Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Isa

Moze li mala pomoc? Treba da prodam stap jednog prijatelja, al ne znam kolika je realna vrednost stapa. U pitanju Je Daiwa Aqualite Power Float 420 tb 15-50g. Stap je kao nov ne znam je l ikada i pecano, godinama mu je stajao u podrumu. Stari daiwin logo je na njemu.

mi-ne

Kada dobijem GPS koordinate (ona dva dugacka broja, geografska duzina i sirina, sta li) sta da radim sa njima da saznam o kojoj se poziciji radi  :question:
Verovatno postoji nekakav program ili sl.

nme

Ubaci koordinate u Google maps i to je to.

mi-ne

Zar google nema svoj vlastiti "sistem" :huh:
Ali OK. Ako tako kazes, pokusat cu. smiley033

Nele2608

Zdravo svima, zanima me gde bi u Beogradu ili najuzoj okolini student bez auta mogao da pojuri smudja? Tek sam se doselio, ne poznajem teren, s toga trazim mesto gde bih poceo. Nadam se da nisam promasio temu ili tome slicno, ako jesam, izvinjavam se :cheesy:

marina1983


Nele2608

Kod parka Šumice, mislim da se vodim pod "Pašino brdo"

NikolaNS

Vukovi! Prvenstveno Novosadjani, imate li broj od coveka koji se par puta pojavio na Najlonu. Pribor je prodavao sa zenom a dolazio je kombijem. Imao je gomilu stapova i masinica! Tu se otprilike nalazio:

IZMENA: Zasto ne mogu sliku ubaciti u post?
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

marina1983

Tu si negde ni tamo ni vamo. Za početak prošetaj malo po keju 25 maj.

Nele2608


Jeremija

Baš kako kaže Sale, ni tamo ni vamo. Neki će ti sigurno preporučiti da se spustiš niz Ustaničku, pa nekako prema Adi Ciganliji, a ja opet ovo bliže meni - niz Ustaničku, pa na Dušanovcu na 25icu za Karaburmu, i onda posle Bogoslovije imaš kej od malo posle Pančevačkog mosta (opet ću se složiti sa Saletom - u tu gov..ru nikako), pa skoro do kraja Ade Huje.

Na žalost ništa ti nije na pljuc, al' mlad si, izdržaćeš  :wink:
Nou frks. Nou paniks.

marina1983

Samo nađi ovog gospodina, diši mu za vrat  i ne odvajaj se od njega . Čim vidiš da počne da baca sakri se u žbunje pa mu baci po koji kamen dok ne ode pa trk na njegovo mesto  :lol:



Nele2608

Hahaha, mislite, ako ga ne pogodim iz prve? :cheesy: Salim se, hvala vam obojici. Kakav je gde teren, prvenstveno dno? I koliko je voda brza, imam kvalitetan, nesto nezniji pribor, pa retko koristim teske olovne glave

marina1983

Po nekom normalnom vodostaju do 30tak grama bi trebalo da ti završava posao .
A dno, kao i na većini voda   ! Školjka od kola  , bure , ograda splava , po neka vc šolja , sajle, kanapi  , više komada auto guma ...... :lol:
Pesak - mulj uz obalu kamen a ima i po koja lepa rupa .
Zna da bude ovako .
http://mondo.rs/a720189/Info/Drustvo/Dunavski-kej-zatrpan-smecem.html
Uglavnom je ovako .


Spojene poruke: 22 Oktobar 2017, 22:48:20




Nele2608

Jasno, klasika..
Jel se bar javlja po neki? I ne liči baš na neko mesto na koje bi se moglo ici opustanja radi

Teme sličnog naslova (1)