Smeće na našim rekama, kanalima i jezerima

Započeo mradovic, 16 Septembar 2010, 22:43:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

igorsimo

Kao da sam dzabe ostavio kesu za smece...posle intervencije
sona

Kesa/Kanta za smece je namenjena da je  ljudi koriste a ovo su gradjani niske svesti nula....


sona

Sramota je to sto nam drugi moraju ukazati da smo nekulturni i da ne vodimo računa o svojoj okolini,s bogami to se vidi na svakom koraku sve pocinje od kuce.Bitno je da nije ispred mene a to sto je malo dalje to me se ne tice zato treba da nas je sramota. Zelimo neku kulturu zivljenja sa prirodom ..... smiley033

marina1983

Zato ja dzakove smeca sa Drinskog skupa vozim 15 dana u gepeku i nikako da provalim sta mi smrdi u autu  :lol:

sona

Cesto pokupim sa mesta gde pecam al opet ostavljaju mislim da su isti tipovi,tako sam isto kao i ti vozao neko smece zaboravio a kolima se siri miris Mediterana :ok:

SaxBanovci Dunav.Znaci,ladno je spustio wc solju jedno 20 stepenica...pored ima i krevet a desno je izliv kanalizacije,a iznad...restoran..

Mrkela

Sta reci, mozda mu se vise svidja da gleda u wc solju nego na cistu obalu.

Vladimir Jekic

A 20m desno je govnara i na 150m, opet nizvodno, divlja deponija koja s brega ide direktno do same obale. Iznad toga se gradi fancy naselje, zgrade sa pogledom na Dunav! Nema nama pomoći! Ovih "drugih" ima mnogo više!

dragan2006

Šolja je za istovar creva u prirodnom okruženju, kad je već govnara blizu...  smiley041

pedja81

Kakva sramota pa mi smo zreli za ludaru,ovo je necuveno!
pametan pise a budala pamti

vrobec


sona

Danas sramota nemam komentara,i ne znam da li neko moze da stane ovima na put na nekoliko mesta duz kanala DTD
Ista ekipa zaključio po vrsti otpada


Dragan Nešković

Citat: pedja81 poslato 16 Novembar 2021, 19:31:42Kakva sramota pa mi smo zreli za ludaru,ovo je necuveno!
Колега, нисмо "ми", зрели за лудару, већ кретени који прљају све што стигну, и где год стигну. Има тог олоша на све стране, па ево и овде код нас на сави. Просто је невероватно шта ти кретени остављају поред воде, у води, на обали ... Те барабе су углавном "пецароши", на овом нашем терену. Дође стока да "пеца", и све сурдукне ту где седи, и око себе. Кесе од прихране, конзерве, разног крша и лома, па и балега говедо ту где пеца, јбм  :shocked: шљам обичан  :grin: само ме занима да ли и кући серу где стигну, оца им оног ненормалног, што их је такве наопаке направио.

Овде код нас су направили тоталан рушум, толики, да се нама овдашњим није више милило да долазимо на обалу на којој смо одрасли. Баш нешто причамо у последње време, шта радити са свим тим дрипцима, преовладава мишљење међу чланством, да добар обловак лечи ту болест, ће видимо за даље ...

А до тада, ми смо 25.9. направили по ко зна који пут акцију чишћења обале, од туђег ђубрета. Срамота је да постављам слике свог тог крша, чије размере су безпризорне. Било је нас 15-так, и рмбали смо добрих 4-5 сати, да покупимо сав крш који су ти "љубитељи природе", оставили за собом. Колико су такви људи у аус винклу, ево једног детаља од тог дана. Чистимо ми сав тај крш и отпад, кад долазе нека два човека, па се унервозише када су нас видели толике, ваљда су мислили да неће имати места за пецање. Кад су видели да ми не пецамо, њиховој срећи није било краја. Лепо су поседали, развукли по 6-7 штапова, и само пичи. Ми смо радили 5 сати. Ни један није померио дупе из столице да нам ишта помогне, а једног од њих сам ја питао после пар сати рада, да ли могу да однесем ђубре које је бацио уз воду, и које је уредно бацао испред себе, сво то време. Каже чова, ма само ти ради и уживај не сметаш ти мени ич!  :tongue:  :lol:  Лепо кажу људи, обловак је прави лек!

Поздрав колеге, и бистро  smiley033   

Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

pikeman