Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Diona

Onda cu morati da proveravam na kakvo to pecanje on ide 😂👍🏼

vradojicic

Posto si ti na forumu, pocni da pecas i da dolazis na nasa druzenja...
Ima i pesme i za.ebancije, ica i pica, pecanja najmanje.😀
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Dva vuka

Medo, srećo tečova, nijesam ti rekao da se udvaraš Dioni, nego da joj nađeš štap i rolu.  :cheesy: 
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

vradojicic

Eto sad! Nisam tečo ovo od tebe očekivao. :cheesy:
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

sona

Citat: Diona poslato 24 Novembar 2022, 20:07:45Onda cu morati da proveravam na kakvo to pecanje on ide 😂👍🏼

Tesko se ulazi u trag pecarosu,pogotovo(kad se uclani) posle obuke na forumu gde su sve sami okoreli ribolovci. :lol:

stanky069

Okušao bih se u varaličarenju malo...štap sam nabavio,rolu isto(za početak)...sad što mene zanima koje su varalice pod obavezno za početnika,uzeo sam si tri Damove kašike(različite) i sad me zanima što još da uzmem??

Zanima me uglavnom štuka...

vradojicic

"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

orka

Da li i gde mogu da se nađu teže hranilice za početno hranjenje, recimo od 60-100g . Vidim da Holdorado ima teže, od 80g , ali njih nema kod nas.

komša015


laki22


DuNo.Zemun

Ко пит'о ко не пит'о
После серије земљотреса од Невесиња, Косјерића, па до Мајданпека у последнјих 48 сат
ЗАБОРАВИМО на штапове, ..... и УЛОВ ..!
Deda Dušan

Spr1teNS94

Kako sondirate dno u brzim tokovima, konkretno na Dunavu? Sto se tice sporih i stajacih voda, donekle mogu da procenim, dubinu, uvale i podlogu, ali na dunavu, gde pecam sa hranilicama od 100-150 grama imam velikih problema sa sondiranjem, ne umem da raspoznam teren, tesko mi je proceniti i gde mi se olovo za sondiranje nalazi u datom momentu, jedino sto uspevam je donekle proceniti strukturu dna. Imate li nekih saveta sto se toga tice i kako pronalazite mesto za pecanje na takvim terenima koje ne poznajete?

DuNo.Zemun

Vlo jednostavno (deluje naivno) pitanje ali je ustvari vrlo ozbiljno i vrlo je težak odgovor. Kao "metuzalem" sa voda Dunava i sl. neću dati nikakav odgovor, ali ću priložiti jednu "skorašnju" sliku !! Za kasnije videćemo ...

Deda Dušan

laki22


DarkoFilipovic

Pozdrav varaličarci  :bye: Ovi hladni dani, teški uslovi za feeder i nekoliko zanimljivih klipova na yt naterali su jednog fideraša da prvi put zađe u ovu temu i ostale slične njoj. Naime, odjednom se u meni pojavila neka želja da se oprobam u ovom vidu ribolova, pa mi je kao totalnom početniku potrebno dosta saveta, od čega krenuti, kakav mi je komplet potreban za početak, koje varalice, kakvi sistemi itd.  :huh: Pecao bih na DTD kanalu, Srbobran i okolina. Ciljana riba uglavnom smuđ,bucov ili eventualno štuka.
P.S. Možda sam promašio temu ali nisam uspeo pronaći neku opštiju vezanu za varaličarenje.

Teme sličnog naslova (1)