Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

marina1983

Citat: Nele2608 poslato 22 Oktobar 2017, 23:11:50
Jel se bar javlja po neki?
Uglavnom u jutarnjim satima pijani prolaznici sa splavova znaju da dobace i da se jave  :lol:
Za malo netaknute prirode mora ćeš  busom pooooodaleko da se vozaš .

Jeremija

Na Adi Huji je isto kamen i mulj, klasično gradsko mesto, ali na kraju keja, prema Višnjici, ide neka šumica sa krivinama u obali, tu je malo drugačije, ali ne znam tačno kakvo dno. U zavisnosti od brzine Dunava, 18-30 grama, ali to vidiš na licu mesta. Za javljanje, ne znam tačno, al' da ga je bilo - bilo ga je.
Nou frks. Nou paniks.

marina1983

Idi druže i pecaj, a neko ili nešto će ti se već javiti  :cheesy: Ako misliš da izađeš i odmah upecaš par komada ili si opasan majstor ili si rođen pod srećnom zvezdom  :takoje:
Ako dobiješ jednog ili po koje čvrkanje - budi zadovoljan .

Nele2608

Daleko od toga, znam zbog cega se zove pecanje a ne hvatanje. Pomislio sam da ste izlazili ovih dana, zato pitam :cheesy:

marina1983

Pa šta misliš gde je sad onaj sa slike da ti odgovori  :cheesy:
Što veća granulacija i pune džepove ponesi  :lol:

Nele2608

Hahahah, jasno! Hvala i bistro :cheesy:

mrjr

Hm, vidim da ti je Marina već dao sjajane savete  :cool: :cheesy:
Ne bi da mnogo mudrujem,ali smudja možeš da upecaš na svakom BG keju, jer su pravila svuda ista.Pravilo broj jedan je "prepisuj" od lokalaca,a pod lokalcima podrazumevam one koji već imaju dosta staža na nekoj lokaciji.Oni znaju i koja težina i gde i kako,...samo moraš da budeš ljubazan i nenametljiv.
Pravilo broj dva je da znaš kad se izlazi na smudja.To je sat vremena pred mrak i dva sata u mrak, uz izuzetak jače zamućene vode,kada se peca i po danu.Pravilo broj tri je vezano za pravilo broj dva,a glasi da se izlazi kad voda raste i stagnira,a sedi se kući,ili rade pametnije stvari kada voda naglo opada,kao što je ovih dana slučaj.Bistra voda ,niska i u opadanju  je neprijatelj svakog kejskog smudjaroša.Na kraju ,svaka lokacija uvek ima i podlokacije,ili mikro lokacije,koje su od ključnog značaja ako želiš ulov,ali za to ti treba mnogo kilometara po kejevima, raznim.

obradmiki

Posedujem telefon huawei y-625 ,u tel imam sd od 4gb memorije a desava se sledece. Kada slikam, nove slike se zadrze na kartici pola sata, pa nestanu a vrate se stare. Brisao sam stare slike pre slikanja novih ali ne vredi,opet nove nestanu a stare se vrate.Ugasim tel i ponovo upalim starih slika ima  i to obrisanih a novih nema. Sta se desava ?

Stronix

Da ti ne šalje možda automatski na dropbox ili capture?

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Koja je definicija pecaljke ?
Pecaljka je veza između dva soma!
Ps. i ja sam pecaroš!

dragan2006

Smorio ti se smart fon pa se igra žmurke sa tobom! :wink:

obradmiki

Ma nista ne salje,samo brise sam nove slike  :no:,a pogresio  sam sd je od 8gb. Na sd imam 299 slika i pet kkratkih snimaka od par min.Uzmem obrisem 20 slika i snimke on  ih sam vrati :eek:

DOXAT

Borac je to... ko krupna mrena u brzaku...

marina1983

Naleteh  na ovaj snimak , pa i mene zanima šta je ovo na 7:19  :huh:

NikolaNS

SLATKOVODNO ŠILO (SYNGNATHUS ABASTER) Syngnthatus abaster, šilo pored morskih naseljava i slatke vode. U Srbiji slatkovodno šilo živi u Dunavu i može da naraste do 15 cm. Prepoznatljiv je po dugačkim cevastim ustima kojima veoma lako usisava vodu, a sa njom i plen. Poseduju oklop sastavljen od koštanih ploča kojih, zavisno od vrste, može biti i do 50.

Zimi kad su vode Dunava hladnije povlače se u veće dubine, a sa porastom temperature vode i oni se kreću sve bliže površini. U periodu od maja do oktobra mogu se naći u priobalnom pojasu među gustom podvodnom vegetacijom. Veoma se teško uočavaju, jer imaju dobro izraženu mimikriju, tako da njihov izgled u potpunosti imitira okolnu vegetaciju. U periodu boravka u plitkim vodama razmnožavaju se i to više puta. Pre svakog parenja obavlja se ritual udvaranja tokom koga ženke biraju mužjaka sa kojim će ostvariri potomstvo. Mužjaci poseduju inkubacionu komoru u koju ženka polažе jaja. Inkubacija jaja u komori mužjaka traje najmanje deset, a najviše 25 dana. Mužjaci šila su jedni od retkih u svetu životinja koji 'na svet donose potomstvo'.
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Dva vuka

Nidžo , prepisa ti Erdevičkog skroz  :cheesy:


U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Teme sličnog naslova (1)