Ribolov koji sanjamo

Započeo ibanezi, 17 Februar 2016, 23:47:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mrjr

Tema je ribolov koji sanjamo,a sanjari su patetični po definiciji. Ja nesanjam nikakav ribolov,već se prisećam ponekad dobrih trenutaka,i nemogu da sanjam o nečemu samo na osnovu filmova koje sam gledao.Mogu da sanjam o tome da mi se neki dobri pecaroški dani ponove,da mi dodje riba života,...a da sanjam o Sibiru ili Volgi , Irskoj ili Norveškoj na osnovu emisija Joce Memedovića i ekipe,  nemogu.Bolje da se piše o pecanju iz snova koje smo doživeli.Bilo bi mnogo realnije i efektnije.

ibanezi

 Pa i to bi bila jako zanimljiva tema sigurno. Kad ti bude dosadno,  ti otvori. Nije ni loše ni pogrešno biti realista, ali ne fali ni ako neko malo pusti mašti na volju inspirisan filmom, nekom lepom emisijom, putopisom, knjigom.... Evo zašto bih ja u Irsku! Jezero, štuke, prelepa priroda, ostaci keltske kulture, i na kraju zadimljena krčma, pivčuga i kolege tamburaši.! No longer available


Ad fines

ja sanjam 7 dana u kontinuitetu, Sava, Dunav, Morava, Drina, Tisa... svejedno

drmar18

Kolege, možda vam ovo dodje kao rešenje za ove dosadne dane kada nema mogućnosti za pecanje. Ujedno dobro za održavanje "ribolovne kondicije". Samo pazite, nije za dubinski ribolov. Nemoj da neko zvekne u staklo pa da ode sve u p.m.!


Milan.M

Uh! Dao si mi  ideju, sad cu da odem do sinovog akvarijuma i konacno mozda nesto i upecam :cheesy:
Ja bih voleo da odem negde petak - nedelja ili bar jednu noc, bilo gde samo nesto da upecam, voleo bih da odem na Dunav sa nekim brodicem i nekim iskusnijim od mene ili da konacno odem na Tamis na neko dobro mesto i da cujem da taj dan radi riba i da je reka u koritu. Kad god sam tamo otisao il se Tamis izlio ili u okolini kukaju kako nepipa.
:cheesy: