Galerija ulova & Bio sam na pecanju - komentari, pitanja i čestitke...

Započeo pikeman, 08 April 2012, 22:21:44

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dva vuka

U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

DDj

Joshica, prelepa riba, cestitam na ulovu, retka za nase vode.

To jezero treba sacuvati po svaku cenu, to je jedan od bisera Srbije.

Kampovao sam tamo po nekoliko dana 2011-te i 2012-te, u to vreme nije bilo stuke koliko znam, bar ne u znacajnom broju. Ali je zato postojala znacajna, organizovana ribokradja, pouzdano znam. Znali su i oni koji bi trebalo da to sprecavaju, a nisu. Kako je sada ne znam, nadam se da sada nije tako i da nece biti.

orka

Čestitam Jovane  :thumbup: 

Vlasinsko jezero je nacionalni park prve kategorije zaštite, zaštićeno područje međunarodnog, nacionalnog, odnosno izuzetnog značaja.

Ne znam koja pravila važe u vezi sportskog ribolova, ali bi trebalo potpuno zabraniti odnošenje štuke, odnosno da bude režim uhvati i pusti .

sona

Hteo ove godine tamo na godisnji al se promenilo zato nagodinu ne sme da se promasi.Jedino moram naci nekog vodica sa camcem jer bez njega ne vredi.
Sto se tice zastite treba da se ogranici izlov Stuke. smiley033

Drill Junkie

#IgorSimo
Kolega ... Svaka ti cast  smiley033
Bravooo ti ga, BRAVOOO  :clap2:
Vec duze vreme kacis lepe primerke, spajas poruke, punis temu ..  :thumbup:
Samo tako nastavi  :tongue:

Kod mene na DTD-u (Rumenka) katastrofa  :sad:

#Zoran
Obozavam da citam tvoje izvestaje sa visednevnih pecanja , pogotovo sto ti toliko zavidim (nije lepo, al jbg)
na slobodnom vremenu. Svaka cast za lepe ulove  smiley033

Bistro vam bilo
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

DakiNS

Citat: sona poslato 12 Novembar 2022, 12:24:21Jutros pa do 11h bacao varalicu Stuka nula bodova posle probao Bandara e tu jedno spadanje sitnijeg primerka.
Koliko sam pratio riba je aktivna pri površini al nece varalicu.

Daću ti ja dvaes evra da konačno skineš maler.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

sona

Znaš da razmišljam o tem projektu :lol:
Nece me varalica ove godine pa to ti je,takav mi je horoskop.Al kad ja ufatim (mislim) upecam e to ce se pripovedati jelte. smiley033

Drill Junkie

#Zolja

To stuka ? Neke moje varalice su vece od nje  :takoje:
Svaka cast za ulov kolega , ali toj "ribi" nije mesto u cuvarci  :no:

Lose je ovakvom ribom demantovati cinjenicu da stuke na kanalima oko NS-a ima  sve manje i da su ulovi iste poprilicno retki  smiley033
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

sona

Slažem se sa tobom kolega da su krupniji primerci Stuke retki i da je jednostavno nema. Vise sam za varijantu manje primerke pustati da porastu. :cheesy:

sona

Citat: Spr1teNS94 poslato 27 Novembar 2022, 12:09:22Juce DTD kod Neoplante, od 7 ujutru do podne, za 5h pecanja ni trzaj i uz to sam se bas fino smrznuo (karike ledile)  :lol:  Koliko sam primetio ni kolege okolo sa kojima sam pricao nisu imali vise srece, tako da je ili bio los dan ili je riba pocela polako da se krtozi. Svakako interesantno iskustvo  :cheesy:

Kad uzivanje prelazi u smrzavanje ja provodim sezonu kraju,sto sam i uradio mozda lagana setnja sa varalicom al otom potom kad ruka popusti.

Spr1teNS94

Slazem se, ja sam juce vecinu vremena proveo cupkajuci pored stolice jer nije bilo moguce sedeti i biti u mestu duzi period. Nadao sam se nekom lepom ispisu za ovu godinu sto se feedera tice, ali izgleda da mi je vreme da 'konzerviram' stapove za sledecu sezonu  :cheesy:

sona

Fider pakujem polovinom Septembra jer pocetkom pocinjem da pecam Stuku,tako da je fider u sredini dok ga ne zamenim Stukarom i pokrivena leva desna i sredina.

laki22

deverika je kod neoplante radila prosle nedelje, pre koga opet niej radila kad je bilo takmicenje. dosta oscilacija je bilo pri kraju sezone. i trazila je dosta prilagodjavanja. hrana mora sa bar pola zemlje, 009-010 predvez 18ka ili 20ka, najbolje je larva radila, cak je i vrsta hranilice uticala na ulov

sona

Svaka cast na akciji,da li je lokacija Irmovo? ako nije tajna naravno :cheesy:

pkv-pecaroš

Citat: skvrl poslato 25 Decembar 2022, 21:38:46U subotu bacao varalicu na Dunavu i dunavcu, nažalost ništa od ulova ali prelep dan, jurio štuku (iako slaba kišica s vremena na vreme, ništa vetra, vodostaj za lokaciju idealan, toplo)



 Teren baš krasno na slici izgleda.

Teme sličnog naslova (10)