Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

vradojicic

Aj zovi kada pocne opet da se peca...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

Ljusa

Pozdrav ljudi! Danas sam nabavio dva sbs dipa, ali kad sam ih otvorio jako slabo mirisu. Ovaj strawberry&squid se oseca na neko ulje, a ne na jagodu, a ovaj ananas jedva da mirise. Sta se desava?

Sax

Citat: mariano 81 poslato 27 Maj 2020, 19:01:40
Može li neko reći kakav je ovo plovak?

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока
Ja sam imao takav plovak.Odvrnes tu gde je zeleno,i ide ona pljosnata baterija kao za satove,i onda bude i svetleci.Kad neces da sija,samo pomeris bateriju i teras dalje.



glos

Taj "slomljeni" plovak sam i ja vidio, kod kineza. Ali nisam pojma imao za šta je.
A te vrhove plovaka, antene, bi Saša iz Formaksa trebao nabaviti, pa ljudima olakšati.
Zna li netko di u NS-u ima melase za kupiti. Povoljno, ne ono iz prodavnica zdrave hrane.
ZOV

mladinaucnik

Imas melasu a imas i malteks, ovo drugo je jeftinije, doduse ne mnogo od melase, slicno izgleda, ne znam da li bi ti to radilo posao. Ja sam je uzeo kad sam pravio djevreke sa susamom, da umacem u rastvor toga i vode pa u susam  :cheesy: .

robertnfv

Enigma fishing doo telep

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока


glos

Ne znam za malteks.
A roberte thx. Pa ti imaju i svakakve neke pelete, dobro je za znati.
ZOV

NikolaNS

Zna li neko sta je ovo? Nasao sam u Sensasovom katalogu. Rekao bih da je za ublazavanje odsjaja sa vode ali kako se koristi?


Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Александар Бунчић

Колико сам ја схватио са ове фотографије да се та табла користи као позадина за врх штапа ради боље прегледности и већег контраста, а уједно заклања сунчев одсјај ако ти смета на води приликом гледања у штап. Подесиш врх на неку од ових линија и видиш сваки миц штапа,мислим да је то то бем ли га ја сам вараличар користим поларизационе наочаре за сличне ствари:)
Fisherman/Musician/Astronomer amateur

Germina

Ma ovaj je dobar sa led lampama  :lol:



Turiš ga ispred vrha štapa da lakše uočiš delikatna uzimanja mamca  :wink:


dragan2006

Jeste, to je to... Mamipara klasična. Kupiš light pikerče, 0.5 oza vrh, pa da vidiš kako se sve vidi na njemu... I keder kad u prolazu prdne!  :lol: :lol: :lol:

strugar

Ako sam promasio  molim moderatore da ovaj moj post prebace u odgovarajucu temu.Naime ineresuje me da li za potez ispod HE Djerdap 1 pa do HE Djerdap2 osim godisnje dozvole za rekreativni ribolov koju smo izvadili u svom mestu boravka potrebna jos neka dozvola i gde bih mogao da je izvadim?Znam da je Golubac neka pocetna tacka NP Djerdap i da tamo treba dodatna dozvola ali ne znam dokle se proteze NP,tacnije dokle treba jos jedna dozvola?

OtacMakarije

НП Ђердап се завршава отприлике километар испод ХЕ Ђердап 1, гдје се завршава уређена обала, испод Дијане.

strugar


NikolaRMNK

Da li negde može da se kupi drugi segment za shimano alivio cx feeder <100g, popravka nije moguća jer je segment pukao uzduž?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока


Teme sličnog naslova (1)