BLACK FRIDAY AKCIJA - 20% dole na sve!

Započeo Formax Store, 25 Novembar 2020, 12:30:39

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Saša

Što se tiče obaveštenja o statusu porudžbine, to kod nas ide ovako:

- kada uspešno završite sam proces poručivanja na sajtu (odnosno ako porudžbina uspešno pređe kod nas), na ekranu odnosno sajtu vam izađe i takvo obaveštenje. U tom trenutku ne dobijate nikakav mail.

- ako ste porudžbinu napravili ulogovani na sajt, tada njen status možete pratiti u opciji "moj nalog". Porudžbina u tom trenutku ima status "na čekanju" - jer čeka da je neko vidi i obradi, jelte.

- kada neko od naših zaposlenih obradi porudžbinu (odvoji za vas poručene artikle) - ona dobija staus "prihvaćena" i vama u vidu konfirmacije porudžbine stiže i takav automatski mail sa sajta.

- u momentu kada je porudžbina spakovana i predata kurirskog službi - ona dobija status "realizovana/poslata" i opet vam stiže još jedan mail, ali sada takve sadržine. Tada će vam obično biti isporučena sledeći dan.

- kurir u vašem kraju je na dan isporuke (ujutro) preuzeo paket i on će vam biti isporučen u toku dana - sada dobijate i SMS od City Expressa sa takvom sadržinom.

Dakle, sve je to vrlo jednostavno i piše na sajtu. Dalje:

-  ako ima bilo kakvih problema sa porudžbinom (recimo nemamo neki artikal na stanju) - neko od kolega vas zove telefonom i dogovarate se dalje oko porudžbine.

- ako nemamo ništa od poručenih artikala (ili nemamo taj jedan artikal koji ste poručili) - stiže vam mail sa takvim obaveštenjem i naravno izvinjenjem, te pozivom da napravite novu porudžbinu i odaberete neke druge artikle.

Što se tiče samog sajta - star je više od 8 godina i nećemo više da ga krpimo i ulažemo u  njega ali smo zato angažovali najbolju softversku kuću na tom polju u Srbiji odnosno platili izradu potpuno novog sajta. Koštao nas je kao otvaranje još jedne prodavnice (što on u suštini i jeste) ali nismo žalili pare. Strpite se još malo. :)
Bass mi je opsesija...

Veliki89

Sve je to super, ali onda zaposleni me mogu da kažu da odredjenog artikla ima koliko i na sajtu, zato sto ih mrzi da provere.

Stigli mi i dodatni vrhovi, naruceno 3kom stiglo 2kom. Posto je cena takva kakva je sigurno nisu smatrali kao bitno da jave da nema poručene količine.

BGI

Mene su zvali da kažu čega nema na stanju, pa smo došli do dogovora u hodu, i paket stigao za dan-dva.  smiley033

x-flite

Narucim u nedelju 30.11 TDR MATCH & FEEDER 3012QD masinu u Formaxu, telefonski. Momci
ljubazni, kazu saljemo u ponedeljak kod vas je utorak, sreda. Prolazi sreda, danas zovem Formax,
kazu momci poslato jos u ponedeljak, daju mi broj posiljke za pracenje i na sajtu City expressa vidim
da su preuzeli paket stvarno u ponedeljak i da je masina jos uvek kod njih, " stavljena u sladiste".
Zovem doticnu gospodu i cekam 10 minuta da mi se baraba zaduzena za pracenje paketa javi. :veryangry: Naravno ne javlja se, i sad mi dodje da zapucam 45 kilometara do Beograda i da mu se
naje... m....... Sale, menjaj kurirsku sluzbu.
Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

ribolovacnis

Meni je danas stigo paket ako se ne varam narucen u subotu ili mozda nedelju.
Kao ni vama ni ja nisam dobio povratni mail ni u jednom trenutku,niti sam na sajtu vise mogao da vidim svoju porudzbinu.
Svakako obratio se Sasi koji mi je odmah odgovorio da je porudzbina primljena.
Sve stiglo sto je poruceno. Zapakovano perfektno i da su ga bacali ne bi mu nista falilo. Tu racun,tu katalog. Sto se toga tice sve pohvale.

Saša

Morate biti svesni da je Black Friday akcija period kada sve puca po šavovima jer je navala kupaca u tom kratkom periodu neverovatna, počevši od sajtova čiji su serveri toliko preopterećeni da se ne šalju automatski mailovi i ne možeš ući u "moj nalog", preko kolega na pakovanju i slanju koji više ne znaju gde udaraju, do kurirskih službi koje se bukvalno raspadaju. Mi smo se ove godine pripremili kao nikad do sada ali opet nije moglo sve da funkcioniše besprekorno jer neke stvari jednostavno ne zavise od nas. To su vanredne situacije i jednostavno je tako, morate imati i malo strpljenja. Niko ne može sve da dimenzioniše i  napravi da bude spreman za taj jedan ili nekoliko dana jer nije ni blizu tako u ostatku godine. Tako je kako je. Evo, mi još uvek nismo uspeli sve da spakujemo i pošaljemo a već je prošao četvrti dan od završetka akcije (a krenulo se sa odvajanjem i pakovanjem još u prošli petak). Sećam se i takvih akcija da su pošiljke pakovane pune dve nedelje posle završetka. Sada ćemo sve završiti u ovoj nedelji iako je broj narudžbina dupliran od tada. To je ipak uspeh, veliki. :)
Bass mi je opsesija...

Veliki89

Tdr 3012qd je bilo 2kom, ja sam narucio u petak u 0:06h i već mi je stigla

x-flite

Sale, u mom postu iznad ako si procitao nijednog trenutka ne iznosim kritiku na momke koje rade u
Formaxu.Naprotiv, maksimalno korektno, ljubazno, krajnje profesionalno, sto ne moze da se kaze za
zaposlene u CityExpressu i to im nije prvi put. Zamisli da tebe neko drzi na zici preko 10 minuta, kako
bi se ti osecao. U redu da kazu : Prebukirani smo, izvinite, isporuka ce mozda kasniti dan, dva, pet"
nikakav problem, ko bi zamerio. Opet, ponavljam da im ovo nije prvi put, kao sad Black Friday pa je
to kao razlog. Prosli put su moj paket poslali u Nis, isto iz Formaxa a paket zene  iz Nisa sa lekovima
zavrsio kod mene. Sin poslao majci lekove, zena dijabeticar. I ista prica, ne javljaju se na telefon  kao sada. Sta reci na to? Zar za to treba imati razumevanja?
Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

mladinaucnik

A da formax pomeri black friday za neki drugi friday? :) Pa da se ne preklapa sa ovim kad svi to koriste, makar bi tako eliminisali jedan problem u celom lancu - kurirsku sluzbu, tad ne bi bili "prebukirani".

Ne zelim da se moj post shvati kao kritika ili bilo kakva zla namera, vise nekako na smsnu stranu.
Bio u NBgd u subotu za crni petak, ne mozes proci od kutija, svi rade, trce, nose, pomazu koliko mogu...

ramplinstinski

Hoce li i ove godine biti poslednji petak novembra?
Kupi mi majko top !

tićo


ossa

Hej, haj baš nas brige...

Saša

Biće, ali još uvek nemam nikavih detalja, pratite nas ovde i preko društvenih mreža, objavićemo sve informacije na vreme. :)
Bass mi je opsesija...

ossa

Hej, haj baš nas brige...

Zoran

A naročito Fejsbolah ... Radije ću da ga propustim nego da se o njemu informišem preko tih ''društvenih'' mreža. Koje, između ostalog, i ne konzumiram ...