Bojkot kupovine ribolovačkih dozvola 2013

Započeo batarihter, 01 Januar 2013, 13:50:38

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dcarp

bojkot ili neki drugi naziv ali organizovan u zakonskim okvirima je jedini legitimni način da se iskaže ne zadovoljstvo,sve ostalo je razularena banda koju niko neće slušati ni podržati.bojkot treba da opstane kao opozicija trenutnoj vlasti na vodama,u svoje ime ga podržavam ali isto tako ispunjavam svoju zakonsku obavezu da imam dozvolu i uvek ću je vaditi.
New thinking
New possibilities

mi-ne

Malko opreznije sa razularena banda.
Samo da te podsetim na nesto sto vec znas,nema vecih prekrsioca zakona od onih koji su ih napisali.Kako na istoku,tako i na zapadu.
A za bojkot se ne brinite,osudjen je na uspeh kada stanje na vodama bude dovoljno lose. smiley033

žex.rašeta

Molim vas za korektnu komunikaciju i poštovanje tuđeg mišljenja i razmišljanja . Hvala  smiley033
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

mi-ne

Svaka cast. smiley033
Ocekujem da se postuje moje misljenje da zakon nije vredan postovanja. :lol:

tonac

Iako mislim da je bojkot pozitivna stvar,dok god ne pocnem da vidjam cuvare na vodama,vise nikad necu kupiti dozvolu,.ovo je zadnja godina da sam to uradio. Nema tu ljubavi ,prosta racunica. Neka me ubede da mi je jeftinije da kupim dozvolu,posto sam ovako ispao budala. Treba da platim 6 dnevnih godisnje da bi se isplatilo. Jos nisam video cuvara,od pocetka godine,a da to nije bila ada ciganlija i deliblato.

batarihter

Citat: dcarp poslato 01 Jul 2013, 14:15:00
bojkot ili neki drugi naziv ali organizovan u zakonskim okvirima je jedini legitimni način da se iskaže ne zadovoljstvo,sve ostalo je razularena banda koju niko neće slušati ni podržati.bojkot treba da opstane kao opozicija trenutnoj vlasti na vodama,u svoje ime ga podržavam ali isto tako ispunjavam svoju zakonsku obavezu da imam dozvolu i uvek ću je vaditi.
...lepo receno....  smiley033
...kao prvo zbog savesti,a drugo zbog zakona,sam izvadio dozvolu za 2013.godinu,iako sam nezadovoljan situacijom na rekama,i potpuno i dalje podrzavam bojkot (kad god se ponovo bude aktivirao)...
....do sada jedino nisam bio na Drini...pecam sam..sa suprugom i cerkicom...i oni idu sa mnom (kampuju) na 2-3 dana,minimum 2 puta mesecno...i zato,ne mogu da ih dovodim u situaciju da gledaju kako mi oduzimaju stapove ili pisu kaznu..  :no:
..ali sto je najveca zalost....do sada nisam imao ni jednu kontrolu.... :sad:
....ipak mi je savest cista pred porodicom...ali pred sistemom (drzavom),mnogo se kajem sto sam platio 7000din za nesto sto u stvari ne postoji (there is no spoon) i niko nikad nece traziti... :sad:
...bistro... :sad:
...Srbija do Bojkota...
...svuda je bolje,gde nas nema...

tonac

Vidi,za savest ostavljam to kako se ponasam na vodi. Ali nece biti da cu ja da dam pare za nesto , a onaj pored mene ne. Ne shvatite me pogresno,ja bi dao i 100 evra za dozvolu ali hocu da vidim gde je taj novac otisao,rezultat. Ovako,dok se to ne promeni,od mene vise ni dinar.

dcarp

tvoj stav je takođe ispravan,mene isto boli ali ne mogu da ne izvadim dozvolu.
New thinking
New possibilities

alokiN_17

nemam posao=nemam pare=kakva bre dozvola=ribocuvar poslednji put vidjen pre 10 godina=C&R=steta N U L A... vracam cak i cverglane i pesa=hapsite me za to slobodno :tongue:  :lol:  :thumbup:
A kad ja to nisam bio hardkor???

johnnybgood

Ja sam je kupio i bas me zanima kada ce me obici ribocuvar. Do sada ni jednom...

alokiN_17

Kaze mi drugar da su bili redovni na Tamisu do pre mesec dana,sada kad su stigle pare od dozvola videcemo dal ce vise da cirkulisu po terenu ili po kafani :lol:
A kad ja to nisam bio hardkor???

knezevic76

u Borči su se pojavili, uglavnom ujutro vikendom
"Neki bi voleli da voze sporije,ali,na žalost,više ne mogu"-Duško Radović

Amater84

I ove godine sam kupio dozvolu i sa njom obišao više voda, a zbog posla pecam uglavnom vikendom kada je udarni termin i mogu vam se pohvaliti da mi je dozvola i dalje potpuno nova.
Volim da pecam, a teraju me da radim!

Zmaj Strasni

I ja sam uzeo krajem aprila i cuvar me jednom iskontrolisao za 1. maj. U sustini, stanje na vodi je veoma lose, ali znam da ce kad tad naici, a ne zelim da se trzam na svaki sum iza sebe jer svakako postoji teoretska mogucnost da me upise ako je nemam pa da zavrsim na sudu. Kod nas u Apatinu su cuvari cudljivi. Nekad ce upisati penzionera bez dozvole koji peca na 1 stap, a nekad nece pogledati ribokradice koje sretnu jer znaju da mogu ostati bez zuba ako su previse uporni u postovanju zakona.

johnnybgood

Sledece godine ne kupujem dozvolu. Nisam video cuvara ove godine, a kako sam cuo kad je dosao da kontrolise pitao je ove bez dozvole, koji su rekli da nemaju, on kaze ok pecaj... znaci drzavo kriva si sta da se radi. Sada kada je krenula stuka pecaju od 6 do 66 godina, 95% bez dozvole. Znaci NECU! Eventualno ako cu na mamu uzeti posto zene placaju 50% manje pa na tu ici.

Teme sličnog naslova (10)