Fudbal⚽

Započeo alexdja, 10 Jun 2012, 23:07:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alehandro

Ako prodju Ruse, Hrvati idu u finale. U tom delu kostura su najbolji. Samo Rusi mogu da naprave problem jer su domacini. A sto se drugog dela kostura tice, nekako ce mi biti zao ko god da ispadne.

Sent from my E2003 using Tapatalk


Ljusa

U drugom delu kostura Brazil, Francuska, Belgija i Urugvaj. Ne zna se ko je jaci.  :shocked: Po meni sve cetiri reprezentacije su kvalitetnije od Hrvata. Jos je Hrvatima ovo poslednja sansa da naprave neki znacajniji rezultat na takmicenjima, jer im svi najbolji igraci imaju preko 30 godina.

mrjr

Moram da priznam da mi je drago što je prošla Belgija u polufinale.Imaju sjajan tim i priliku ,koja se za male zemlje,u fudbalskom smislu, javlja jednom u tridesetak godina.Dosta mi je Brazila,Nemačke,Argentine,Francuske,...red je došao na Belgiju,Englesku,Hrvatsku,...iako su Francuzi po svemu favorit broj 1

Послато са Lenovo K10a40 уз помоћ Тапатока


simpson_H

Drago mi je da je bilo koja evropska zemlja prosla juznoamericku, dosta mi je vise padavicara, foliranata, nabedjenih zvezda i kretenskih frizura...

A good gamefish is too valuable to be caught only once"- Lee Wulff 1938.

alexander28

Drago mi samo da necu gledati balerinu kako se valja. Azar je odigrao doktorski, i pri kraju su ga faulirali nekoliko puta i nijednom nije ostao da se valja, tako se igra, budi covek. smiley033
Mudrost je ćerka iskustva.

orka

Po meni,najbolja utakmica prvenstva do sada.. :ok:  Taktički veoma dobra igra Belgijanaca..Odlični i čvrsti u odbrani,veoma dobri i opasni u kontrama.Znali su od početka do kraja šta žele.
Brazil imao mnogo veći posed lopte,napadao,imao šansi,ali ih nisu iskoristili..
Francuska - Belgija ,možda i finale pre finala..

Ljusa

Gledao sam oko pola utakmica na ovom prvenstvu i nijednom nisam primetio da je neki igrac izbacio loptu u aut dok protivnicki igrac lezi na zemlji, ali NIJEDNOM.  :veryangry: Retko se to radi i kad je njihov saigrac na zemlji. Nadam se da gresim, ali u fudbalu ubrzanim tempom nestaje fer plej i svi su spremni na sve samo da dodju do pobede.
Gledam sinoc onog Vitsela, lopta ga pomazi po temenu glave dok lezi na zemlji, a on se hvata za lice kao da ga je Tajson odalamio.  :grin:
Trebalo bi FIFA ozbiljno da se pozabavi ovim simuliranjem i glumom...

ibanezi

 Bolji englezi, al 'beš utakmicu, viđeste li švedske navijačice? :smiley:

Gremlin

Sudija Milorad Mažić. Briljantan po svim pitanjima.
Najbolje iz Srbije u vezi s fudbalom, svetsko - a naše.

:tongue:

pkv-pecaroš

 Gospodo mi u finalu smiley316,

ribolovac2003

Hrvatska je prvak svijeta  :thumbup: :lol:

tiki61

100% zasluženo! Svaka čast!
Svi smo mi ravnopravni, ali su neki malo "ravnopravniji"!

ibanezi

 U finalu su zaista 2 najbolje ekipe sa ovog SP. Mislim da će biti uzbudljivo i neizvesno jer je i kvalitet i samopouzdanje podjednak kod obe ekipe. U svakom slučaju dobićemo novog "pravog" Sv. šampiona jer ja ekipe koje su Sp osvojile samo na svom terenu (Engleska i Francuska) ne smatram pravim, velikim šampionom.

jugov

čestitamo komšijama na uspeh :clap2:
samo još malo pa da budu i  smiley102
zaslužili su svojim stavom i držanjem tokom prvenstva.

дом је тамо, где је дунав
dom je tamo, gde je dunav

VladimirR

Odličan tim, igra i borbenost na terenu. Lično navijao sam za komšije, takođe navijaću i u finalu. Samo napred!
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!