Pitaj ovde ako ne znaš gde...

Započeo Keltan, 08 Decembar 2010, 20:31:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

NSBucov

U većim prodavnicama sportske obuće ima dobar izbor gel uložaka koji sigurno pomažu.
Bucov Bolen Asp

DakiNS

Interesuju me konkretni modeli i proizvođači i iskustva sa istima jer opšte podatkle i informacije su mi poznati , a oni jako reklamirani ulošci dr scholl po iskustvu mog sinovca su bačene pare.

Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

nikolas

Moze li mi neko reci gde se tacno nalazi Ribalex u beogradu?

marina1983

Sa kružnog toka na Bogosloviji kreneš nizbrdo prema Beloj kući , lokal  sa desne strane . smiley033

nikolas


mi-ne

Citat: DakiNS poslato 10 Decembar 2016, 11:03:53
Pošto sam često u gumenim čizmama i mnogo u njima pešačim , zbog neudobnosti imam bolove u tabanima , može li mi neko preporučiti uloške za čizme radi udobnosti istih.

Od ulozaka za obucu sam isprobao sve i svasta i to u radnoj obuci.
Ako neko stvarno mnogo pesaci ulosci sa gelom su velika brljava. Isprobao sam ih nekoliko. Uloske redovno vadim iz obuce da se suse, zbog znojenja nogu, a ovi od gela su glindzavi i uvek ih je problem ponovo namestiti kako treba. Jos veci problem je kada pocnu da se trose (a do toga dolazi brzo), pa onaj gel pocne da se melja po obuci. Bljak.
Da skratim. Naj bolje mi se pokazala kombinacija ulozaka.Prvo postavim tanji ulozak koji na dnu ima nalepitu alu foliju (on je kruci). On pored udobnosti ima funkciju da "pomaze" drugom, debljem ulosku da se ne savija kada ga postavljam u obucu i zadrzava ga da se ne uvija u toku hodanja. Drugi ulozak nema drugu obavezu nego da bude mekan i malo deblji (po potrebi).
Dobro resenje su i ulosci od filca. Bas su debeli i udobni, barem na pocetku.
Svaka kupovina skupljih ulozaka se pokazala kao glupost, jer je apsolutno nepotrebno trositi vise novca. Kombinacijom jeftinih ulozaka dobiju se jos bolji rezultati. :thumbup:

Ako imas mesta u cizmama samo ih redaj, nema da nece bude dobro. :ok:

Spojene poruke: 11 Decembar 2016, 15:52:05

I jos da dodam da su oni ulosci sa alu folijom veoma otporni na trosenje na mestima gde se noga naj vise naslanja na podlogu pri hodanju. Peta, prsti.
Konkretno na marku ne obracam paznju. Sve se to pokazalo isto (isti Kinez) sa drugim pakovanjem. smiley033

pkv-pecaroš

 Imaš li neke patike koje su "dale svoje" izvadi iz njih uloške i prebaci u čizme. Naime sam džon patika je je pravljen anatomski za duže hodanje-trčanje pa tako i uložak u njima za razliku od čizama koje nisu anatomski napravljene za tako šta pa ubijaju tabane i stopala. Gotovo 30 godina sam proveo svaki dan osam sati u gumenim čizmama i nema tih od kojih nakon toliko sati ne bole noge bez obzira na cijenu i marku,sa ulošcima isto tako,promjenio sam ih bezbroj od kineskih do njemačkih,anatomskih. Najbolje su mi se pokazale kada u njih stavim uložak iz dobrih patika,ni ti ulošci nisu svemogući ali za razliku od običnih koje nude u trgovinama su mila majka. Nakon nošenja u svaku čizmu stavi staru pamučnu čarapu u koju si metnio malo pijeska za mačke,tako će ti taj pijesak pokupiti vlagu iz čizama a ulošci se neće deformirati od znoja i vlage pa će ti duže trajati. To su moja iskustva a bogme ih imam sa njima. smiley033

marina1983

Ko ima problema sa smradom i intezivnim znojenjem nogu a može da nabavi nema boljeg od borne kiseline u prahu, potpisujem .



DakiNS

Kolege hvala na savetima , značiće mi mnogo ubuduće , a patike su već ostale bez uložaka.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

da014

Pitanje vrlo prosto, al i komplikovano: X Box 360 sa kinect kamerom ili PS3 sa move kontrolorima. Cene s veoma slične, igre skoro iste al ostade nedoumica... Najviše bih igrao sportske igre za dva igrača (tenis, kuglanje, odbojka...neka FPS pucačina...)
Molim za iskustva.

mi-ne

@marina007, pre ili posle jela :question: :rolleyes:
Kako se to koristi, pre svega dozira  :question:

Grof1204

Citat: da014 poslato 12 Decembar 2016, 09:42:30
Pitanje vrlo prosto, al i komplikovano: X Box 360 sa kinect kamerom ili PS3 sa move kontrolorima. Cene s veoma slične, igre skoro iste al ostade nedoumica... Najviše bih igrao sportske igre za dva igrača (tenis, kuglanje, odbojka...neka FPS pucačina...)
Molim za iskustva.

Imam XBOX360, i jedina prednost Sony-ja je bolja podrska za igraca(internet dzaba itd)...
sve ostalo slicno, ista klasa... to je ono cuveno pitanje ukusa i simpatija kao i u svakoj drugoj oblasti (audi ili bmw) :cheesy:
sto se kvaliteta dzojstika tice (jako bitna stavka) jos nisam uspeo ostetiti dzojstik na Xbox-u, na Sony-ju jesam.
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

marina1983

Mi-ne, Po jedna kafena kašičica može direktno u čarapu ili u obuću na uložak . Dozu povećati ili smanjiti po potrebi  :cheesy:

sheemcity

Sta mislite o ovoj futroli? 155cm, za dva stapa? Upravo je izlicitirao na limundu za 1300rsd :)




Sent from my iPhone using Tapatalk

nemilose

To ti nama kaži kad stigne :-)

Teme sličnog naslova (1)