Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Supercub

Pozdrav pripremam se na odlazak na srebrno zezero pa me zanima juneki uslovi ribolova na šarana i sva neka pravila koja važe......

vedips

Hteo bi da kupim fider stap pa sam nasao nesto jeftiniji na oglasu,prodavac trenutno nema fider stap pa mi nudi telefider slicnih dimennzija i gramaze sta je bolje za mene kao pocetnika fider ili telefider

sona

Po meni bolje sacekaj redovan fider,ili traži dalje ima fidera po pristupačnim cenama ili skupi Jos malo pa pazari jedan bolji.

vedips


sona

Trebalo bi da procesljas teme vezane za fider stapove i komplet na koji pecamo tu imas objasnjenja koliko ti srce zeli od osnovnih do vrhunskih.Jedino bi trebao da navedes koja voda je u pitanju,koliko sredstava si spreman da izdvois onda ce se clanovi javiti sa preporukama i savetima i nema da omanes to ti garantujem. :wink: 

vedips


Mika Alas

Da ne otvaram temu bezveze samo zbog jednog pitanja...

Da li je neko od vas ikada probao da na moru proda upecanu ribu nekom restoranu?
Najradije bih ekipi spremio svežu ribu nego je prodavao, ali ako je nešto što nam neće biti interesantno za klopu, možda bih mogao da prodam nekom restoranu. Čuo sam na više mesta da to ljudi rade, al reko ajd da vidim iz prve ruke ima li neko iskustva s tim.

Mislim, samo da ne zazvučim alavo  :cheesy: , nije mi do para... Ako dođe na štap, lako će nazad, ali pošto ću uglavnom loviti harpunom, vraćanje joj neće mnogo pomoći.  :lol:

pex

A ne moras prodavati, harpunaš koliko ti treba za klopu pa staneš, čisto da se ne bi sekirao.

pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

DDj

Ako bas zelis da znas...

Info je od pre neku godinu iz Boke, znao sam da ostanem i po mesec-dva, nosio komp. i dole radio.

Upoznao sam par ribolovaca lokalaca koji su ziveli od prodaje na stap upecane ribe restoranima. Lovili su uglavnom oradu. Ozbiljni ribolovci. Mesto se ronjenjem trazilo, cistilo i pripremalo, redovno prihranjivalo slicno kao i mi za sarana, stapovi 24 sata u vodi. Krupna orada (2-3kg i veca) se prodavala za 25 eura po kg. Sitnija za 15-20 eura. Dobar zubatac se prodavao i za 30 eura/kg. Restorani to kupuju bez mnogo pitanja.

royaltribune

Pomoc,u ponedeljak idem rano ujutru na Kopaonik na neki sajam.
U povratku za Beograd,gde mogu da svratim na sat vremena da bacim malo varalicu?
Idemo i vracamo se preko Niskog autoputa.

misoo83

Poceo sam da pecam tolstolobika na plovak od nedavno pa ako neko moze da mi napise neki provereni recept za pravljenje tehnoplankton tableta, moze i preko privatne poruke da  mi posalje ako ne zeli javno da pise.
Ja probao neki recept a tableta ne traje duze od 2 minuta  :lol:  :lol: .

dragan77

Ljudi, jel treba dozvola za voznju camca na Tamisu? Da li je obavezna registracija camca?
Idemo dalje...

NSBucov

Ovo kao da si pitao da li treba dozvola za kola na sporednom putu . Na svim vodama (osim privatnih jezera) ti treba dozvola.
Bucov Bolen Asp

dragan77

Dobro, sto se ljutis? Ne znam pa pitam.
Idemo dalje...

DejanP

Pitanje:
Dali Batajnica ima udruženje ribolovaca,iliti ribolovački klub?


Teme sličnog naslova (1)