Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.


alehandro

Aha, tako bi trebalo da bude. U stvarnosti je ovako ( doduše nismo probali ove i prošle godine). Dobar dan - dobar dan, imam da prijavim to i to - u redu, evo da zapišemo, inspekcija će izaći na teren čim bude u mogućnosti, doviđenja - doviđenja. Nikada ništa.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


komša015

Pozoveš i ovoga za zaštitu životne sredine, i komunalnog, poljoprivrednog.. svakome kažeš " Dobar dan, iz ministarstva smo dobili vaš broj.. imamo da prijavimo to i to.. "

alehandro

Vidiš nije mi pao na pamet taj iz životne sredine, zvali smo sanitarnu i tržišnu ( nije nadležna?).

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


Gremlin

Citat: komša015 poslato 26 Septembar 2021, 19:53:40
To si trebao prijaviti.

Pa na Zemunskoj pijaci je to jako česta slika...kome da prijavi kad ih ne zanima na državnom nivou...

:sad:

laza76

Pisao ja pre nekoliko meseci gradskoj tržišnoj inspekciji, oni rekli nisu nadležni oni nego ministarstvo. Pisao ministarstvu, nije bilo odgovora

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk


Little_fisherman

Citat: ikovacevic poslato 25 Septembar 2021, 22:50:38
Gde u Beogradu mogu da kupim bolonjez sa provodnicima od 6m težak 200 gr. (plus minus 5 grama)? Cena nije bitna
Pogledaj  u formaxu ili ovaj eurofish trebalo bi da ima, ja sam skoro gledao u formaxu i ako se ne varam imali su neke sad se ne sećam tačno naziva štapa... Dužine su me interesovale
🐳🐋🐬🐟🐠🦈

komša015

@Gremlin
Kako onda ovi kod Grocke dobiše krivične prijave..?

Gremlin

Stvarno ne znam za Grocku, ni šta je bilo, ni ko je dobio kakve priave, ali na Zemunskoj pijaci se redovno prodaje riba ispod mere, riba koja je u lovostaju, i naravno mikro-kečige veličine hemijske olovke.

Takođe, u skoro svim ribljim restoranima na reci možeš da dobiješ te mikro-kečige, 4-6 u porciji, a ako kreneš da se raspituješ odakle su, reći će ti da su "iz uzgoja".

Tužno... :sad:

A moglo bi da se reši tako što pojedincima zapleniš kola, čamac, sonar i svu opremu za krivolov, i to ponoviš na jedno 5-6 njih, restoran u kom nađeš kečigu zatvoriš na godinu dana i odvališ ga od novčane kazne i da vidiš kako bi se čas posla uveo red.

Ali zemlja Srbija...

:sad:


DuleN

Nekim cudom jabuka mi je pocela da cveta, krajem septembra, kad mu vreme nije...
Pitanje za iskusnije s vockama: da li ovo ostaviti ovako, ili kako me ovdesnji "strucnjaci" savetuju - orezati grane sa cvetovima?




Александар Бунчић

Брат ми је врхунски воћар а случајно је био у пролазу :cheesy: Не дирај ништа Дуле обрезуј само кад је време за то. Није више чудно да вегетација креће два пута са обзиром какво нам је време, поздрав.
Fisherman/Musician/Astronomer amateur

DuleN

Aleksandar Bunčić

Zahvaljujem se  smiley033

Sax

Pokusacu da budem precizan u pitanju.
Naime,ako kupim camac koji ima plovidbenu dozvolu u koju je upisan i motor a ne kupim motor (ako  je to izvodljivo), kako ide dalja procedura da se drugi motor ili stavi u plovidbenu ili da  plovidbena bude  samo za camac?  smiley033

DuleN@
Nema logike da cveta ali sve je poslo naopacke.Meni je prosle godine kajsija izbacila mlado lisce bas u ovom periodu i bila zelena do polovine novembra a ove godine se osusila.

Sale Rea

Može da se odvojeno kupi camac  od motora. Motor se ispisuje u kapetaniji  a drugi koji ste naveli potom upisuje

Послато са SM-N980F помоћу Тапатока


Sax


Teme sličnog naslova (1)