Treba li mi sve OVO?

Započeo žex.rašeta, 07 Decembar 2010, 08:45:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ibanezi

Aman ljudi, ne znam ni šta ću sa svojim čamcem i pentom. :huh: Tako je Ljubo, neću prodavati CD esn jer je najbolji štap za džig savskog smuđa. Tu mu nijedan nije ni prići. Rewo je jedini za mene bolji i to kao ukupni štap za smuđa, a ne kao štap za džig savskog smuđa. Zbog odlične detekcije džiga uz dalek izbačaj voblera. Zbog fantastične amortizacije udarca pri pecanju voblero. Zbog neponovljive akcije koja daje maksimalno uživanje uz sigurnost pri zamaranju ribe....Ali po pitanju detekcije, po meni nijedan CD ni CTS se ne može meriti sa ESN.  Mislim na one koje sam probao (Rewo, Elite, BR, Taiaha). Nisam probao Flickbait i ove nove namagnetisane Titove Pionirčiće. :lol: Ali pošto sam maksimalni hedonista i ESN radi maksimum onoga što ja želim da radim, pre bih umesto Rewo 18, smotao jednu 14icu za vobleraške igranke i suptilni drop šot. Ili onaj "glindžavi" CD XLS :cheesy:. Ko zna kako me je krenulo....(kuc, kuc da ne ureknem). Samo da već jednom natrčim na PG Twin. Naručim kod Isinog drugara, ispostavi se da istekla kartica :sad: Pojavi se na KP jedan u Šapcu, otme mi ga komšija iz Bogat'ća deset min ranije. Ne smem sam da naručim- moj drugar Peruci letos naručio i sa carinom, porezima i štatijaznam dažbinama izađe ga 400e. Valjda se moraš baviti švercerajom i imati uhodane stazice i prečice. :veryangry:

marina1983

Dugo je trajalo  :lol:
https://vukovisadunava.com/camci/elan-camci/msg407237/#msg407237
Evo brat Isa , lepo sredio čamac uzdravlje da ga služi i da se vozi , izuzetno mi je drago kao što mi je i sam Isa drag  :clap2: S obzirom da mu je prvi voziće ga godinu dve dana jel je elan sa 4kom čista robija a ne vožnja . Shvatiće da mu treba veći motor a samim tim i znatno veća potrošnja pa će rešiti da nešto menja jel će mu dosaditi pa će hteti mlađe bolje lepše i usput shvatiti da je ta 4ka u kombinaciji sa šikljom mnogo lepša i komfornija i jenostavnija za održavanje . Onda ću ja svoj (generalno ništa mu ne hvali sasvim je pristojan) prodati nekom entuzijasti kao Isa za 3 glave , dodam još stoju jel će Isu ubijati sa cenom kako je rađen krpljen nije u prvoj boji..... dam Isi,  vuci siti ovce na broju svi zadovoljni . Onda ću ja taj Isin da krljam godinama uz povremeno krečenje i sve tako u krug    :lol:
Jedino ako elani ne odu na 2 soma pošto ovaj narod nije normalan koliko precenjuje svoje stvari . Evo aluminijumskog  za 1200 a ne elana .


Isa

A mozda Isa skontao da mu treba auto. Pa  ostao samo na jednom stapu i kesici silikona.   :lol: A camac sto ti kazes skuplji i bolji ostavi za neka lepsa vremena. :sad:                                           

VladimirR

Citat: Dva vuka poslato 04 Oktobar 2017, 22:13:01
Prvo, CDnezi nikad neće prodati svog nano - ljubimca :wink: Drugo , sledeći štap koji bi mu trebao je ondak Rewo 18# na 8,6 fita , a to je štap za pecanje iz čamca u toku  :cool:
Treće , treba mu i motor za čamac , rezervoar i dva sidra  :takoje:
Rewo 300+ rola 200 + rola za CD 200 + motor za čamac 1000 - sačuvaj me Bože od takvog menadžera  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
,
sve što pobroja, je vrhunsko, zar bi ti nekog menadžera, da ti predlaže nekakve kršine?! :lol: :lol:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

somborski lala

 vidim ja da svima nama treba jedna ovakva šolja, da nas podseti na naše najveće strahove  :lol: :lol: :lol

Dva vuka

 :smiley: E moj somborski  ... moja žena zna tačne cene moje opreme  ... al zato imam drugu vrstu straha , da će, čim joj usfali para unajmiti
https://www.youtube.com/watch?v=nsgHyzwmbnQ&list=RDnsgHyzwmbnQ
  :sad: :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

glos

CitatIzumeli smo mnoštvo suvišnih potreba. Stalno kupujemo nešto novo, bacamo staro... to je uzaludno trošenje života! Kada nešto kupim, kada vi nešto kupite, ne plaćate to novcem. Plaćate ga satima života koje ste morali da provedete zarađujući novac. Razlika je u tome što jedino život ne može da se kupi."

Hose Muhika
ZOV

sona

Da se osvezi,Da pazarim jednu futrolu od 90 cm za teleskope za Stuku jer nosim onu od 120 cm pa me izdaleka malo i nervira gornji deo ne popunjen.Pa mi prodje gde da stavim jos jednu futrolu kad sam sve popunio jednostavno nema gde,a o ostalim rekvizitima da i ne govorimo desetine puta pravljenoo reda i prebacivanja. Jel mi bas sve to treba mislim da preterujemo.I onda ova tema dilazi do  svog znacaja da podelimo razmisljanja.

glos

Evo htjelo ne htjelo, ali je neki dan jednome trebalo. Spušta se na Špicu 4 metra nasip, strm, nema šanse sići, do vode. Prvo sam napravio težu kuku 1.5 metar, ali sada čuvši za toga jednoga, tamo nekoga,  muku, .-..dobio dvokilaša smuđa i nema meredova.. otpade..  napravih od meredova metar i po, drška. Meredov od 370 cm. Uz drugi segment surf štapa.
Nema se izbora. Riba otpada ako se ne zahvata kako mora.

ZOV

Teme sličnog naslova (10)