimljena pre malo više od godinu i po dana, pecali smo krupne deverike feeder tehnikom na Dunavu kod Bezdana:Odmah za njom je još jedna emisija o feeder ribolovu na Moravi sa preko 350.000 pregleda..Najgledanija emisija o varaličarenju je ona o zimskom lovu smuđa snimljena na Dunavu kod Donjeg Milanovca (skoro 170.000 pregleda):Itd, itd. Imamo na kanalu još puno drugih emisija, snimaka sa raznih takmičenja u inostranstvu i slično. Pogledajte i kliknite na "subscribe" kako biste mogli gledati nove emisije čim ih objavimo, a potrudićemo se da vam u ovoj temi stavljamo linkove prema najjsvežijim/tek objavljenim emisijama i snimcima. Recimo, večeras smo objavili video sa kraćim predstavljanjem Formax Zenon varaličarske mašinice:Jako nas interesuju vaši komentari - naročito konstruktivne kritike, kako bismo sve to radili još bolje ubuduće. :)

slob

Citat: Formax Store poslato 13 Maj 2020, 22:54:05
.............

Jako nas interesuju vaši komentari - naročito konstruktivne kritike, kako bismo sve to radili još bolje ubuduće. :)

Što se tiče mašinica, najbolje pošaljite po jedan primerak našim "Alanima Hawkovima", Germini i Vradojcicu.  :cheesy:
Verujem da će te dobiti objektivne komentare kada je u pitanju konstruktivni koncept, materijali i preciznost. Mašinice će biti rastavljene i slikane, i prikazane sa skeniranim listama delova i šemom (jedino skenirane slike daju dovoljnu čitljivost).
Još samo da pomenuta dvojica pristanu na to, a i da Vi prihvatite da je to u vašem interesu.  :smiley:

Tako će te imati i linkove, u katalogu, a prema blogovima sa potpunim tehničkim prikazima.  :wink:
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

Saša

Ljudima koji rade takve recenzije je mnogo bolje da sami uzmu/kupe mašinicu nego da im daje proizvođač/uvoznik jer će tako sigurno biti objektivniji (tim pre što to zaista nije skup pribor) :)

Mi se inače ne plašimo bilo kakvih "testova" i otvaranja jer sve te mašinice za nas radi jedna od najboljih OEM fabrika u Kini (koja radi puno modela za Browning, Zebco, Fox, Daiwu i brojne druge mnogo poznatije brendove), tako da unutra nema nikakakvih iznenađenja, sve su to proverena rešenja, kvalitetni materijali i isto tako kvalitetna izrada. Procenat reklamacija na njih je stvarmo mizeran a mi još dajemo 2 godine garancije na njih, iako uopšte nemamo takvu zakonsku obavezu.  :)

p.s. Mene su lično više zanimali vaši komentari na kvalitet i sadržaj emisija. Lako ćemo za mašinice. :)
Bass mi je opsesija...

stevs986

Citat: Saša poslato 14 Maj 2020, 12:12:30
Procenat reklamacija na njih je stvarmo mizeran a mi još dajemo 2 godine garancije na njih, iako uopšte nemamo takvu zakonsku obavezu.  :)

Ova izjava nije netačna budući da je garancija zaista voljni korak, ali malo je marketinška jer zvuči kao da vi kupcu dajete neku povoljnost a zapravo je to nešto što mu zakon garantuje na osnovu saobraznosti. Garancija od 2+ godine bi bila prava stvar  :cheesy:

Treba razlikovati dva pojma: s jedne strane, saobraznost robe ili usluge (warranty, conformity), koja predstavlja zakonsku kategoriju - odgovornost trgovca da roba ili usluga budu u skladu sa uobičajenim radom ili posebnim zahtevima potrošača i garanciju (guarantee), kojom trgovac i proizvođač mogu da garantuju za svoju robu ili uslugu posebnom izjavom koja predstavlja dodatni, voljni korak, kojim se potrošaču mogu obećati posebne pogodnosti, ali isključivo više u odnosu na zakonske odredbe.

"Saobraznost" znači da je trgovac dužan da potrošaču isporuči robu koja:

  • ima svojstva potrebna za redovnu upotrebu robe iste vrste;
  • odgovara opisu koji je dao trgovac i ako ima svojstva robe koju je trgovac pokazao potrošaču kao uzorak ili model;
  • po kvalitetu i funkcionisanju odgovara onome što je uobičajeno kod robe iste vrste i što potrošač može osnovano da očekuje s obzirom na prirodu robe i javna obećanja o posebnim svojstvima robe;
  • ima svojstva potrebna za naročitu upotrebu za koju je potrošač nabavlja, pod uslovom da je trgovcu u momentu kupovine bilo ili moralo biti poznato da potrošač robu nabavlja za naročitu upotrebu.

Potrošač ima pravo reklamacije zbog nesaobraznosti u roku od dve godine od kupovine. Tako da ako garancija nije duža od 2 godine ona zapravo i nije potrebna.

P.S. Emisije su za svaku pohvalu.  :ok:

dragan2006

Nije bijelo, nego belo.
Stevs, imaš pravo.  smiley033

Saša

:D

Sve je danas deo marketinga, naravno (i naše učestvovanje ovde, takođe). To niko ne spori. Najbitnije je da kupac dobije kvalitetan proizvod (srazmerno novcu koji je dao, naravno), odnosno  da dobije proizvod sa kojim neće imati problema :)
Bass mi je opsesija...

Teme sličnog naslova (10)