Pozdrav za nove članove!

Započeo pikeman, 05 Septembar 2008, 15:19:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

marcony

Bistro ribolovci!
Marko iz Podgorice..1992 godište
redovni pratilac foruma
:bye: :bye:

žex.rašeta

Dobrodošao marcony  smiley033 .
Nemoj samo da pratiš nego i učestvuj u radu foruma  :wink: .
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

marcony


ABCDE


sona


didapatak


..pozdrav Vukovi..eto i mene..pecam od treće godine..a vidim da jako malo znam...volim svaku ribu..i pecati i kuhati/peći i jesti..pa sam skupio preko 100kg za ovih 50 i nešto godina..nikad nisam imao para za neku brendiranu ili kvalitetnu opremu pa sad kompletiram štapove od bambusa(zasad tri od tri metra al se nadam nabaviti i jače)...imam i ceker od rogoza i APNca iz 1977g..
.. smiley033
...daj Bože da uhvatim bar jednom tako veliku ribu da ne moram više lagati..
..koliko čovjek konje voli toliko mu duša vrijedi..

ellesar

Svaka čast, ljubav je to :clap2: :cheesy:

Dobrodošli, čitajte, pišite, pitajte.......uživajte smiley033
I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

IgorKi

pozdrav vukovi,
Igor iz Kikinde 1984. godište
pecam uglavnom na DTD kanalu na plovak i dubinku,omiljena tehnika feeder
bistro

Duško58

Pozdrav drustvo. Evo resih se i ja da pristupim Vasem divnom forumu sa nadom da cu nauciti nesto vise o tajnama ribolova. Ime mi je Duško i u srednjim kasnim godinama zivota sam (56 god) :cheesy: i iz Futoga sam. Pecam uglavnom sarane a od skora poceo sam i da varalicarim. Od pribora posedujem tri saranska kompleta. Naj bolji komplet mi je 3 x Daiwa vindcast carp 3,90 3,5 lb upareni sa masinicama Daiwa croscast X 5000 QD, drugi carp komplet mi je kada putujem (zbog prostora) i kada supruga ide sa mnom 3 X Formax legacy telecarp 3,60  3,0 lb sa masinicama Viva aestetic carp runer BR, a treci carp komplet je za pecanje babuski sa hranilicama i ako naleti neki manji saran (na begeckoj jami) a cine ga stapovi 4 x prion pover carp 3,30  2,5 lb sa masinama Tica 4550 LS microcontrol drag. Za varalicarenje imam 3 x Mitchel privilege extrem 302 (pise na njemu 5-100 gr ali sigurno odstupa od toga) ali imam samo jednu masinicu Daiwa legalis 2500 i u planu je da za rodjendan mi cerke kupe (tako sam planirao:cheesy:) pen slamer 360. Treci bi stap varalicarac ostavio u rezervi. Naj vise pecam na begeckoj jami a od revira sam naj vise na glozanskoj "Oazi" ili sada "MB OAZA". Idem i na druge revire ali u manjoj meri. Ja se ljudi predstavih malo poduze i nadam se dobrom drustvu i razmeni znanja i iskustava. ZIVI I ZDRAVI BILI.  smiley015
Nije junak onaj koji tuce, nego je junak onaj koji trpi.

ellesar

Dobrodosli. Uđite, razgledajte, napišite nešto..... Nemorate se izuvati :lol:

poslato iz mog kotlića

I have come here too chew bubble gum and kick ass!!!
And i`m all out off bubble gum :) !!!!

pendula

Poz drugari  :bye:
Pratio sam forum ponekad, kada mi je bio potreban neki izvestaj i sl., ali sada sam se pridruzio pa cu i ja podnositi svoje izvestaje a na vodi sam cesto (2-3x nedeljno) kada naravno to vreme (napolju) dozvoli.
Camac nemam, nazalost, ali imam pristup nekim dobrim mestima (npr Marina u Zimovniku) u Beogradu, ali isto tako veoma cesto se uputim na 2-3-4 dnevno pecanje, uz obavezan shator i kamp opremu. Nemam neku omiljenu ribu koju pecam, to dosta zavisi od vode na koju se ide i od vremenskog perioda naravno.

Do sledeceg vidjenja  :bye:

Duško58

Hvala lepo na dobrodoslici. nema veze i da sam se izuo, prao sam noge pre tri dana, a i carape sam juce promenuo. :cheesy:

Nije junak onaj koji tuce, nego je junak onaj koji trpi.

Markkan

Pozdrav svima, nov sam clan, novopeceni pecaros, nakon tesko odvojednog i zaradjenog novca u danasnjici napokon sam kupio sebi svoj prvi pribor za pecanje (2 dubinke i 1 bolonjez ) i jos par stapova za plovak , pa planiram da se vinem ove godine po rekama i jezerima Srbije! Kao sto rekoh, nov sam i bez preteranog iskustva, pa ocekujte da postavljam svakakva pitanja   :cheesy:
Ti si samo jedna sitna riba u ovom moru plavom!

žex.rašeta

Dobrodošao Markkane  smiley033

Predlažem ti da pročitaš teme koje te interesuju i koristiš pretragu ( gore desno na forumu ) .
Sve posle toga što nije jasno pitaj , rešićemo  :wink:
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Markkan

Hvala! Ps promenio sam sliku, nasao sam sto sam prvobitno hteo :)
Ti si samo jedna sitna riba u ovom moru plavom!

Teme sličnog naslova (10)