Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

lineker

E to, mogu znači iz Karlovaca da siđem u Petrovaradinu ili na, kako se već kaže. A od tvđave hoću peške do centra, da prošetam preko Dunava. Hvala vam na pomoći.

Dušan Silni

Možeš, sa te dve linije... A iz Petrovaradina, sa tvrđave, lagano peške preko mosta, pa uživajte u pogledu... smiley033
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

marina1983

Jel ima tema umetnost ili tako nešto? Postavio bi slike radova u gvožđu mog drugara za koje mislim da su nesvakidašnji i za poštovanje pa bi ih podelio sa vama . smiley033

mihabg

Postavi novu temu..."Umetnost i oni koji stvaraju a nije ribolov"
Pazi da samo neki Marina ne baci to kao varaku za stuju.

NikolaNS

Jedino sto sam video na forumu je "Ribolov u umetnosti" mozda malo izmenuti ime teme?
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

vradojicic

Jel bio neko nekad u Sloveniji, u Novoj Gorici? Bicu tamo dve nedelje, od 7. do 20. maja, kroz grad ide reka Soča i zanima me kakav je rezim ribolova, sta se moze pecati, kakvo je stanje sa dozvolama? Zna li neko nesto vise?
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

marina1983

Pitam i obaveštavam ovde pošto sam poslednji pisao u temi može li se nešto protiv ribokrađe.
Krčedin- razlivi. Informacija iz prve ruke čak sam i slike dobio gužva kao na takmičenju kao peca se šaran i ako je u zabrani a ustvari se nemilosrdno sakati grabuljanjem 50-70kg po čoveku . Ima li koga da reaguje majku im hebem sve stoka uništi ruke im treba polomiti . Kakav smo bre to proklet i gladan narod pocrkali dabogda netreba ni da postoimo kad smo ovakvi.
:veryangry: :veryangry: :veryangry:

dobrivoj

Dokon covek, nasao stari teleskop od 3 m sa kojim me je otac uveo u svet ribolova kada sam imao 6 god. Skroz ga rastavio, oprao

i na kraju sastavio. Doslo vreme da neko drugi nasledi stap i da udje u ribolovacke vode





Jedino fali motalica sa stapa, koja se godinama polomila, a nigde ne mogu naci motalicu takvog oblika. Jos sledece nedelje da legne plata pa da se kupi nov najlon

i veze sve komplet novo. I interesuje me da li ima po ribolovackim radnjama da se kupe gumeni / plasticni cepovi koji idu na kraj stapa, i to se vremenom pogubilo

djmisha77

Kakva je to motalica, daj neku sliku pa da izbunarimo nesto.
Znas kako ja to radim, na obicnu plasticnu motalicu zakacim udicu i motam od udice do vrha stapa. Kada namotam samo gumicom okolo stapa i resen problem

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

sona

Kolege da li neko peca na silstar stap 3103-300 A5-20 gr,Imam jedan koji mi je ostao od tate pa bih zeleo jos jedan ali bezuspesno ne mogu da nadjem po tim brojem.
Pitanje da li je neko video taj stap negde za prodaju i koja je suma u pitanju? smiley033

dobrivoj

Citat: djmisha77 poslato 04 Maj 2017, 20:31:23
Kakva je to motalica, daj neku sliku pa da izbunarimo nesto.
Znas kako ja to radim, na obicnu plasticnu motalicu zakacim udicu i motam od udice do vrha stapa. Kada namotam samo gumicom okolo stapa i resen problem

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Pa ne mogu naci sliku na netu. Imam jos jedan takav stap, treba da odem kod mojih da ga uzmem, tamo je motalica donekle citava. Nije ona meni ni toliko bitna, radim isto kako si ti objasnio, ali reko ako ima zasto ne namestiti kako je bilo. Jos samo cepove da nadjem, da li oni mogu da se kupe po ribolovackim radnjama?

Dušan Silni

Imaš druže te čepove u svakoj ribo radnji. Cena je oko 20 dinara... A ima i na pijaci... smiley033
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

dobrivoj

Danas dobio na poklon dve Ofmer 2110 masinice od oca, zajdeno sa dve Germine 1.80.




Potreban mi je savet iskusnih ribolovaca, za koji vid ribolova su dobre ove masinice, i za koji vid ribolova da se uopste ne upustam sa njima. Inace ove dve masinice su kupljene nove 5 meseci pre mog rodjenja, sto znaci za mesec dana ove masinice pune ravno 34 god.

Hvala unapred

dragan2006

Po godištu i tome od koga si ih dobio dobre su da ti posluže kao početak lepe kolekcije starinskih mašinica.Lepo ih picni pa u neku vitrinu :wink:

žex.rašeta

Nedavno sam negde video veliku mašinu koja 'trpi' slanu vodu za malo para. Tražim ali nema šanse da nađem. Ako neko ima neki predlog ili naleti neka javi. :tongue:. Može i na p.p. da ne davimo temu. Hvala unapred .
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Teme sličnog naslova (1)