Preporučite film, ako mislite da je dobar

Započeo pikeman, 18 Novembar 2008, 01:34:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

krnjocib

Film o ribokrađi "Grabljivci" u ponedeljak u 20h na N1

Ribokrađa devastira riblji fond Republike Srbije, te izuzetno negativno utiče na očuvanje životne sredine i zdravlje ljudi.

Pojedinačno ili u organizovanim grupama ribokradice slobodno prodaju svoj nelegalni ulov u ribarnicama, restoranima kao i na otvorenim pijacama.

Populacija kečige najviše je pogođena ribokrađom i preti joj izumiranje.

"Grabljivci", film Dragana Gmizića, autora koji istražuje teme iz oblasti ekološkog kriminala, gledajte u ponedeljak u 20 sati na N1.

pikeman



milek

Pogledajte 1917  jako dobro odradjen film...

kundak86


Film iz 2011 kao da je sniman 2021.

Sent from my SM-A505F using Tapatalk


sona



Spojene poruke: 29 Mart 2020, 18:58:01


Pera kojot


pikeman



Darko Daddy


pikeman



bobanchek

1:



2:
Холоп - Слуга (2019) Милош Биковић


3:


Погледати их редно и не гледати их само са "наше" стране (тј."перспективе")
Овај трећи није за "децу" испод 40 година, али стварно то мислим и можда је боље не гледати га уопште. Али када помислим шта смо све гледали и гледамo, нисам могао да се суздржим, позз

Spojene poruke: 21 Septembar 2020, 01:09:45

Нема никакве мистике у овом филму, тежак је као и многи други које смо гледали, само на други начин.
Филм је стар око четрнаест година и много људи га је одавно гледало. То време је прошлост и не постоји, нити ће се икада више поновити, нити је ико крив.

Хтео сам да укажем на хронологију (тј. проток времена) између ова три клипа, тј. да се после овог трећег филма вратимо исто тако редно уназад на други ("комедију"), погледамо га поново и  насмејемо се мало али са мислима на онај први клип ("шума блиста...") тј. са мислима на децу која долазе после нас, као и са сећањем да смо и ми били деца и да смо то.још увек. И да смо сви, али буквално сви на свету добри...али да то заборављамо олако...

На овоме свету не да нема теорије завере, него нема завере уопште.

Spojene poruke: 21 Septembar 2020, 02:15:44

Живот је јако кратак, једноставан и леп...а ми смо само свратили у госте и тако треба да се понашамо,
тј. довољан је само један осмех и ништа више.

Опет сам з....о по стоти пут, без да ме ико "вукао" за језик. Пролазио сам "ових" дана кроз јако тежак период у мом приватном животу (тј. најтежи до сада) и ово моје лудило стварно више нема смисла, нисте то заслужили. Веома сам јака особа у стварном животу, и већ сам решио скоро све те личне "проблеме". Ужелео сам се риболова, а од Тамиша као да је прошла вечност. А за чамац  ме је један пријатељ посаветовао из искуства,.да не губим време, да деца брзо расту и да је пловидба битна као и да ће биги времена за дрвени када деца порасту, што је потпуно у праву и имам намеру да га послушам. Него сам увек био ко мало дете, хоћу све, сада, одмах, брзо, али ништа не урадим како треба и увек зајебем ствар. Имам намеру да успорим максимално свој живот и да надокнадим породици све изгубљене године. А вама хвала још једном пуно за све и ако можете опростите ми. Ту сам и даље са вама али овога пута више никада  вам нећу натоварити своје проблеме.

dragan2006


pikeman



milek

Ko voli trilere i sf preporuka za "A Quiet Place"  :ok:

Goachild



The Cove (2009)

Јапанци на које нисмо навикли.  :grin:

matori



Kratki 4minutni film a toliko toga rečeno...
Ne sjakti sve što je od zlata žarom, ni sve lutalice nisu izgubljene.

Teme sličnog naslova (10)