Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DuNo.Zemun

PITAM sve cenjene kolege ovog foruma ..
Da li postoji i jedna zemlja na planeti u kojoj ŠUMARI brinu o ribi i vodama .... ?  :help:
Deda Dušan

marina1983

Izgleda da nemaju toliko sposobne ljude kao mi.
Smejem se a plakao bih!

sona

Manjak radne snage i stručnog kadra kao i u svemu mozda,i uvezeno stručni profil. :cheesy:

ns_salle

Proletos sam u Formaxu kupio Elegance metod 4000 masinicu, na pecanju mi je ispao šraf koji drži rukohvat od eva pene. Odem u radnju i trgovcu pokažem na izloženom primerku šta mi treba. Reče mi kako upravo piše mail u magacin, pa će ih pitati da li imaju neku rashodovanu, pa da skinu i uze mi broj telefona da mi javi. Naravno da se to nije desilo. Posle nekog vremena sam isao nesto da pazarim, pa rekoh da probam da pnovo pitam, sad je bio drugi trgovac. On mi rece:"Čovek koji nam održava opremu je na godišnjem, dođite neki drugi put." Opet posle nekog vremena ja tamo i zateknem ovog drugog. Ponovo ga pitah,a on će odsečno"NEMAMO TO!". Ne znam kako sam se suzdržao i ostao miran,ali dobro je da se tako završilo,jer sam jednostavno to leglo lažova izbrisao iz glave i više za mene ne postoji. Bez obzira na to problem je ostao. Da li neko zna gde to mogu da nabavim, ili kako na drugi način da rešim ovaj problem?

DuNo.Zemun

Postoje strugari, koji to i slične stvari, naprave kao od šale ! (koliko to košta,.. je drugi par opanaka..) "Poznat" Servis MG je možda rešenje .. U svakom slučaju DANAŠNJA etika kod mnogih NAŠIH trgovaca je Zapanjujuće ništavna .. pa prema tome - RAZMIŠLJAJMO o kupovini (a posebno o garantnom roku - ha ha ha, i servisu) pre pre kupovine ..

PS. iskreno, ..možda je najbolje rešenje - NOV šraf od aluminijuma, ..ili kompletno nova KINESKA "ručka" .. kao i oglas na KP !
Pozdrav ... 
Deda Dušan

sona

ns_salle,Postavi jednu ili dve fotografije vijka da vidimo.Verovatno je M4X20. Slikaj :cheesy:

Vlajko 1

Ryobi Ecusima 6000 ili Okuma longbow 60,za dubinski ribolov stapom 3,3m 100g?

orka

I ja sam imao tu dilemu. Uzeo sam Ecusimu. Ima bolju kočnicu, lepše radi, glatkije. Ima veću ručicu, i mislim da je jača na ručici, tj da ima više snage, a čini mi se i da bolje slaže. Sve u svemu nećeš i ne možeš pogrešiti ni sa jednom ni sa drugom. Možda bi na tog 100-gramca bolje legla okuma, lakša je 50-60g ..

Vlajko 1


orka


Vlajko 1

Kako god,na njih ce 0,40mm...pa makine na Dyno Force 3,3 100g.Za sarana na Tamisu puna kapa!

orka

Imao sam te štapove, odlični ..  :ok:   Ako ne ideš u neki krš i panjeve može i tanji najlon.

ns_salle

Citat: sona poslato 30 Decembar 2022, 13:48:10ns_salle,Postavi jednu ili dve fotografije vijka da vidimo.Verovatno je M4X20. Slikaj :cheesy:









Evo nadam se da sam uspeo da pokažem šta me muči. :cheesy:

sona

Koliko vidim mozda M5 sa socivastom glavom,ajde jednu bez rukohvata da vidim rupu.
Imam svasta nesto

ns_salle

Citat: sona poslato 30 Decembar 2022, 21:22:29Koliko vidim mozda M5 sa socivastom glavom,ajde jednu bez rukohvata da vidim rupu.
Imam svasta nesto




Nadam se da će pomoći

Teme sličnog naslova (1)