Nikako da pronadjem

Započeo maverick, 06 Januar 2011, 21:08:30

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

žex.rašeta

Kićo  smiley033 ovo je Budimpešta . Prodavnica firme Walter land .
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

Kićo

hvala,jer u kojim sam ja radnjama bio nijedna nije tako opremljena smiley033

DzoniAr

pozz vukovima,imam dilemu sa drugovima,da li je ispravno u hranu za sarana staviti primamu,prezle pored kukuruza i boila...ili treba hraniti samo kukuruzom,bojlima...bez praskaste hrane :huh: :question: :question: :question:


žex.rašeta

Ako ciljno pecaš šarana prihranjuj kuk. i boilama tj. zrnastom hranom . Dok kuvaš kukuruz možeš dodati još mnogo toga : sirovu konoplju ,uljanu repicu ,sirak , stočni grašak ,leblebije..........prihrana raketom ili još bolje iz čamca....................i kokaj . Odvojićeš krupnu ribu   :takoje: , praškastom hranom i prezlom bi privukao sitnu belu ribu. Mamac je normalno ono čime prihranjuješ.
Biće nam bolje kada mi postanemo bolji ljudi!

DzoniAr

pecam na jezeru,juce sam poceo da hranim,idem 7. na sarana sa jos 2 druga,hranimo iz camca,jezero nije bas  prebogato ribom,koliko je hrane dovoljno,koliko kukuruza i koliko boila da bacam,juce sam bacio oko 2 kg kukuruza,1 kg boila,i jos svasta nesto,ukupno oko 4kg,da li je to dovoljno za 1. dan,planiram da hranim  do 7.,svaki dan,sta preporucujete? :question:

heavy11

Pa ja bi dodao jos jedno 5-6 kila na prvih par dana a posle ovu kolicinu sto si napisao. Ukoliko koristis i hranalice i na svakih 10tak minuta vadis i zabacujes onda ces stvoriti postenu kolicinu hrane i mirisa. Plus to ako svaki dan budes prihranjivao navikne riba na mesto i bice samo bolje. Normalno nemoj sve to samo da isipas kada dodjes nego polako 2-3 kile odjednom pa onda dodajes raketu po raketu ili u tvome slucaju saku po saku ili kako god.
Bolje biciklom na pecanje nego mercedesom na posao.


voja

Jeli iko ovde pisao o voskiranju trna na varalicarskim stapovima??? I da li je to uopste pametno raditi???
zzzz.......daj meredov!!!

maverick

pisali svasta...probao i niti smrdi niti mirise  :ok:

rj


voja

Daj molim te objasni mi da nesto ne zaje.em,kako i cime.
zzzz.......daj meredov!!!

maverick

ne znam kako je on, ja bijelom svijecom...tanko samo da prekrije parke koje su vidljive...

rj


voja

zzzz.......daj meredov!!!

wormR

Ne znam da li je bas prikladna tema za ovo pitanje ali interesuje me gde bi mogao da nabavim mladj soma jer bih hteo da poribim jedan kanal
smiley001
  smiley300

ady

Ubih se tražeći al ne nađoh - gde je obrađena tema razlike između pijavice i durdubka! Godinama vodim tu raspravu kojekude pa mi reče Emisasry ili TDeki da ima neđe, al nemerem naći!


Nađoh! U "Som", "Živi mamci".