Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

laza76 i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dragan Nešković

Тај фидер арм је у ствари Гуру, а Риве их ради за њих. Што се тиче качења, сигурно не одговара за качење на фи 25 ноге, јер се тај Гуру (Риве арм) арм ради само за фи 36.
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

Drill Junkie

Hvala kolege  smiley033

vidim na netu da ima isti taj arm i za 25 ,
samo cu se izgleda malo pomuciti doci do njega
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

b.jovica

Citat: Sasa11 poslato 26 Novembar 2021, 15:31:11
Pozdrav narode,porebna mi je vasa pomoc,naime imam sina od 4,5 godine i mislio sam  2 puta mesecno da ga vodim na pecanje,da se druzimo on i ja i da pecamo,na pamet mi pada kod Zrenjanina na stuku recimo bele vode tako se zove? Pa kasapska ada,i sve u krugu do 50km od Novog Sada,e sad mislio sam  da dubinku da pecamo,polovaj i na stuku na plovak tako da mi treba preporuka za stap i masinicu uzeo bih dva kompleta koja ce da me posluze tih 2o tak izlazaka na  vodu godisnje,recimo da je budzet 200e za ta dva kompleta . Ako imate volje pucajte predloge nisam averziju preka nekoj marki ili jeftinoci pribora bitno da sluzi koliko treba a to je ametersko pecanje ribica. Hvala najlepse



Za tako malo dete treba aktivnije pecanje, da se nešto dešava da bi mu to bilo zanimljivo. Predlažem i mislim da bi trebalo da ga vodiš na kedere sa takmičarcem gde bi on bio uključen u pecanje a ne da sedeći ćekate štuku koja možda neće ni da se pojavi taj dan.. Dakle dva takmičarca, crvici i na haublere! ;)
Čamac je zakon.. :-)

Axkontra

Ne slazem se,iskoristi pocetnicku srecu,naletece stuka detetu,nece kederima zavoleti za ceo zivot,vec necim lepsim,stuke ce se secati ceo zivot,kakvi bre kederi.Kad god Sam decu Moju Ili tudju vodio bilo je iznenadjenja.Moj kum je I dalje od toga otisao,dao detetu da igra loto,I Mali zabo peticu.Inace te cifre su prevelike,kupi od opreme nesto jeftino,a dobar najlon,kad krene stvar lako CES kupiti skuplju stvar I SEBI I njemu.

Jeremija

Molim za odgovor da li forum kao političku temu tretira i javno izražavanje protivljenja naroda zakonu o referendumu i zakonu o eksproprijaciji, koji u krajnjoj instanci utiču između ostalog i na to da li ćemo imati gde da se bavimo stvarima o kojima ovde razgovaramo?
Nou frks. Nou paniks.

pikeman



Jeremija

Ne radi se samo o tom projektu, radi se o tome da neko na osnovu toga može da privatizuje sve ili većinu obala u Srbiji za kojekakve lične interese, pa me zanima samo da li se to tretira kao politička tema?  smiley033
Nou frks. Nou paniks.

pikeman

Slobodno otvori temu o predlogu zakona koji "parlament" želi da usvoji sa jasnim citatima delova koji se tiču navedenog.


Jeremija

Nou frks. Nou paniks.

pkv-pecaroš

Vidim hvatate dosta krupnih bandara. Zanima me da li ga je netko probao jesti ako nije zaštićen? Osobno slabo jedem ribu a bandara nikad ni probao.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk


vladimir022

Rece mi cale, a i drugi da je vrhunski poput smudja, samo cesto ima parazite, pa ga ljudi izbegavaju.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока


pkv-pecaroš

Hvala. Nisam čuo da ga je netko jeo pa me baš zanimalo kakvog je okusa.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk


DDj

Mislim da je krupan bandar cak i bolji od smudja. Oni koje sam ja jeo nisu imali nikakve parazite. Problem je samo da se krupan bandar ne lovi tako cesto. Ja sam jeo komade i preko 1kg.

БУЏА БАБУШКА

Nema parazita. Paraziti su cešći kod smuđa. Meso bandara je slično smuđu, ali je još ukusnije. Najbolja rečna riba.

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Поздрав за Сркија :)

Little_fisherman

Ja sam jeo jednom sa kanala oko 1kg je imao, samo sam mu kedera našao... Ostalo ništa. Lepo meso ima
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

Teme sličnog naslova (1)