Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

slob

Evo i ja ću da probam tako. Jednostavnije je.
Ako bude uspelo pojaviće se ovaj post
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

bobanchek

Citat: mariano 81 poslato 13 Novembar 2020, 19:23:07
To se meni dešava od pre 6 dana. Napišem i šaljem i to traje pola sata. I izbaci kao da nije poslato, a u stvari je poslato. Server ima problem.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока

Vucino smiley033 Smorio sam i binarni svet definitivno :lol: :lol: :lol: Zezam se, to je verovatno neki problem sa stalnom nadogradnjom istog, pa ce vremenom biti  sve u redu.

OtacMakarije

Хоћу да увезем један Томос Т4.
Питање:
Шта би све требало навести од података у купопродајном уговору (обзиром да купујем од физичког лица у БиХ), да бих могао да га оцариним, зна ли ко?
Додатно, на плочици стоје два броја, један означен као "TIP", а други као"NO", oба шестоцифрена. Који је заправо број који се уписује у пловидбену?

bobanchek

Pozdrav svima, izbrisao sam sve svoje fotografije ovde sem skembica. To je sve sto ja mogu da izbrisem od mojih gluposti ovde na forumu. Zamolio bih opet administratore da izbrisu svo ovo moje ludilo sto sam pisao ovde, zajedno sa temama. Svasta sam pisao jer mi nikada nije bilo toliko tesko i sve mi se skupilo, skoro da nisam mogao da izdrzim. Voleo bih ako je moguce da krenemo iz pocetka, promenicu i slicicu kod nadimka. Ako bas nije moguce da se izbrisu, neka ostanu ovde napisane, ali u tom slucaju slucaju bih posecivao ovaj sajt ponekada kao gost, isto kao sto sam ga posecivao verovatno skoro od samog pocetka jer volim ribolov. Izvinjavam se za ovu molbu ali to je jedini nacin da ih zaboravim.

Spojene poruke: 19 Novembar 2020, 01:42:16

i u tom slucaju bih se ulogovao za neko fider pecanje i druzenje kada bude toplije, naravno ako me opet budete hfeli prihvatiti. Ionako sam vas sve smorio, taman biste odmorili a ja ovu godinu. sto pre zaboravio. Ionako u zadnje vreme retko idem na pecanje, jos redje kupujem nov pribor i ne razumem se u njega. Hvala vam jos jednom  puno sto ste mi ispunili san i sto smo se lepo druzili, nadam se da cemo opet otici na neko pecanje. Jos sutra cu postaviti fotografije iz sveske o ribolovu kada sam bio mladji (sa nalepljenim isecima iz novina i casopis bistro riborevija, riba i voda i neki recept za boile, itd. Ovo je moja konacna odluka, Vel8ko postovanje i hvala vam za sve, Ljudine ste, P9zz

Spojene poruke: 19 Novembar 2020, 23:49:52

Jednostavno sam trazio prijatelje sa razumevanjem i bez interesa koji vole ribolov i prirodu isto kao i ja. Posto se sve promenilo od kako se saznalo da je moj sin poseban decak. Ljubav i iskrenost meni bliskih ljudi, silna prijateljstva...itd... skoro da je sve nestalo. Ja sam znao od samog pocetka da ce biti tako, ali sam pokusavao da to sve odrzim, da koliko toliko duze traje. Medjutim ne zelim vise da se trudim i gubim vreme, pa sam resio da ostatak svog zivota krenem iz pocetka, sto je bilo mnogo tesko, jer sam morao svoje srce da cistim, a to nikada nisam radio.

Sto se tice ozbiljnijih stvari, imali smo osamnaest godina, bili smo deca i nismo znali za mrznju. To je bio raspad jugoslavije, meni su precrtali saobracajnu i ubacili me u oklopnu. U nasoj ceti, pa i samom vodu bilo je dece iz svih nasih sadasnjih republika i iz svih krajeva cele jugoslavije, i nismo usvari imali pojma sto smo tu. I oficiri su bili razlicite nacionalnosti. Nismo ucestvovali u pravom ratu ali smo sa osamnaest godina videli svojim ocima strahote posle toga i mnoga deca su popustila. Eto na to sam mislio, da to ne zelim da se ponovi nasoj deci.

Zelim da izbrisem proslost, mislio sam da moze i ovde na forumu da se izbrise, sve one moje gluposti, ali izgleda da nije moguce. Moram da krenem dalje, da zaboravim na sve. Da se potpuno posvetim mojoj porodici i da im pokusam nadoknaditi barem delic izgubljenog zivota dok sam tu i dok jos imam koliko toliko snage.

Hvala vam za prelepo druzenje  smiley033 nadam se da cemo jos nekada otici na pecanje ali bez ovog mog stresa na forumu. Pozz

Spojene poruke: 20 Novembar 2020, 13:27:44

Prijatelji, nisam otisao, niti vas napustio, imate moj broj telefona. Jednostavno nisam navikao na ovakav vid komunikacije i brisanjem fotografija sam iz protesta pokazao da se sve moze izbrisati i zaboraviti. Samo se neko duze vreme necu prijavljivati na forum i pisati, jer je ovo ipak ribolovacki forum, a ja u zadnje vreme retko idem na pecanje, a i jos nisam naucio da kuvam  :cheesy: Jednostavno citajuci sa strane sta sam sve pisao i gledajuci slike, ljudi koji me ne poznaju misle da sam cudak (mozete dodati i slovo "L" na pocetak prethodne reci) a i mnogi koji me poznaju, pitaju me da li sam dobro, i nije me mnogo briga za to. A ustvari sam isti kao i pre, samo sam preumoran od svega. A i fotografije mozemo vratiti na prolece u dogovoru sa administratorima. Svraticu ovde ponekada kao gost ili se i prijaviti, da uzivam citajuci i gledajuci o pecanju, receptima i o zivotu kakav mi nedostaje, ali vise necu pisati.

Sto se mene tice nasao sam prijatelje u vama svima, i bilo nam je prelepo. Nadam se i da cemo opet ici na pecanje zajedno ako se ne ljutite na mene, i ako mi mozete oprostiti. Pozz

milan.krstic

Pozdrav ekipo..
Ako ste se nekada pitali sto su neki ribolovci bezobrazni, pa na pitanje: Na sta pecaju? odgovore: Na KU. AC pecam, ne ljutite se, samo su iskreni.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣







🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

Nachtigall

Pozdrav

Da li postoji posebna tema koja "obrađuje" ribolovački buvljak ispod Pančevačkog mosta u BG ?  Ako ne ja bih voleo da postoji i da nas obavešatavaju kolege "reporteri"  o ponudi , cenama pribora naročito potrošnog materjala . Sećam se buvljaka još krajem osamdesetih i početkom devedesetih dok je bio kod "Vuka" ... sećam se nekih normalnijih vremena ...

:bye:

:)

marina1983

Nista tamo pametno ni jeftinije naci neces osim ako neki rariteti nisu u pitanju.

БУЏА БАБУШКА

Možeš da nađeš na neki dobro očuvan polovan komad pribora po prihvatljivoj ceni ako ga budeš često obilazio.

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Поздрав за Сркија :)

Nachtigall

...Hvala   
A olovne glave sa kvalitetnim udicama, glave za sakriti vrh u silikonca , pletenice , silikonci ...varalice ...

Jel`l i tom potrošnom priboru cena kao i u rib. prodavnicama? ( u odnosu ba "buvljak" ?)
smiley033
:)

Batica

Dubinkasi i mogu nesto da kupe.
Ostalo krs.

БУЏА БАБУШКА

Uglavnom je krš. Moj kum tamo kupio katanu za neke smešne pare (msm 15e), upario lepo sa mašinicom i kompletić boli glava.

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

Поздрав за Сркија :)

alehandro

Do pre 6-7 godina moglo je po buvljacima da se nađe svašta, moj drugar obilazio i kupovao rapale po 110-200 dinara nove, za 15 e kupio Berkley skeletor nov novcijat, našao ga među stalcima za fotoaparate. Poreklo - od preko, verovatno ne baš legalno. Od tih vremena ništa. Tad nije bio razvijen internet toliko i neki nisu ni znali šta prodaju. Sad sve može da se nađe na internetu i niko od prodavaca više ne može da se za.ebe.

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


x-flite

Pancevac je svoj procvat doziveo 90-ih, kad si tamo mogao kupiti  Hardy, RST, Daiwu Amorfus,
Drennan, Shimano, sve moguce americke voblere, bukvalno sve. I sad se secam prodavaca koji su
iz raznih delova zemlje petkom dolazili "ispod mosta". Rade iz Pecinaca, Sead iz M.Zvornika, Mile iz
Zrenjanina, Bokun Becej... . Koliko sam samo predavanja propustio zbog tog petka. Uvek se sa setom
setim tog vremena. Danas, osim jednog, dva prodavca i zivih mamaca nista vredno pomena.
Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

Sax

Juce na posao idem kad ova lepota ispred mene.Morao sam slikati.
Odusevio me je dizajn,ne znam ko radi ove dizajne.Ne znam koji je camac u pitanju,rekao bih da je kraci od 5m koliko sam mogao videti.




pkv-pecaroš

 Iskreno ne vidim smisao u bojanju čamca u maskirne boje sem što se manje vidi prljavština ako je to nekom bitno. Ljepše su mi čiste površine no ukusi su različiti a ljepota u oku promatrača  smiley033

Teme sličnog naslova (1)