Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

no names

Jedan prijatelj je u potrazi za ovim čudom...poslao mi je poruku pa da je prosledim ovde jer ja stvarno ne znam:
Ne mogu da nadjem proizvodjača čekrka koji lice na " Banjalučko Kolo", samo sto imaju rotacioni zglob kod noseće  stope ( korena ili ti vrata ) čekrka. Zahvaljujući njemu može da se baca opterećenje kao kod "modernih " stacionarnih mašinica. Ima li nade da se "to" pronadje !?!?!?....


Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

Блок_64

http://vukovisadunava.com/plovkarenje/banjalucko-kolo/30/

Куцај на гуглу има доста огласа да продају ово.
Узми шта можеш и не враћај ништа!

Gagi

No names  smiley033   ova slika je skinuta sa jednog foruma i u pitanju je čekrk koji je napravio jedan od članova, pa ću ti na PP pustiti link da vidiš o čemu pričaju.  :wink:   

Dušan Silni

Zna li neko gde se nedeljom mogu kupiti dozvole u Novom Sadu, sem u Formaxu? Bio upravo do Formaxa, nestalo im je dozvola i ne znaju kada će dobiti...
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

nslemi


obradmiki

Nikada se mi necemo dozvati pameti,a ne znam sta bih odgovorio na ovaj tekst a da vec ovde o tome nismo pisali sto puta. Sramota je sta se radi ,kriminal se velik upleo u ovaj nas hobi i sport i to sve uz blagoslov ministarstva poljoprivrede i zastite zivotne sredine:grin: :help:

Dušan Silni

Najgore od svega je, što smo se totalno iskvarili. Gde god pogledaš, zagrebeš... u svakom segmentu društva, neke mutljavine, krađa, otimanje... Treba kompletna svest kao naciji da nam se promeni, da bi bilo napretka. Pođimo samo od najosnovnijih stvari... kada odete na vodu, u prirodu, koliko ljudi za sobom ostavlja smeće, limenke... A da ne govorimo onda za ovakva dešavanja gde se vrti ogroman novac. Tu čovek gubi sva moralna načela.
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

DakiNS

To je tačno , ali na žalost samo takvi opstaju. Dok sam vaspitavao sina jednom mi je rekao; Džaba  ćale tvoj ponos i čist obraz , vidi komšiju ne zna ni da rečenicu bez mucanja da pročita , menja džipove svaki mesec , letuje tamo, gde ti nikada nećeš ! Izgleda da je dete bilo u pravu. U ovoj državi nema više mesta za poštene ljude.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

djmisha77

A ja mislim Daki da bi ti ponovo vaspitao sina na isti nacin i bez obzira na sve. Isto i meni moj kaze ako ti je za utehu.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

pikeman



rale2505

Dolazi se na sajam u subotu pa me zanima gdje je dobar roštilj u Novom Sadu?

Drill Junkie

Preko puta glavnog ulaza, na parkingu.. "PAPRICICA" 

Extra klopa, po meni jedna od jacih u NS-u..
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

laki22

kad produzite od sajma dole, ulicom hadzi ruvimovom, pre prve raskrsnice DESNO ima Žar Mance. To je preko puta benziske pumpe koja lici na piramidu i nalazi se LEVO. najblize a najbolje. mozete sesti unutra, ima dosta stolova, pice...

DakiNS

Vrhunski roštilj ima u Temerinskoj ulici od raskrsnice sa Partizanskom , prema mostu i pedesetak metara sa desne strane - Niško sokače- A najlepša klopa je punjena pljeskavica.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

Dušan Silni

Ako hoćete neki roštilj "s' nogu", ima preko puta, na 50m od Sajma "Bubi gril". Dobar roštilj, korektne cene. :ok:
Biće kako biti mora, al' će biti kako Dušan kaže!

Teme sličnog naslova (1)