Kako planirate odlazak na dalje terene?

Započeo nadal, 23 Jun 2024, 11:51:08

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nadal

Znaci 100km i vise, sto ne moze za sat-dva, a opet ne mislim na visednevni boravak gde onda sam odlazak nije ni bitan. Nego sve uklopiti u jedan dan, i da odes, da fino pecas i nesto ulovis i da se vratis isti, eventualno sledeci dan. Da li putujete u sred noci pa onda neispavani pecate ili ako odes kasnije npr. kao sad u sred leta posle 9 izgoris na suncu kao licna, a tek pecanje i ulov.

Koja je vasa rutina za ovo?

vradojicic

Meni je svaki odlazak oko 100km i vise.
I tako stotinak puta godisnje.

Presao sam vec u fazu da se pakujem ujutru, pola sata pecanja.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

nesa69

Leti uglavnom, krenemo negde oko 17h, zavisi ko kad može.
Malo pecanja, postavimo šta treba (obično samo manji roštilj, ono šatorče i vreća ako ide neko od klinaca). Malo odspavamo i pred svitanje udri :)
Ne pecam odavno noću, obično se napravi svakakav haos a retki ulovi. Da ne pričam o insektima na svetlo kao što ume da bude. Meni je ona stolica što se obori naslon na 180 i torba pod noge, odličan krevet. Koliko dugo pecam, ili su najbolje ribe pre ponoći ili u zoru. A baš se lepo naspavam tih nekoliko sati, i svež kada je najbolje.
Povratak u zavisnosti od toga kakvo je vreme sutradan. Ako baš prži i nema ladovine, onda ranije, npr. pre podneva sigurno. Ako je lep dan i lepo tebi onda odugovlačenje :)

Teme sličnog naslova (10)