Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

djmisha77 i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

sona

To je to Marina1983,samo uvrnes dve loze u maticu i da navojna viri iz ratkapne stegnes i  :ok:
Slobodno reci da folozofiram :cheesy:

marina1983

Sve to je ok ali prve dve rupe i pucice ta ratkapna u paramparcad  nemoze ona da izdrzi tezinu tocka kad skace i da ga drzi zakucanog na ove flahove . Samo ovako pa ratkapna preko. Rekose ljudi  da moze .

god-ar

Navari dole deblji navoj, a na njega tanji i duzi, vecom maticom pricvrstis tocak, a ratkapnu manjom maticom, pustis taj tanji brezon da bude duzi da moze da uhvati ratkapnu i to ti je to.
Mislim, ako si me razumeo sta hocu da ti kazem...
Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!

mi-ne

Aluminijumska termo flasa nakon godinu dana vise ne zadrzava toplotu. Tako su programirane. Ja pazio, al´ ne mozes ti protiv mafije.
Da li joj je neko osmislio neku alternativnu namenu ili samo kanta za smece :question:

NikolaNS

Zna li neko na kom sajtu mogu naci ove i ostale stare Shimanove kataloge (od 1987. do 2006) u .pdf formatu ili bilo kom drugom a da se pri tom lako mogu procitati. Cak nije bitan ni jezik na kom je katalog vec samo da vidim tabele za odredjene modele.

Ove slike su sa sajta orcaonline.org ali izgleda da moram platiti da bih se uclanio i na taj nacin preuzeo katalog.








Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.


milan.krstic

Moj brat je ziveo u Majamiju dve godine, kod njih vazi to pravilo.. Americki sistem, ne bi me cudilo da i nasi to uvedu..
🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

pkv-pecaroš

Bilo bi mi normalno da vozač koji se nije susreo sa ručnim mjenjačem odvozi neki sat na poligonu i to je sasvim dovoljno. Kandidat je več položio znakove,vožnju po gradu,kružni tok,prestrojavanje,parkiranje i slično. U konačnici ni jedan novi vozač nema iskustva vožnje veće od tih nekoliko sati što na poligonu što u gradu tako da ne vidim razlog zašto ponovo sve polagati. Isto bi uveo sa vozačima koji u svojoj zemlji voze lijevom stranom. Par sati na poligonu i kraj priče.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk


Marko94

Vidim kod mene u radnji obaveštenje, od 6.Juna poskupljuje Gica mix primama 15 do 20%. Upućen neko čemu poskupljenje?
Mnoga nerešena pitanja mogu se rešiti ako ih zaboravite i odete na pecanje.

vladimir022

Verovatno zbog korone, sve zivo je poskupelo..

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока


Dragan Nešković

Реално речено, та "корона", је направила општи пичвајз по свету, свугде је економија у трњу, а то неминовно води у разне проблеме. Ја радим у штампарији, а ту се сав репроматеријал мање-више увози, од прошле године ту је општи колапс система. Нису проблем цене тог рм, већ су проблем цене његовог транспорта. Међународни (прекоморски) контејнерски транспорт је нагрђено поскупео, и поскупљује редовно сваког месеца, без неке јасне назнаке да ће тај процес стати у догледно време. То повећање цене (као и свако друго) превоза у коначном, увек мора да плати крајњи корисник. Када се повећају све цене код увозника, онда и домаће фирме ускладе цене са тржишним кретањима, и то му је то.

Пошто је овај наш спорт углавном високо увозно завистан, питање је колико ће увозници моћи да сами сносе те нове трошкове, и када ће бити приморани да те накнадне трошкове прелију на своје купце. То по правилу прво ураде оне мање фирме, а то их пре или после доводи у још веће проблеме, јер им следи смањење продаје, итд. Ако је дошло време да је та светска ситуација закачила значајно и овај наш спорт, следи нам озбиљна зајебанција са мање-више свим ценама у овом спорту, јбг.
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

Marko94

@Dragan, slažem se u potpunosti, što bi zaobišla ribolov ako već pogađa sve ostale grane i sportove :no:
Mnoga nerešena pitanja mogu se rešiti ako ih zaboravite i odete na pecanje.

Axkontra

Moze,pomoc.Neko je pominjao neki elastin za vezivanje mamaca na moru,da male ribice lako ne ocerupaju dagnju ako je stavim na udicu.Gde to trazim,kako se zove proizvod ima li to u formaxu,karpologiji ili Link ka navedenom sajtu je zabranjen zbog neizmirenih obaveza prema forumuu.

Molim nekog da mi objasni sistem za lov iglice,ide onaj plovak,udica 4 i vunica i nemam pojma ne kontam kako,uplete iglu u vunicu.Bilo koji prakticni sistem hocu da je overim ovo leto.

pkv-pecaroš

Kod nas se taj rastezljivi konac zove filo elastiko,pod tim imenom ga probaj tražiti

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk


žex.rašeta

 smiley033
Filo elastico je italijanski naziv , svi ga znaju i razumeju. I Grci pre par dana na to ime vade iz rafa.
Tanki silikonski konac kojim se mamac veže oko udice da ga sitna riba nebi pokidala,isisala,rasparčala.

:bye:
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Teme sličnog naslova (1)