Smeshni YouTube linkovi i sl. zanimljive stvari :)

Započeo dushann, 06 Avgust 2008, 16:50:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

marina1983

Moram scenu od pre par dana da vam ispricam.
Bauljali nocu po Savi pa kao aj da stanemo kod Beograda na vodi da nesto klopamo.
Noc mrkla lik peca sa one izbacene terase pristana.
Vezujemo camac i ja pravo kod njega pitam ima li sta trza li ?
Kaze evo sad sam imao jedno somce 2,5 kg vidim sav uspanicen i usplahiren . ( mislio kontrola) kaze al znam da je u zabrani vratio sam odma evo mokar kej mozes stvari da mi proveris nepecam soma dosao sam da  pecam belu ribu .
Rekoh aha dobro a na sta ti dosao som glista - crv ?
Nije druze na durdubaka mi dosao .
Znaci iskrivili smo se od smeha kad nisam upao u Savu.
Dva dana se smejemo  :lol:
Nezna covek ni da slaze .

bugi89

A ja razmisljam sa cime da krenem sutra na brku. Znaci durdubak :takoje:

marina1983

Taman pa javi desava li se sta!
Dunav je i dalje potresno uzasan barem deo kod mene uzvodno od Tise neznam situaciju.
Brz a blato tece .
A pecanje zbog maca je nemoguca misija . 5 min fider u vodi na najlonu vec metar naguzvanih , lakse seci sistem pa svuci nagomilano nego cupkati . Agonija teska . Koliko vidim i potrajace.

misoo83


glos

E te te Godar.

Šta ulazi u sastav konjske masti?

Nemačka je zemlja iz koje potiče originalan recept za ovaj čudotvorni balzam. ''Krauterhof'' je proizvođač konjske masti koji je kod nas najviše prisutan. Zašto se zove baš ''konjska mast? Verovali ili ne, ova mast nema nikakve veze sa konjima, zapravo je reč o grešci prilikom prevoda sa eng. jezika - Horse chestnut balsam - što znači balzam od divljeg kestena, ali je pogrešno preveden kao konjski balzam (horse) i tako se do dana današnjeg taj naziv održao u narodu.

Konjska mast ima bogat sastav od isključivo prirodnih sastojaka, a to su: divlji kesten, vinova loza, kamilica, matičnjak, hajdučka trava, valerijana, hmelj, komorač. Bazu čine alkohol, voda i ricinusovo ulje.
ZOV

misoo83


glos

OPLAKIVALI JEDNOG SAŠU, A U GROBU DRUGI: Porodica sahranila rođaka, a nakon dva dana saznala da je živ i zdrav

MEŠTANIN Sremskih Karlovaca Saša Stankov (56), poznat i kao "Isus", iako živ, "sahranjen" je na Čeratskom groblju u ovom mestu.

Porodica ga je na večni počinak ispratila 16. jula, a dva dana kasnije se ispostavilo da je živ i zdrav, i da je u humci, iznad koje stoji drveni krst sa njegovim imenom i prezimenom, godinom rođenja i smrti, sahranjen drugi čovek, njegov imenjak, ali s prezimenom Subić, zvani Žuća.

Kako je došlo do ovog nemilog slučaja moraće da se utvrdi, a po onome što je zasad poznato, porodici Stankov je 15. jula javljeno da je njihov član porodice preminuo. NJegovo telo je pronađeno u jednoj kući, odakle je prevezeno u pogrebno preduzeće, a već sutradan je preneto na groblje u Sremskim Karlovcima, gde je i sahranjen.

Porodicu, kako saznajemo, niko nije pozvao da identifikuje pokojnika, da bi se utvrdilo da je to zaista on, ali su navodno dobili usmenu potvrdu policajca da je reč o njihovom članu porodice, te su ga sahranili kao Sašu Stankova.

Dan posle sahrane, u subotu, 17. jula, ožalošćenima se, kako kaže jedan od članova porodice Stankov, javila meštanka Sremskih Karlovaca i rekla da je videla Sašu Stankova živog i zdravog u Novom Sadu, gde, inače živi.

- Otišli smo u policiju i to im ispričali, a oni su se dali u potragu za našim Sašom - kaže jedna rođaka. - Uspeli su da ga nađu u Novom Sadu, doveden je u policiju gde su mu uzeti otisci prstiju i gde je fotografisan. Bili smo u velikom čudu. Ništa nam nije bilo jasno.

Porodica Stankov, se naravno, s pravom pitala, koga su onda sahranili, i ko počiva u humci na Čeratskom groblju. Enigma je razrešena ekshumacijom, koja je, kako pričaju pojedini meštani Sremskih Karlovaca, urađena u noći između subote i nedelje. Nepoznato je, međutim, ko je uradio ekshumaciju, da li po nalogu tužilaštva ili nekog drugog nadležnog organa.

Brat čoveka koji je bio sahranjen kao Saša Stankov potvrdio nam je da je njegov brat Saša Subić (48) iz Sremskih Karlovaca bio sahranjen kao Saša Stankov.

- Nije mi jasno kako je moglo doći do zabune - kaže Subićev brat. - Nisu ličili, različitih su godina, a jedino zajedničko im je što obojica imaju isto ime. Rađena je DNK analiza, i utvrđeno je da je preminuli koji je već jednom sahranjen pod drugim imenom, zapravo Saša Subić.

U SREDU SAHRANA
SAŠA Subić će ponovo biti sahranjen u sredu u Sremskim Karlovcima, a poslednji ispraćaj je zakazan za 15 časova.

- Eto, dva puta ga sahranjujemo - skrušenim glasom kaže brat, dodajući da je Saša živeo sam u kući i da je bio bolestan.
ZOV

Šane sa Tise

(crni humor sledi)

Ja da sam na mestu oživelog "pokojnika", tačno bi sada  mogao da vidim ko mi je došao na sahranu, ko me je žalio a ko se radovao  :rolleyes:

LSI

Мада ова прича може да изазове и шаљиве коментаре, овом човеку сада предстоје велике муке.
По нашем закону, кад једном неког упишу у књигу умрлих, тај скоро никад више не може да добије потврду да је жив и не може да има важећа документа. Сад му предстоје месеци судског поступка, сведоци, изјаве...


Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

NikolaNS

Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

misoo83




Spojene poruke: 22 Avgust 2021, 15:30:28

Kamasaki RIVER POLE 500:

igorsimo


misoo83


orka


mladinaucnik

Nadam se da sme drugi video kao komentar na prethodni


Teme sličnog naslova (10)