Nikako da pronadjem

Započeo maverick, 06 Januar 2011, 21:08:30

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gremlin


gjovano

Imam Formax Tsunami 6000 masinicu koju sam dobio, ali samo sa Feeder spulnom.
Ona mi ne odgovara zbog stila pecanja pa bih trebao da nabavim drugu spulnu, šaransku. Obraćao sam se između ostalog i Formax servisu ali mi "nisu mogli" pomoći.
Molio bih forumaše da mi kažu gde/kako bih mogao pronaći špulnu za ovaj tip mašinice. Možda i na ovom forumu. Vrlo rado bih i dao ovu feeder špulnu onome kome treba.

sasabosko

Ako ti oni nisu mogli pomoci, jedino ti mozda moze pomoci neki serviser, il neko ko ima istu masinicu skrljanu. Serviser ti moze pomoci, u smislu da mozda ima neku spulnu koja pasuje, a to ne mozes da utvrdis dok masinu ne odneses kod njega. Pa da se vidi moze li da se upasuje nesto, mozda i od drugih masina pasuju spulne. Ovako najbolje daj oglas da kupujes, pa ce mozda neko naleteti. Podseti me na jedan slucaj, okliznem se i padnem na kamen sa sve stapom i polomim rucku na masini. Imao dve iste, a jednu poklonio suraku, sad za dupe se ujedam, jer znam da je 10g stara, i neka mi je bog upomoci. Zao mi da je bacim, jer je samo plovak pecala. Sta sam imao od pokvarenih, poklonio serviserima, imao pokvarenu jednu, koju sam doneo od preko, nije je bilo u Srbiji. Dodjem kuci, probam rucku od nje, pasuje bolje od stare :lol:  Zato i savet :thumbup:
Znoj nilskog konja je roze boje

Sax

Pozdrav kolege.Ne mogu da pronadjem temu,gde je pisano kako odglaviti vrsni deo stapa na telsekopu sa karikama.Cimnuo sam naglo i sad ne mogu da komplet spakujem stap. :smiley:

vladeta krstic

das nekom da drzi rukohvat rasklopljenog stapa i da ga mrda gore dole a ti uhvatis zaglavljeni deo i deo ispod i guras gornji deo u donji dok on klacka stap.

slob

"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

Sax


Fortis

Da li postoje jos uvek neki casopisi o ribolovu? Sem legendarnog Lista ribolov. Pitam prodavce na kiosku ali oni su svi neki novi ne secaju se nisu radili kada je bilo minimum 5 casopisa mesecno.

sona

Ne znam da li joj uvek izlazi casopis "Zov"tu je bilo o lovu,ribolovu,akvaristici.