Video klipovi o ribolovu

Započeo zorro, 03 Januar 2010, 22:10:59

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

marina1983

Da je glup ne bi rastao toliko koliko raste , za 50tak kg treba mu 30 godina cini mi se.

pikemanslob

 :cheesy: :cheesy: Ni na kraj pameti mi nije bilo da riba uzima beli luk!? Jel' neko možda probao?


"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

milan.krstic

Nisam jos na čen belog luka, ali sam pecao šarane na komercijalama na boilu domace radinosti sa dodatkom belog luka u prahu. Takodje, uspesno lovi sitniju ribu kupovni pop up pellet i mini bojlica sa aromom garlic, pa ne vidim razlog zasto ne bi uzeo i sami čen. Jedino ako ti kineski sarani nisu navikli na mnogo zacinjenu hranu, kao i sami kinezi, a da to kod nas ne bi radilo. Vredi se poigrati, nije skupo i ne boli, a place se pomalo 😂😂😂
🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

pikemanDDj

Naletim tako reci slucajno na Erinov (Aaron Goodis) lepi, mali video na temu spey ribolova. Erin, koga vise nego dobro poznajem zaposlen je u Vankuveru, u najpoznatijoj radnji Zapadne Kanade, Michael&Young, bio je sef vankuverske podruznice. Ziveo sam par kilometara od nje, puno godina se snabdevao u njoj.

Snimljen je na lokalnim vodama gde sam provodio dosta vremena. Spey ribolov je moja najveca ljubav, doduse bivsa:( Ovaj video mi je probudio mnoga lepa secanja. Prve lekcije na vodi, jos kada je spey bio u povoju u Americi i jos ni izbliza ovako popularan kao sada, dobio sam od njega.

Erin je inace poznati, izuzetno talentovan bacac musicarskih stapova, profesionalno se bavi ribolovom, radi i kao vodic. Ima nekih zdravstvenih problema, to ga koci. Gledao sam ga kako vodi jednorucnim stapovima na takmicenju 120-130 fita linije napred nazad u apsolutno pravoj liniji. Nestvarno. Dvorucnim spey stapovima priblizava se daljini od 200 fita. Redovno sam posecivao ta takmicenja na Whistler-u, svake godine u prolece. Naravno, kao posmatrac, nisam ja tako dobar...

Bradonja u videu je takodje iz M&Y, Tim Arsenault, takodje odlican kaster.

Kao sto rekoh, ovaj mali video mi je probudio mnoga lepa secanja.

orka


Goachild


vladimir022


Obavezno pogledajte kanal ovog momka
Bas pozitivna ekipa i milina ih gledati..

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока


igorsimo


DDj

Odlican video, lepo i egzoticno mesto za ribolov. Gong Lei je izuzetan ribolovac, jako poznat. Povrh toga i odlican bacac, veoma precizan.

Takodje se moze uociti i bacacki kvalitet i snaga prethodnog modela multiplikatora Okume Komodo - Okuma Komodo 364LX, odlicna je. Isto kao i nova, Okuma Komodo 364SS, koja je jos jaca i izdrzljivija.


igorsimo

Da odlican bacac.


A ovaj video mogu gledati satima.

Drill Junkie

Mozda nece koristiti ali nece ni skoditi nikomFirst slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

igorsimo


Bobiska

Kada uporedim nase sajmove ribolova i ovaj.

Teme sličnog naslova (10)