Pozdrav za nove članove!

Započeo pikeman, 05 Septembar 2008, 15:19:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

kovabbrs

Pozdrav od novog clana.......... ;)

flutikazon

1 vodenica = 7 kamenova, 1 kamen = 4 litre = 400 drama, 7 kamenova = 28 litara,1 litra = 7 dana =100 drama, 7 kamenova = 196 dana

js.bobrock

Dobrodosao

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока


kovabbrs


7 rem mag

Pozdrav svima! Evo da i ja kažem par riječi o sebi. Zovem se Robert, iz okolice Nove Gradiške, ribolovac od malena, kasnije postao i lovac, završio sumarski fakultet, zaposlen u Hš na lovstvu pa sam u šumi i na vodi gotovo svaki dan. Ribolov sam bio malo potisnuo al od prosle godine sve više me vuklo varalicarenje tako da bih se tome više posvetio. Naravno, kad su to čule kolege ribolovci, odmah me "potjerali" na polaganje i učlanili u udrugu. Rado pecamo na Savi i njenim pritokama. Imam dvije kcerke koje rado vole ići u ribolov, osobito mlađa. Trenutno nabavljam sve što mi je neophodno za varalicarenje i zbilja uživam u tome. Usput, sviram u jednom tamburaškom sastavu tako da mi je život ispunjen hobijima dobrano.

orka


sona

Dobrodošlica i od mene,na pravom si mestu. :cheesy:

js.bobrock

Dobrodosao

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока


ibanezi

Dobrodošao dupli kolega! I ja sam varaličar u pokušaju i zbog korone propali tamburaš. :lol:

Beli1980

Pozdrav Svima, Nov sam kod vas, Citao sam mnogo  , al doslo vreme da se registrujem :cheesy:, Zovem se Nebojsa n Iz batajnice, nadimak Beli..  Pecam dugo, uz oca odrastao pored vode.. Nov sam u fider pecanju i jos ucim polako ali sigurno.. A za dalje cemo videti... Moram priznati najbolji forum vezano za Ribolov  :smiley: :smiley: :smiley:

MIRKO.CKONE

Pre svega pozdrav svima,nov sam clan pa reko red je da se predstavim. Ja sam Mirko iz Banata,pecao kao klinac uglavnom plovak i malo dubinka onda dosla deca posao i nije se nalazilo vremena. Sin me kao mali ponovo zarazio sa pecanjem,sad je porastao,prosle godine diplomirao al pecanje ne napusta kad god ima vremena. Na zalost vremena sve manje tako da me castio sa svojim priborom koji je kupio prosle godine i sad sam bas resio da uzivam pored vode. U pitanju su 2 Daiwe Black widov 3.6,3lb sa masinicama CrossCast45 SCW 5000QD i jedan spod C1 i masinica Okuma Big Bomber 8000. Pecam uglavnom na kanalu DTD, ne dam se vise razocarati od mrezarosa i ostalih. Odmaram dusu i mozak u miru i tisini.Pozdrav jos jednom.

Mala Vidra

Evo da vas i ja pozdravom,malo sam "otišo na probi"  :cheesy: 
Poenta zivota nije u cekanju vetra nego u ucenju kako zategnuti jedra :)

DejanP


Jagger

Poštovanje svima,

Kako red nalaže valja se prvo predstaviti.

Miroslav iz Banata, sad u Novom Sadu. Čitam dovoljno dugo forum da je red da se "priključim".

Bistro!
Miroslav Zorić

sona


Teme sličnog naslova (10)