Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

bolenbgd


SlavkoR

Free time u Stepi ima tungsten kuglice. Nisu nesto skupe.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk


bolenbgd


mariano 81

Katran synapse neon, da li ga je neko koristio i da li bi bio pogodan za feeder?

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


Axkontra

Jel moze pomoc.Treba da nabacim registraciju na camac.Stoji stari broj,starog vlasnika,a ja sam dobio novi i hteo bi to da resim,ali ne znam kako se to resava,jel ima to gde da se kupi,naruci u ns ili bilo gde.

tajson

Imas na kupujem prodajem lika koji radi samolepljive i otporne na vodu.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока


Axkontra


js.bobrock

Mariano ja sam koristio Katran sinapse, ali ne neon nego tamno zeleni, i meni je bio fantastican, jak kao zemlja.

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока


mariano 81

Katran, bolje uzeti kad ima 920m i imati za dva feedera i dvandubinca.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


Gremlin

Jel neko zna gde mogu da se kupe ovakve glave za flexi ?

Kao i kakav oblik žice ide unutra i gde (u Srbiji) može da se nabave samo gotove žice, pošto kolega i ja planiramo da pazarimo kalup ?

Unapred hvala,
smiley033



pkv-pecaroš

 Prijatelj prije 3-4 godine naručio kalup za fleksi od svojih iz Njemačke. Kao mi ćemo sad na taj način prezentirati gume. Tu žicu naručivali preko Alija jer ovdje nismo znali pronaći. Postupak ljevanja je pipav,moraš uzeti tu sitnu žicu tj dvije pa staviti na taj ulaz,padne pa opet,uzmi onda tekuće sredstvo za pranje suđa da drži te žice dok sklapaš kalup,ma sto pi*darija. Onda stavljaj te split rigove,navlači na olovnu glavu,navlači na udicu a kad se istupi udica onda opet to ponovi u drugom smijeru. Nije zahvalno ni malo pogotovo ako po zimi hladnim prstima prčkaš po tome. Sam oblik žice je nekako najsličniji slovu Omega ako dobro pamtim ili blizu toga. Brzo smo se mi toga riješili jer smo shvatili da je kalup za "čeburaška-rig" bio u istom cijenovnom rangu a puno je zahvalniji za lijevanje,isti rad varalica ima,brža izmjena veličine i oblika udica. Uglavnom nebo i zemlja u razlici pri lijevanju a konačan rezultat isti. Moj savjet ti je da uzmete "čeburaška" kalup,puno je kako sam naveo zahvalniji. Eto što sam znao to sam otpjevao,možda ti pomogne iskustvo iz prve ruke. Vjerovatno još ima forumaša sa tim kalupom pa oni imaju drugačija iskustva,moja su gore opisana  smiley033

Gremlin

Hvala kolega Pkv,

Sve znam, ali kolega je imao situaciju da mu je solidan som izvukao/ispravio žicu iz one klasične "Čeburaška" glave - zato i planiramo da uzmemo ovakav kalup, pa u dosadnim danima zabrane imamo čime da se zanimamo.

Ovo bi trebalo da su te žice:

https://www.bleigussformen-shop.de/1000-Stueck-rostfreie-Stahloesen-smal

smiley033

ossa

imas u carpologiji, ja sam. skoro uzeo.
Hej, haj baš nas brige...

SlavkoR

Imas na sajtu Olovko.rs to sto trazis. Boban lije sta pozelis za vise nego razumne pare pa nema potrebe da se trujes olovom.

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk


pkv-pecaroš

 Pripazi kakvu žicu naručuješ. nama su stigle neke manje nego smo htjeli. Onda smo imali problem da jači split rig kada izliješ  jednostavno ne prolazi kroz tu alku na olovnoj glavi,ako stavimo slabiji split rig on je pre slab ako dođe neka riba života. Uglavnom nismo bili sretni  :cheesy:

Teme sličnog naslova (1)