Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

vukatrot

Ja sam ga kupio na Cukarickoj padini u profishing radnji.

Sent from my SM-A415F using Tapatalk


OtacMakarije

Ако користиш вуницу за иглице, не треба ти удица. Иглица се мноштвом ситних зуба сама запетља у вуницу. Ја сам чак сам правио вуницу и на њу хватао иглице.

Axkontra

Е баш ћу пробати, бићу одушевљен ако тај начин упали.Значи после пловка иде предвез од рецимо 70цм и на крају предвеза вуница и то вучем којом брзином, као варалицу отприлике.Па ко је то смислио треба да добије нобела.Само још 1 ствар колика је дужина вунице.Е да хвала.

glos

Somaroši, to je smisao i osnovna funkcija kićanke. Mada sada ovi prodaju kojekakve silikonske, nekačljive ( za čekinje, a čime se otežava predomišljanje soma i pljuvanje udice ), koje imaju polufunkciju da vizualno privuku i ništa više.

I lovci na jegulje sa Novog Zelanda koriste vunu takođe.
ZOV

mi-ne

Ni stuka ne pusta rado sta zgrabi.

glos

Nije sporno da štuka jednom kada zagrize, ne voli da pusti. Ali dok se premišlja, svašta joj zasmeta. Prije ugriza. Zato je bolja vaser kugla.
Pritom, Mi ne, ako misliš da se radi o tvrdoglavom držanju vunice, grešiš. Dešava se kačenje, zapinjanje i zapetljavanje.

I da dodam, imam jednu gramatičku grešku u postu iznad. Kod opisa korišćenja vunice od strane lovaca na jegulje, upotrebih veznik I, pa na kraju rečenice i "takođe"
Što je svojevrsni pleonazam, jer imaju isto značenje.
U brzini previdjeh da sam započeo sa "I" misleći da je bilo samo "lovci".
ZOV

LSI

Ех, кад би сви водили рачуна о томе, како бисмо уживали у лепоти нашег језика.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk


just_user

Pozdrav drage kolege,
Sta bi iskusniji feederasi predložili kao fokus za pecanje/primami ribe po ovolikom vodostaju Dunava (oko 350) u NSu: deverika ili mrena? Pecao bih na ušću DTDa u Dunav u NSu... Početnik sam i nemam mnogo iskustva u pecanju feederom na Dunavu. Znam da pri ovom vodostaju mnogi izbegavaju da pecaju ali ja bih išao da vezbam ali i uhvatim nešto pa me zanima sta je izglednije, na šta da se fokusiram.
Hvala u napred.

mariano 81

Kolege, zamesio bih večeras hranu za sutrašnje pecanje. Ne bih stavljao aromu u primamu, jer bih dipovao  direktno na hranilicu . Da li bi to bilo ok.

Послато са M2010J19SY помоћу Тапатока


js.bobrock

Naravno.
Tako je i najbolje- uvece, da se sve ravnomerno ovlazi i otpusti arome i mirise..

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока


Sax

Pozdrav kolege.Zna li neko,da li super shark ima onu pur penu u medjusloju kao elan 401?

royaltribune

Da li neko zna koja mu je ovo varalica?

Stalno mi na instagramu iskacu njegovi klipovi...

sindok

Lure Wobbler Whopper Plopper




Narucio sam je sebi sa Aliexpesa-a. Dali je originalna ili ne u to nebih ulazio ali da lovi lovi, jeste da nije som  :cheesy:





Kolega je overio par puta.

royaltribune


ModusVivendiKG

Pozdrav svima. Planiram krajem jula, pocetkom avgusta da pobegnem od guzve i posla na jedno 10 dana i da ugrabim jedino pecanje ove godine. Isao bih negde tipa Nacionalni park Đerdap ili skroz gore Apatin. Zanima me zna li neko neki kontakt oko smestaja (na obali Dunava), jedno/dvokrevetna soba. Najbitnije mi je da bude mir i da moze neki šaran naleti  :smiley:
Ukoliko ne sme da se reklamira na forumu, posaljite mi PP. Hvala puno.

Teme sličnog naslova (1)