Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Zoran

Ja ništa nisam kupio ... Možda me neko obraduje nekom sitnicom za rođendan, pa ga baš čekam. Ne samo zato što je jubilaran, nego i zbog nekih obećanja. Ali, obećanja k'o obećanja, ne ipunjavaju ih ni koji bi morali :)

DDj

Jako mi se dopala jakna, morao sam da je kupim, bila je i na snizenju.

Greys All Weather Jacket.

Ima dobru duzinu, vise parka nego jakna. Nije pretopla ni kabasta ni preteska. Jako udobna, komforna. Idealna za jesen/prolece. Bila bi dobra i za najhladniji deo godine za varalicare koji se krecu uz viseslojno odevanje ispod.

Vodootporna je, ima vodootpornu membranu, disuca. Spoljasnji materijal deluje vrlo snazan, robustan i dobrog kvaliteta. Ima puno dzepova i zatezaca. Tapacirana taman koliko treba. Nije preteska, sta vise, relativno lagana.

Kakva je na vodi videcemo, koliko je vodootporna i disuca. Onako na prvu, zadovoljan sam kupovinom. Za kisne dane moze posluziti i kao gradska jakna.



















Igor1980

juce i danas stiglo .... taman na vreme

glos

Neće Laki uzet Fuego svaki.
Uzeh zadnju veličine 6000.
Sa police, ali neka je. Morao sam zamjeniti onaje Mavere, Ostelatto, Traverato, Rihterato.



ZOV

laki22

ala vrti ko po puteru  :tongue:  ici ce legalis na oglase pa uzimam i za 3.3 prestona isto fuego, samo kad dobiju 3000 velicinu opet

sindok

Baba mraz bio pijan. Ja mu napisao s a l t i g a.



ibanezi

 Možda Deda Mraz zna da si bio dobar celu godinu pa nije hteo da dozvoli da se zezneš. :lol:

DakiNS

Citat: sindok poslato 02 Januar 2024, 16:10:53Baba mraz bio pijan. Ja mu napisao s a l t i g a.



Pošalji ga kod mene dok se nije otreznio
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

glos

Evo pošto sam morao mjenjati Ostelata, uzimajući Daivu Fuego nisam imao snage uzeti manje težinom i veličinom, od 6000. Prosto su mi preigračne, od toga manje role. Sada uzeh jedan štap za te veličine i kvalitete, rolu. ( Dobro, malo je overkil po kvaliteta nivou ali ko zna šta mi sljedeće padne na pamet, da se opet usaglašava ).

Vele "quatro na vodi" vjerovatno pri tome imajući na umu revoluciju koju je svojevremeno Audi Quatro napravio pogonom na sva 4 točka, na reli vozilu.













Veli prodavac da je ova struna ista stvar i iz fabrike koja pravi Daivi Turnament strune, u šta sam spreman povjerovati jer sam se koristeći Mate SB 4 - nitne strune veoma prijatno iznenadio, solidnim učinkom.



ZOV

pikeman

Počela prodaja dozvola za Gornje Podunavlje.



glos

E da mi se ne bi nekim kvrckanjem poremetila vlakna u Zoge, ili vlakna osmonitne "Tournament" strune, uzeh Mate Goliath futrolu ( 145 cm ) za 1 štap, po cjeni od 1600 dindži.
A da mi se ne bi ispomjerali zupčanici u mojega Fuega, uzeh glavinjare 30 grama koje ću da krljam sa Maver Ostelatom, i Xzoga 65 gramcem, štapom. Rola je sasvim funkcionalna, samo ima od klizača ponekad kvrc, što mi nikako u detektivskom radu i pri čitanju ne treba, ali za glavinjare se ni ne osjeća. K tomu mi neće stalno biti na umu činjenica da glavinjare skoro sve sahrane. Fuego je za fine radove. Mada u veličini 6000 ne zna za padove.

Uzeh i Tuf Gaming H 3 slušalice, za 70 evra, jer sam ( pogrešno ) zaključio da mi se JBL Tune 500 pokidao, a u stvari sam isuviše jako mjesto spoja produžetka sa osnovnim kablom nagazio, i time unutrašnju strukturu poremetio, di sam naknadno saznao da se pomicanjem uključi, isključi, desni zvučnik. A već poslato u servis, iz radnje, da se potvrdi ( što neće ) kvar. I tako.
Prvo sam uzeo JBL wireless 520 bluetooth za 70 evra ali nemam potrebne nastavke da bt proradi, pa sam nakon standardnog nerviranja - pokušavanja, odnjeo na zamjenu.

Bolji je kvalitet zvuka, basa posebno, kod JBL-a, iako je ova gejmerska čak i glasnija. Toliko da mi sa sound - Volume Booster aplikacijopm ( na 400 % ) glava zavibrira..

Gledao sam i Sennheiser sluške za 200 + evra ali nije bilo u radnji, Promenada, Gigatron. Nego samo, opet, wireless.

P.S. Srećom ne uzeh Logitech preporučen od manje struktuiranog za zvuk prodavca, di mi ovaj bolje verzirani reče da su to radne, čitaj slabih decibela, kvalitete zvuka, slušalice.  Btw ti stradali kabl - kablovi su Hama, samo da se zna. Već drugi put mi za njih treba reklamacija. Odnosno nastala je nezgodancija.








ZOV

ibanezi

Lepo si se častio, nema šta. Ja pošto prošle godine jedva da sam izašao par puta na pecanje, a za utehu malo - malo išao do dućana da nešto kupim, jednostavno nemam ideja. Uz to prostrugale mi kočnice na kolima pa sam promenio ovih dana diskove, pločice, uzo nove nimalo naivne gume 205 x 16, uz sve ful božične običajne troškove, malo sam i smršo u novčaniku, pa nemam ni ambicije da šetam do Lorista.

glos

Ma ovo je bilo iznuđeno, više nego da se seirim, si. Nego nisam smjeo zadržavati se u radnji, jer bi štošta još smislio, a nisam trebao.
Nisam ni ja izlazio, niti ću ove izlaziti, nešto puno. Ali kobajage, zamišljam, kombinujem. "Živim" taj potrošački život, svima nama zadan.

Mada. Moram se pohvaliti. Mobilni sam prodao, posle par mjeseci terorisanja sebe, od te bede. Nemam ga više, da me Yettel ponudama teroriše.
Reko lelee, jel ovo sad new normal, dve poruke dnevno da se nešto interneta, megabajta i kredita, uzme.
Pripejd.
Više ga u životu ne uzimam.
ZOV

laki22

e to za jedan stap trazim i ja, hvala kolega sto si nasao resenje  :cheesy:

glos

Ljepo. Zato i navedem sve od cjene do prodavnice. Da zna kome treba.
Ima onaj PRC miris doduše, ali je jak materijal. Znam jer sam ga sjekao juče, a zarad pravljenja rupe, za ručicu. Pošto bi stalnim odvrtanjem - zavrtanjem prvo izgubio onu među - gumicu, na spoju.
Sem toga ne da mi se, poput Ibanezija, natenane sve sklapati i provlačiti, na vodi.
Pa da skratim proceduru, napravih tu rupu, prvo skinuvši ručicu, pa štap sa rolom zatvorivši u futroli, i potom tačno odredivši di je ručici prirodno da stoji, obilježivši, odrezavši, krajeve zašivši, stvar - problem rješivši.





ZOV

Teme sličnog naslova (10)