Fudbal⚽

Započeo alexdja, 10 Jun 2012, 23:07:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vu

Citat: pikeman poslato 14 Novembar 2021, 22:46:13
Napokon imamo selektora koji donosi rezultate, idemo na Mundijal! :clap2: :thumbup: smiley324 smiley077

Obavezno da ga smenimo i da dovedemo Krstajića  :cheesy:

bulmil



Poslato sa STK-LX1 pomoću Tapatoka

Džamajka

orka

I nema više vremena za bilo šta, 90 minut, i gooooollll ... Ima li šta slađe.  :cheesy:



Sax

Moram da priznam,svaka cast.Ne na pobedi samo,nego na borbi pre svega,i da su izgubili,bar su se borili...
No,meni je kao laiku koji skoro pa uoopste ne pratim nas fudbal nego tako pogledam ponekad zasmetala na nekin nacin favorizacija      igraca SMS-a...i to jos od pre kad tako pogledam...
Najprostiji primer meni kao gledaocu je da u prenosu kao sto je je godinama unazad ,komentator izgovara  samo prezime igraca,oduvek je tako bilo..tipa Pancev-Piksi,Mijatovic,Ronaldo ili bilo ko...samo kod njega doda i devojacko prezime uz puno ime...a meni od igre nije nista pokazao...cak sto moj sin kaze,sa ovim brčićima pre lici na kuvara nego na fudbalera....

dravski pecaros

Podatak koji govori sve  :tongue:

Kaka nikad nije osvojio Copa Libertadores.

Ronaldo Nazario da Lima nikad nije osvojio Ligu Prvaka.

Zlatan Ibrahimović nikad nije osvojio Zlatnu loptu.

Cristiano Ronaldo i Lionel Mesi nikad nisu osvojili Svjetsko prvenstvo.

Čovjek sa fotografije je osvojio sve to.👑

samo uz pametan ribolov cemo u buducnosti imati sta loviti..

orka

Ronaldinjo je čarobnjak sa loptom. Dečačkog lica, uvek nasmejan, za njega je fudbal bila igra.

Za mene van konkurencije, najbolji igrač sveta, bio i ostao .

Sax

Samo mi nije jasno da je sebi dozvolio da zaglavi u zatvoru...

pkv-pecaroš

Mentalitet,rođeni u neimaštini,kad dođu do novca žive sto na sat,malo njih oplodi kapital nakon odlaska u sportsku mirovinu. Najčešće ta lova brzo ode.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk


pikeman

Počivaj u miru Ivice. smiley033



ibanezi

I? Kakva su očekivanja večeras?

x-flite

Nerealna kao i uvek. Jos smo i dobro prosli, trebalo je da primimo 6,7 komada. Jedina svetla tacka u nasem timu je bio golman.
Tek kad poseče i poslednje drvo, uhvati poslednju ribu i zatruje poslednju reku, beli čovek će shvatiti da ne može da jede novac.  Crveni Oblak ( poglavica Sijuksa)

orka

Kako kaže izreka. Ko visoko leti nisko pada. U medijima se stvarala nerealna slika naših mogućnosti. Sve su to više bila nadanja i nerealne želje. Ipak, smatram da je moglo bolje. Bili smo fizički inferiorni, što je izjavio i selektor Piksi, koji je rekao da smo fizički bili katastrofalni, i da ga je to iznenadilo. To je i glavni razlog zašto je to onako loše izgledalo na terenu. Kad će da trče i kidaju ako ne sada. :no:   
Treba da budemo srećni što nismo izgubili 5-0 .  :smiley:
Glavu gore, sve je to samo igra. Nadam se da će to izgledati mnogo bolje protiv Kameruna i Švajcarske .

glos

Klasična zbunj varijanta. Prilikom kvalifikacija sam rekao prvo da ćemo dobiti Portugal a onda svaku sljedeću utakmicu praviti glupe nepotrebne greške koje se vide samo na seoskim turnirima i tako gubiti.

Pavlović balavander posle onog ničim izazvanog sem svojom glupošću žutog počeo sa golmanom da se dodaje.
Gudelju opet kao sa Portugalom uzimaju iz nogu loptu.
 Tadić ne zna jel pošao il došao, prespor za Brazilce. Pogubljen.
Tadića i Pavlovića je trebalo zamjeniti posle prvog poluvremena.

P.S. Rado bi oni trčali da su se mogli dodavati, ali jednostavno nisu takvoj kombinatorici dorasli. Ne ovi najbolji u timu, njih 5 - 6, nego ova druga, lošija polovina.

ZOV

obradmiki

Orka potpuno si u pravu, nasa sredina se nije videla, leva strana odbrane ocajna, ali uvek mozes da se boris, trcis, pa pogledajte samo Saudijska Arabija protiv Argentine kako se borila, mi to nemamo sto oni imaju

ibanezi

 Ovo i ne mora da ispadne loše. Bolje da nas Brazil spusti na zenlju, nego da smo prvu utakmicu igrali sa Kameruncima, pa ušli gledajući 'nako s'visoka i da nas oni spuštaju na patos. Aj' prvi se mačići u vodu bacaju i bolje da se bace protiv onih koje teško možemo dobiti čak i uz prevazilaženje sopstvenih mogućnosti. Još uvek sam optimista, doduše umereni. Bojim se Kameruna više neg' Švajc...oću reći Kosova. Skenj'omi Iran optimizam. Posle onakvog nokauta protiv Engleza kada smo ih svi videli kao ekipu koja je zalutala na prvenstvo, ovako igrom i na kraju i rezultatom raskantati Vels? Užas! Pa se bojim da se i Kamerunci koji su više nesrećno nego zasluženo izgubili od Švajcarske protiv nas ne napale, razgoropade i da im se još baksuz protiv Švajcaraca ne kompenzuje - ono da krava okrene pi.du, pa da čak i uz naš maksimalan trud, zalaganje, igru, šanse...sve ode u 3 lepe.