Fudbal⚽

Započeo alexdja, 10 Jun 2012, 23:07:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

obradmiki

Evropski Partizan :tongue:

simpson_H

Koji raspad je ova Astana realno. Odvalio bi ih Vozdovac ili Javor. Kakav i moze da bude tim u kom je zacementiran vihorni Rupavina

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

Piker62

Verovatno bi ih pobedio i neki drugi klub, ali ovog puta je to bio Partizan, i zaslužuje da mu se čestita.

ibanezi

Nek posle bude šta bude, ali lepo je videti da je posle 2 kola Partizan prvi, a Zvezda druga u grupi.

simpson_H

Vazno je zbog nacionalnog koeficijenta, mislim da smo Zvezdinom pobedom direktnog konkurenta i sa Partizanovih 3 boda u gostima definitivno preskocili grke i stisli kiprane(apoel gubi od sevilje) i hrvate. Jos 2 mesta i bice nas u ligi evrope a ne u novom buducem sirotinjskom takmicenju od 2021/22

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

orka

Posle onakvog debakla protiv Bajerna, mogu samo kiselo da se nasmejem.  :smiley:





Ljusa

Jedan Totenhem koji vredi 20x vise od nas je kuci izgubio 7-2 od Bajerna i to na novoizgradjenom stadionu za koji je potroseno milijardu funti. Liverpul od Sitija izgubio 5-0, Real od Barse 5-0, 6-2, 5-1, Barsa u dve sezone za redom prokocka 3-0 iz prvog dvomeca. Shvatate poentu? Da mi je neko pre 3 godine rekao da ce Zvezda u dve sezone za redom ucestvovati u Ligi sampiona, pomislio bih "ovaj je sigurno prso".

Batica

Ulaganje u nas fudbal je cista glupost i bacanje pare.
Ulagati i u Zvezdu i Partizan i pri tome primiti 19 golova je katastrofa.
Od tog sporta profitiraju samo direktori i menadzeri klubova.


Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka


vladakostic010

Ulaganje u naš fudbal je fantazija za pranje para.
Inače je crna rupa!

simpson_H

A inace u drugim zemljama  je sve oko fudbala idealno? Nista se fudbal kod nas ne razlikuje od ostatka sveta. Eno u naprednoj i "postenoj" Nemackoj, Uli Henes direktno iz zatvora ponovo predsednik Bajerna. Besmisleno je pricati o nekakvom postenju tamo gde se vrte ogromne pare. Tako je u svakom profesionalnom sportu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

Gremlin

Pare se peru svuda, to je tačno, alo kod nas se otvoreno kaže da "država nema snage da se obračuna sa navijačima", što u drugim zemljama nije slučaj. Terza kad je trebao da dovede igrača koji ima HR državljanstvo morao je "da konsultuje Sever", i da dobije zeleno svetlo.

Bedno, jadno, sramotno.

:sad:

simpson_H

Kod nas se otvorrno kaze da nismo ni svesni koliko nam je dobro. Prosecna plata je preko 500e, blagostanje na sve strane.
Pa odakle se sad veruje kad se kaze kako drzava nema snage da se obracuna sa navijacima? Pobogu kao da ste pali sa marsa? Svaka vlast je u dilu sa navijacima, njihove firme rade najbolje drzavne poslove, stvarno bre kao da ste pali sa kruske. I sta to rade navijaci, tuku se? A u Titovo vreme bili pitomi?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

god-ar

A, cekajte nesto nisam shvatio....
A mi to u drzavi imamo i fudbal ???
Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!

Ljusa

Ti simpsone zaista poredis nemacki i nas domaci ping-pong fudbal? Kradu i u Nemackoj, ali su zato nekoliko svetlosnih godina ispred nas sto se fudbala tice (ne samo fudbala). Bez obzira sto nisu sveci, oni rade na tome da unaprede svoj klub, da unaprede domaci fudbal, a ovi nasi gledaju samo svoje sebicne interese i nije ih briga ni za sta drugo...

Gremlin

Ako mi nešto smeta u poslednje vreme, to je ideja da se 250 miliona eura strovali u "nacionalni stadion" dok se deca leče SMS porukama. Od svih miliona i milijardi, ni Partizan ni Zvezda nisu u stadione uložili ni po kilo farbe poslednjih 30 godina - znam pošto sam na utakmicama poslom. A pare, naročito državne subvencije su otišle tačno gde ?

:veryangry: