Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

sona

Smatram da na forumu nema teme koja nije otvorena a tice se ribolova.Jednostavno ga treba pretraziti,istraziti ima svega sto treba i moze da treba, rasprave diskusije resenja........

mladinaucnik

A mozes i ovde da postavis pitanje da li ta i ta tema postoji  :cheesy:
Pretraga radi dosta solidno na forumu i moze svasta da se iskopa.
Durga stvar je da li ces naci odgovor koji ce te zadovoljiti

slob

Da potsetim kolege, kako bi se dobio potpuni rezultat pretrage treba pitanje, ključne reči, postaviti i na latinici i na ćirilici. Jednovremeno, napisano jedno za drugim. U suprotnom dobićete samo pretragu tekstova koji su napisani pismom koje ste uptrebili kod pisanja ključnih reči.  :smiley: 
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

DakiNS

Zna li neko gde se može kupiti mrežica za čerenac - rogač (1x1 m) da je končana , ove koje nalazim momentalno u prodaji su one sa debljim pletivom koji daje veliki otpor pri izvlačenju a stara končana mi već istrulila.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

cigepfc

Jel naručivao neko daiwa mašinice sa aliexpresa...vidim cene su povoljne i poštarina ja pristupačna cak ima i frišipinga

orka

Sad bacih pogled. Recimo Daiwa BG Mq u 3000 vel. košta 15500 din. Na jednom mestu je shiping 1800 din a na drugom 6200 .
Trenutno je kao popust od čak 50%. Kod nas je cena 25500 . Ako naplate carinu onda je pitanje da li će biti jeftinija nego ovde i koliko .
Plus ne znaš šta će ti stići i u kakvom stanju . :smiley:

vradojicic

"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Aca.M

Citat: orka poslato 21 Februar 2023, 07:58:46Sad bacih pogled. Recimo Daiwa BG Mq u 3000 vel. košta 15500 din. Na jednom mestu je shiping 1800 din

17300
Ovde se računa carina 10% to je onda 19030
Na sve to PDV 20% dođe ukupno 22836
Ili sačekaš neku od akcija u Formaksu i uživaš, račun, garancija, i sve to...


vedips

Zna li neko,dali u Dubovcu na ostrvu Zilava moze da se peca sa dozvolom za rekreativni ribolov odnosno dali je zasticen revir i koje revire nesmemo da koristimo kao sportski ribolovci.Postoji li negde nesto zapisano o zasticenim revirima. 

glos

ZOV

DuNo.Zemun

Citat: orka poslato 21 Februar 2023, 07:58:46Sad bacih pogled. Recimo Daiwa BG Mq u 3000 vel. košta 15500 din. Na jednom mestu je shiping 1800 din a na drugom 6200 .
Trenutno je kao popust od čak 50%. Kod nas je cena 25500 . Ako naplate carinu onda je pitanje da li će biti jeftinija nego ovde i koliko .
Plus ne znaš šta će ti stići i u kakvom stanju . :smiley:

UPOZORENJE !!
Ovih dana sam unuku kupio štapove u inostranstvu (cena je bila bez PDV) što je ispravno, ..štapove je prodavac poslao poštom, to sam uplatio uz cenu štapova (iznosila je 19€) .. Na deklaracionom listu koji je bio prilepljen na paketu bila je upisana CENA za dva štapa + 19€ sve uračunato u SALDO moja uplata !!

Paket je stigao na terminal pošte u Zemunu bez vidnih spoljnih oštećenja, ...cariski otvoren, i nanovo zatvoren. OCARINJEN je ,i oformljen račun koji mi je doneo poštar sa paketom na prag.
Da bi preuzeo paket, moraš da platiš POŠTARU ..(ukupnu sumu!!!!!) Da proveriš sadržaj NE DOZVOLJAVAJU !! ..Znači preuzmi mačku u džaku PA SE ŽALIU !! Ili, vrati paket ..prodavcu pa se dalje koprcaj!
ZAKLJUČAK je  ..Pošta Srbije je u ovom slučaju je NAPLATILA i (nenaplativo) troškove carine i na TRANSPORTNE troškove po stopi od 25% ..+ troškove usluge pošte Srbije .. (što je međunarodni prekršaj !!)
Naravno, ..morate da platite SVE da bi stekli pravo na eventualnu žalbu ..!! Zamislite, problem i oštećenja eventualnog, ili nedoBog fali nešto iz paketa !?? (imao sam i taj slučaj .. blago rečeno, to je za NEVEROVANJE koliko je odvratno i bljutavo ..)
Moj zaključak je ... Kupujte u inostranstvu Int. OnLine samo ako je teško MORANJE i ako su u pitanju sitnice !! I na kraju nikad u ovom trenutku ne zaboravimo "ovo je Srbija koju mi volimo, a ..ona nas  ..."
Deda Dušan

obradovicsrdjan

Realno, kupovina štapova putem bilo koje dostavljačke službe je rizik. Naručivao jesam iz naših radnji tipa F.o.r.m.ax, C.a.r.p.o.l.o.g.i.a, E.n.t.e.r, i sve je bilo lepo upakovano, u cvrst "armirani" karton, ali mi opet nije bilo sve jedno dok nisam dobio. Sa Alija sam dva UL stapa dobio sa slomljenom vršnom vodjicom. Ja sam slao stapove ljudima, trudio se da ih zaštitim istim kartonom pa mi nije bilo sve jedno dok mi ne jave da je stiglo ok. Uvek je to rizik, izbor štapova je veliki online, cene raznolike, ali i neizvesnost postoji. Štapovi su lomljiva i osetljiva roba.

Sent from my SM-A217F using Tapatalk


djukii

Da li je neko imao iskustva sa Digitakom, kako su prosle porudzbine i ostalo, i dodadno kako da zapocnem neku temu npr za digitaku itd...

Dragan Nešković

Колега, користи претрагу форума укуцај: "digitaka", има ту свега за прочитати, на додатно питање, ево одговора: https://vukovisadunava.com/dunavska-birtija/pozdrav-za-nove-clanove!/msg520765/#msg520765.

Поздрав  smiley033
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

Teme sličnog naslova (1)