Danas sam prodao

Započeo Gagi, 24 Novembar 2017, 22:26:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gagi

Pa kad imamo "Danas sam kupio", logično... Poenta teme je zašto (a i kako) ste to prodali. Ja ću početi. Evo ja sam prodao svoj Shimano Speedmaster BX, 3.0 m, na 20-50 gr. Dugo sam mu gledao kroz prste. Ma jok, ne. Nije to to.  :no:  Ima u temi o spidmasteru, rekao sam. Ma sve je počelo na njemu da mi smeta. I rukohvat i halter i težina+balans (pod navodnicima) i provodnici...  :grin:  Prodao preko KP-a. Sreća pa drži cenu i prodaje se brzo. :tongue:  Ko ga ne zna - skupo bi ga platio !   :cheesy:
Što je najbolje, prodao ga za istu lovu. I nikom ništa. Al' celofan nisam skidao, kao da sam predosećao...  :wink:  Sad sam i ja u potrazi za novom motkom, a gde ću da nađem džigeraša od 3 metra, danas, u ovoj ponudi - ne znam. Ne ginu mi od 2.7m i kraći. Uskoro se priključujem temi "Kupovina varaličarskog štapa" i Bože zdravlja "Danas sam kupio".  :bye:
Zmaj Strasni

Ja danas prodao 2 mini legla kalifornijskih glista


Sezona je definitivno gotova, gliste idu u hibernaciju pod debelim slojem djubra i slame do toplijih dana na prolece.

munja

Ponovo sam prodao priču ženi , ili ona meni :)

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka


Gagi

Pitanje za dunavskog vuka zvanog Strašni Zmaj :  Zmaju, kako si poslao glistone ? Ja nešto kao čit'o ta prava  :smiley:  te sitne živuljke je zabranjeno slati... Doduše, viđam oglase rovci, crvi, kederi (čuj kederi poštom  :lol:  ) pa se baš pitam, kako ti ljudi uspevaju !? Zamisli scenu... Postekspres.. Red pred šalterom... "Gospodine, viri vam crv iz kutije !"  :rolleyes: Ili si možda lično uručio ili kuriru odn.radniku službe nisi odao tajnu šta je unutra ?  :wink: 
Munjo, potpuno te razumem druže. Sve mi je jasno.   :thumbup:

Zmaj Strasni

Post ekspresom saljem samo nezive stvari  :rolleyes: Ostale kurirske sluzbe ne pitaju sta saljes :cheesy:

sasabosko

Meni jedan lik slao holandske 2 puta, i oba puta crkavale u transportu, mada moraću da nabavim i čuvam, jer je to kralj životinja za mene   :lol:
Znoj nilskog konja je roze boje

Zmaj Strasni

Ja sam poslao ove i prosle godine toliko da mogu reci da sam doktorirao na transportu. Ne bi smele da crknu za 16h transporta. Taj je negde bas omanuo u pakovanju.

Gagi

Svaka čast za soma još jednom.   :clap2:  Za gliste i slanje takvih stvari si u pravu, ostali ne pitaju šta je u paketu, mada ni postekspres ne verujem da bi imao primedbi pod uslovom da se to ne praćaka u kutiji, skače ili krekeće i sl.    :cheesy:   Postoji regulativa o svemu tome, doduše, kao što postoji i o štrajku pa su oni preko naših leđa ostvarivali svoje ciljeve što nije ni moralno, ni etički a ni dozvoljeno ponašanje generalno. Evo snimka ekrana, vidi se i broj pošiljke i koliko je putovao paket za vreme štrajka pošte.
limovac74

Ja ne smem da se javljam u ovoj temi,bio bih dosadan . Udaram sebi  smiley218 na temu.  :rolleyes:
Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

Gagi

Kada budeš nešto prodao od svoje opreme, tu smo.   :thumbup:

Teme sličnog naslova (10)