Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

DuNo.Zemun i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

glos

Meni je stric pravio, lovački nož, sa jelenskim rogom, drška.
Bovi nož.

Ovo na štapu je odlično za vibraciju, detekciju.
ZOV

TitoCube




Pozdrav ljudi, da l vrijedi kupovat ovo :D Zna li neko ista o njemu :D Deluje bas dobra stvar


vladimirv015


TitoCube


trim

Imali neko šemu za Shimano Ultegra C3000HGFB ?
Plovak ja zakon

vladimir022

Jel znaci ova nesto?

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока


trim

Plovak ja zakon

Axkontra

Nisam nikada strunu koristio, ako bi uzeo za fider stapove, koju MI preporucujete da uzmem, nesto dostupno sto mogu u formaxu ili karpologiji da kupim, a da naravno radi posao za prolece I nadalje.

no names

Drugari....i ovako sam lud ali ovo će me tek izluditi do kraja. Znaa li neko kako da naštelujem ovo djubre da mi pali u 6h ujutru i gasi u 23h? Vreme uspeh da izvalim kako se šteluje tj tačno vreme ali ostalo je robija. Nemam upustvo, a na netu samo dva rusa nešto mlate bez objašnjenja korisnog.





Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Sax

Uh,tesko ovako sa slike.Jedino da se igras malo.Mislim da radi na principu koliko sati ce pustati struju a kad prekinuti.U tvom slucaju to je 17h rada i 7h ne radi i tako u krug pa probaj tako da podesis ako daje tu opciju....

no names

To je meni jasno od starta da tako treba samo je toliko komplikovano izvaliti programe da je to jezivo. Sad sam kao nešto uspeo da u programima izvalim kako ide ali ostaje mi samo da vidim još hoće li ugasiti. Ako ugasi onda će ujutru  upaliti sigurno. Ima podešavnje i koliko dana da radi i u 24 različita programa.....baš je komplikovan do bola.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

slob

no names,
Evo ovde imaš uputstvo na ruskom 
Ali je u PDF formatu pa mislim da ne može jednostavno da se prevede google translatorom.
Pokušaj da se snađeš, ako ne onda guglaj -user menual of Seccom Technologies Ltd Timer model no. 081, pa pronađi na engleskom jeziku ili u formatu koji može da se prevede translatorom.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin


DakiNS

Ja već mesecima tražim jednostavan ali precizan tajmer koji kada uključim treba da radi 4 minute i da se isključi do sledećeg aktiviranja.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

no names

 Uspeo sam. Tačan je u sekund sad  :smiley:
Grešio sam u podešavanju radnih dana jer sam ga uporno štelovao da se pali za 7 dana ili za 1 dan. Trebalo je obeležiti celu nedelju, prebaciti mod na auto i naštelovati dva programa za start i kraj. Al najveći fazon je što se moralo sve nameštati kad je aparat povezan na tajmer, a tajmer uključen u struju. Mislim DakiNS da ćeš teško to naći na tako kratak vremenski period, a probaću ja ovaj sutra da vidim može li on na tako kratko....mehanički provereno ne može, a i izbegavajte ih u širokom luku jer su totalno nepredvidljivi.
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Teme sličnog naslova (1)