Pozdrav za nove članove!

Započeo pikeman, 05 Septembar 2008, 15:19:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Rođo


mokijam

Pozdrav rodjacima vukovima, da se konacno predstavim  smiley033 clan sam ovog foruma od pred kraj prosle godine i nisam se nesto angazovao po pitanju pisanja postova posto 90% pitanja koja sam imao nasao sam odgovor po forumu tako da nisam hteo da ponavljam pitanja dovoljno je da se malo bolje pogleda. Pecam od svoje 8god tako da imam solidnog radnog staza, uglavnom sam pecao tradicionalnim metodama na plovak i dubinku ali tek od prosle godine sam poceo da se interesujem za fider pecanje bele ribe od kad sam uzeo fider stap u ruke tako da planiram da se u 2012god  posvetim tom vidu pecanja i malo bolje udjem u materiju u cemu mi je ovaj forum pomogao (nevidjeno) u teoreckom delu.....
E sad hteo sam da pokazem ljubav i zahvalnost prema ovom forumu pa sam kao sto vidite na slici na desnoj ruci istetovirao sape i sliku vuka......... smiley290 Naravno mala sala je u pitanju nije to razlog tetovaze nego mi se sin jedinac zove VUK pa je ova slika posvecena njemu  (a garan ste na trenutak pomislili da sam :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )
Inace ja sam u svom kraju poznat kao najveci ribolovac smiley007 ali opet nije to sto mislite nisam najveci zbog ulova ribe nego zbog svoje visine od 202cm i 110kg  smiley136 smiley029
E tako to je dosta za upoznavanje koga jos nesto zanima nek pita :smiley: ostale stvari pisemo u temama predvidjenim za to........poz



















Kako prepoznati žensku i mušku ribu??
-Baciš malo hleba pa ako je pojeo onda je muško,a ako je pojela onda je ženska!!

Košava

Pozdrav za sve nove i stare clanove foruma smiley139  kod kojih bi ipak sa razlogom posebno pozdravio naseg @Backa  :bye: :lol: smiley033

Wrangler

Veliki pozdrav vukovima sa Dunava i drugih voda iz Banjaluke. Varaličarim desetak godina ali sam u zadnje dve zatajio, (pravio kuću haha) ali evo polako opet skupljam opremu.
.. i tako na kraju godine u kojoj sam potrosio 365 kondoma,ja ih sve sakupim,istopim i od njih napravim gumu na kojoj pise "GOOD YEAR !!!

alexdja

       Nema više divljeg bučka. :no:

KoDar

Lijep pozdrav i bistro novim članovima :clap2: !
Na poslu je vrijeme predugo - u ribolovu je vrijeme prekratko !
P.S. Vrijeme provedeno u ribolovu ne uračunava se u trajanje života!!! Pozzz iz Osijeka!!!

Vladimir

Zbogom Kikindo...

vukivuk

Pozdravljam Vukove sa Dunava.
Sada, prilikom registracije, pomislio sam kako ovaj moj nick name (koristim ga jako dugo) bas odgovara ovom lepo izabranom nazivu sajta za zaljubljenike u ribolov i prirodu. Po nacinu ribolova sam varalicar i to vise decenija. Najvise volim da pecam u rejonu Kajtasova i na uscu DTD u Dunav. Omiljene ribe: smudj, stuka, som i bucov, pa je tome i prilagodjena kolekcija varalica i krupnog pribora.
Moje cerke takodje imaju svoj pribor i veliko mi je zadovoljstvo kada nam se pridruzi i moja supruga.Sve tri veoma dobro i precizno zabacuju varalicu i savladale su tehnike vodjenja. Zamislite to takmicenje, uzivanje u medjusobnom zadirkivanju i ambijentu, i onom pozitivnom raspolozenju koje samo ribolov daje iskrenim zaljubljenicima. Sada svi cekamo da prodje ovaj led sa Dunava kao sto u prolece i leto cekamo da prodje kosava.
Onda radite ono sto svaki varalicar radi kada prekracuje vreme. Otvarate one silne kutije sa varalicama koje ste jako dugo skupljali, i kao macka macice, po vise puta ih prebavujete iz jedne kutije u drugu i uzivate u njihovoj lepoti i zamisljenoj lovnosti. Sve su to, na neki nacin, divne igracke za veliku decu kojima cesto pripisujemo nadnaravna svojstva. Posedujemo ih na desetine ( iskrenije i tacnije je stotine) a u trenucima iskrenosti shvatimo da imamo pet ili deset favorita za sve prethodno pobrojane ribe. Prvo njih bacamo a sve ove silne druge sto nisu, ili nece videti vodu, sluze za zadovoljstvo gledanja, posedovanja i cesto ukrasa na zidu gde se odmara pogled posle napornog radnog dana. Gledam tako neke svoje " penzionisane" varalice i prisecam se lepih trenutaka koje smo zajedno prosli, ja bio mnogo mladji a one novije bez tragova zuba i oguljene boje.A i ribe je nekada bilo vise ili je nas ribolovaca i "ribolovaca" bilo manje...

Pozdravljam jos jednom sve koleginice i kolege ribolovce.

Bistro

srdjan72

Dobro dosao Wrangler,Vukivuk,Mokijam i svi drugi novi Vukovi.  smiley033
BOZE,daj mi da jednom u zivotu upecam VEEELIKU ribu da ne moram ceo zivot da lazem!

pikeman



dushann

Dobrodošli novi vukovi smiley175 a starima ugodan boravak smiley065 vežite se polećemo :cheesy: :cool: smiley328
Paprikaš je gotov onda kad ga pojedem!!!

Mangup

Zver udara kad srce spava!

pesak

Vukovi sa Dunava, bistro!
Mada je više ,,zaleđeno" nego što je bisto, ali tako nalaže ribolovački pozdrav. Vaš forum pratim više od jedne godine. Dosta toga sam uz Vas  i vaš forum naučio što se ribolova tiče. Forum je pun dobrih saveta u vezi ribolova, tako da svaki početnik ako prati vaš forum može da izraste u solidnog ribolovca. Isto tako imate lepih edukativnih tekstova i fotografija, što običnog posetioca neće ostaviti ravnodušnog, već će ga odmah naterati da nađe svoje mesto kraj najbliže reke. 
Svaka reka je na svoj način specifična, neka po veličine, neka od terena kroz koji protiče, vrste riba u njoj i različit način ribolava. Vidim da ima i Vukova sa drugih reka, što je i prilika da se sa tim rekama upoznamo i samim načinom ribolova na njoj.
Moj mali rit je sa zapadne strane zagljen Dunavom a sa istočne Tamišem. Pri odluci da napustim pecanje po PKB-ovim ritskim kanalima, a tome ima, osam – devet godina, odlučio sam se za Tamiš. Tačnije, Tamiš od sela Opova do sela Sefkerin i nizvodno ka Pančevu. Tamiš je mala, mirna i dobroćudna reka, koja zna u zavisnosti od godine biti bogata ribom. Posećuju je mahom ribolovci iz Beograda i Pančevačkog rita.
Nadam se da ću po koji put stići da vam pošaljem raport o svim dešavanjima na reci  Tamiš, kao i dešavanja u ribolovačkom udruženju ,,Most" ,  u kojem se okupljaju ribolovci sa tog terena.
Na kraju bih kao šalu dodao: Ako ste vi pravi Vukovi sa Dunava, nismo ni mi sa Tamiša Crvenkape. 
Još jednom bistro ..... to jest, zaleđeno sa dvadesetak cm leda.

alexdja

       Nema više divljeg bučka. :no:

bladerizer

na pravom si mestu druze,dobrodosao  smiley033
Leleee otkaci se

Teme sličnog naslova (10)