Vukovi sa DUNAVA - 10 godina sa Vama!

Započeo pikeman, 26 Jul 2018, 11:07:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

pikeman

Na današnji dan, pre 10 godina pokrenut je forum Vukovi sa DUNAVA. U početku mali, ali vremenom je porastao...

Mesto stvoreno da početnicima olakša prve korake u ribolovu a iskusne napravi još boljim ribolovcima. Uz savete o ribolovu trudili smo se da menjamo svest ljudi, da svi zajedno imamo brižniji odnos prema vodi i prirodi, da i generacije posle nas mogu uživati u svim prirodnim lepotama.

Srećan nam rođendan, nadam se da ćemo nastaviti lepo druženje, da u godinama koje slede proslavljamo zajedno još mnogo rođendana!  smiley122 smiley139 smiley334mrjr

Tako je. Nastavićemo u pravom smeru

Poslato sa FIG-LX1 uz pomoć Tapatoka


Veliki89

Odlican forum sa mnogo clanova zeljnih da podele informacije, cake, fanzone... :thumbup: tako i treba da bude

smiley122
smiley324 smiley324 smiley324 smiley324

Goachild

Срећна деценија! :tongue:
Пикеман како да попијемо пиво онлајн?!   :sad: :cheesy:obradmiki

Srecan rodjus Vukovi!  Najbolji forum smiley118 smiley015 :tongue: :ok:

mladinaucnik

Cestitke "glavnim i odgovornim" a boga mi i ostalima

ossa

Srećan rođendan, ja sam tada bio početnik a , hauba, kajman, goran dubravac, pikeman, dushann i retfala, rj kao i mnogi drugi su mi pomogli da naučim svašta.  Za uzvrat sam punio galerije, otvarao teme i još više varalicarenje zavoleo, i počeo da ga prenosim na mlađe kolege. Lep jubilej samo napred. S početka nisam bio registrovan, jer nisam znao da kao registrovani korisnik mogu da vidim još veći deo foruma, pa mi je registacija otvorila nove vidike.

TT-jac

Hej, haj baš nas brige...

vladimir022

Ubedljivo najbolji forum. Svega na jednom mestu, sve uredno i pregledno.  Jedini koji svaki dan pregledam milion puta.. makar jos 10 puta  toliko da potraje

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk


slob

Srećan "rođendan", pre svega vlasnicima, direktorima i  zaposlenima ako ih ima, i na kraju volonterima. Očigledno svi odrađuju znalački svoj posao jer popularnost foruma sve više raste, a to je najbolje merilo dobrog rada.
Ne znam da li je sve za javnost, ali bilo bi lepo da vidimo nekakve detaljnije statistike foruma, od osnivanja do danas, po godinama, jer 10 godina je ipak jubilej.

Još jednom čestitam jubilej 10 godina i svima Srećno i ubuduće.


Citat: pikeman poslato 26 Jul 2018, 11:07:09
............forum Vukovi sa DUNAVA....Mesto stvoreno da početnicima olakša prve korake u ribolovu a iskusne napravi još boljim ribolovcima. Uz savete o ribolovu trudili smo se da menjamo svest ljudi, da svi zajedno imamo brižniji odnos prema vodi i prirodi, da i generacije posle nas mogu uživati u svim prirodnim lepotama.
..........


Pikeman je lepo opisao glavne i važne ciljeve foruma Vukovisadunava. Pokušao sam nešto slično i zvanično da pronađem; statut, ciljevi, proklamacije, planovi.... ali bez uspeha. Možda negde i ima? Samo "Pravilnik" i razna uputstva.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

mrjr

Mislim da je varaličarska sekcija foruma pomalo uspavana,ako ne računamo teme o priboru,što je izgleda nepresušan izvor inspiracije.Medjutim, ne peca se samo zbog pribora i uživanja u istom,već još više zbog ulova i uživanja u prirodi.Nekada su varaličarske teme bile mnogo živopisnije.Sada čitam i ja o fideru najviše u nedostatku meni zanimljivijih tema, što i nije tako loše, jer je fider  pecanje za ljude u godinama primerenije  :cool: :cheesy:

ibanezi

Srećan nam rođendan i jubilej svima koliko nas ima! smiley291 smiley283 smiley284 smiley286 smiley297 smiley249 smiley296 smiley248

warrington

Srećan rođendan vukovi!

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока


sona

Forum prepun informacija od ljdi koji imaju zelju da ih podele i to svih ovih godina.Potrudimo se da se nastavi tako .
:ok:

komša015


lider

Samo neka je veselo i  srećan rođendan!!!

Teme sličnog naslova (10)