Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Drill Junkie

Sa ovom sa slike  :cheesy:

Na nju ce ici ista struna samo 0,12 mm
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

djmisha77

Kad mrenka krene nizvodno pa dril na masiniki a i Drill Junkie zacvile!
Nek je sa srecom.

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kolika je sila koja mi preti, vec po tome koliku svetinju branim.

Dragan Nešković

Еее Мишо, лако је њему, то је сада дупли дрил  :lol:
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

sona

Glava Saranskog meredova 100x100 cm sa tele drskom 200 cm. Nista nas me sme iznenaditi. I jos kojekakvih sitnica taman bonus za ovaj mesec. :smiley:

Aca.M

No brainer iz kineske radnje  :cool:
Obično ne volim kod kineza ama baš ništa da pazarim, moja lepša polovina tamo obitava daleko više, ali danas ajde u proputovanju sa njom svratim. Uvek do ribolovačkog dela, čisto da vidim šta propuštam, uglavnom ništa. Štapovi redovno neviđeni krš, kao i propratna oprema..... Ok - svaka roba ima kupca. Sa mašinicama identična situacija, a finale je bilo 3500 dinara za plastičnu mašinicu sa plastičnom špulnom i zadnjom kočnicom, a boja neka miš siva sa zlatnim i srebrnim delovima  :sad:  rekoh, o Bože šta ja tražim ovde! I krećem onako, pogled se slučajno zaustavlja na sjajno crnoj mašinici, ne bih možda ni zastao da nije odudarala onako izgledom u gomili teškog plastičnog smeća.
Uzimam je u ruke, gledam, ohooooo, metalna špulna, ohoooo metalna rezana ručica, hm. Vrtim dril, lepo radi čoveče! Utegnuta, nema da cakće ništa, zuji, plastika ona tvrda, ne uvija se i to. Baš stamena mašina, veličina 7000. Pomišljam, i cena je tu oko 7000 sigurno, vidi se da je kvalitetna i da odskače iz mase.
Okrećem kutiju, na njoj piše 2000 dinara.  :eek:
Mora da su se nešto zajebali. Gledam drugu kutiju, isto piše 2000 dinara.  :eek:
Lepteyebo.
Opet uzimam mašinu u ruke, vrtim, okrećam, vrti lepo i glatko, gledam šta joj fali?? Mora da ima nešto.  :huh: Super stoper radi, sve po PS-u. Još piše 14 kugličnih ležajeva. Kako bre 2000 din  :huh:
Kud sve bilo, otrže mi 2000 dinara iz džepa, mislim se, 3 kese krštene primame.
Dolazim kući, naravno, odmah na kanal. Naravno, mnogo su otrovali za onih 14 ležajeva, baš 13  :cheesy:
Ali ok, kontam i da se ubace na kritičnim mestima 4 ležaja, to je 400 din dodatnog ulaganja.
Za te pare.............. no brainer. Pitao sam se na putu do kuće, koja je jbote poizvodna cena ovako nečega, kada to uspe da stigne čak do Srbije i košta svega 18 evra...
















glos

Pecaroši su ti veće ovce za šišanje od žena i krpica im.
Košta 5 evra da se napravi, a da stvarno ima 13 ležajeva koštala bi 10 evra da se sklopi, jer se djelovi naruče u rinfuzi.  Te bila ovde prodavana u ribo radnjama za 10 hiljada. Pa pogledaj samo druge alate, sklopove. Ubodna testera od 4 ooo dinara, seče, radi, traje. Motorna testera, eej, seče deblo u šumi, sto evra.

Nama sto evra "jeftina" mašinica. E zato treba da nam je dozvola 9 000, za sada. Posle kada se priviknemo još 2 000 da damo.
Btw, u sreći je koristio i siguran sam da ćeš ukoliko potraje imati više zadovoljstva od nje, tako jeftine, nego neke markirane. Preplaćene.
ZOV

ibanezi

 Pošto nemam vremena da pecam, utešio sam se Benzarom concourse method feeder 4,2m 30 - 120. Ne znam ni šta će mi u ovoj sdituaciji, nego aj' da upotpunim Benzar kolekciju, Mrzi me da slikam, štap ima temu, na njoj slike i mnogo toga napisanog.

Aca.M

Citat: glos poslato 10 Oktobar 2023, 20:53:34Pa pogledaj samo druge alate, sklopove. Ubodna testera od 4 ooo dinara, seče, radi, traje.
Motorna testera, eej, seče deblo u šumi, sto evra.

Nama sto evra "jeftina" mašinica.

Da, što bi rekao jedan kolega, eeej Stella 800 evra, pa toliko košta dobar čamac sa pentom, da se voziš sve da se u*ereš...  :cheesy:

Citat: glos poslato 10 Oktobar 2023, 20:53:34Btw, u sreći je koristio i siguran sam da ćeš ukoliko potraje imati više zadovoljstva od nje, tako jeftine, nego neke markirane. Preplaćene.

Hvala, živ bio!

obradmiki

Citat: ibanezi poslato 10 Oktobar 2023, 21:43:17Pošto nemam vremena da pecam, utešio sam se Benzarom concourse method feeder 4,2m 30 - 120. Ne znam ni šta će mi u ovoj sdituaciji, nego aj' da upotpunim Benzar kolekciju, Mrzi me da slikam, štap ima temu, na njoj slike i mnogo toga napisanog.
Nek je sa srecom kupovina, takodje, moja sledeca kupovina, samo sa se dodje do nekijeh para

LemiLo41

Drinooooo 🤗🎣

Daiwa tournament ags bolo limited






stanky069

Kupio NGT Profiler Margin Stalker štapove,dva komada...2,40m,2,0lb.
Nedavno sam sebi priuštio kompletan šaranaški pribor,malom se svidjelo i tražio što da mu uzmem da mu nije preveliko i naletim na "stalker" šaranske štapove,nisam ni znao za to... zanimljivo.
Valjda će ga poslužiti,a kontam da ću ih i ja nekad "ukrasti".

DuNo.Zemun

Moje zapažanje i viđenje + savet !
Možda je ovo viđenje i nije univerzalno za naš prostor, ali primećujem ..!
Bolonjeze štapovi (srednja i visoka klas - po ceni) su pribor gotovo spec. namene i kao takvi rekao bih i vrlo moćnih i posebnih tehnologija.
Danas kada vidim razvučen bolonjez od 6m u "akciji", kada vidim tu komp. izradu i dizajn, ...liniju hiperbole u sprovodnicima - prosto se naježim od "straha" .. Ali, .. na jačoj vodi i sa jačim ulovom - ima od jedared podosta pitanja i podosta dilema - pogotovo oko CENE (koje su uglavnom IMRESIVNE, čak i za Zapad)
Godinama koristim 2 MAVERA ..modeli, ..Laser100 5,5m i Misuri 6,7m i druge nikada koristio nisam. Koliko su nekada plaćeni NE ZNAM ali, kupljeni su u Milanu, i danas su fantastični ..
Prošle godine sam gledao, (i prethodnih) neke kolege iz Bugarske (odlični ribolovci srednjih god. ..i znaju) kako se MUČE sa izuzetno sofisticiranim i jako firmiranim BOLO štapovima, na nešto jačoj vodi i sa šljivarima od kilo-kiloipo do 2. Bio sam zapanjen tom impresivnom MUKOM i teškim mučenjem !!
ZATO savet .. ne peca IME ..peca "skromnost i pamet" (lič. stav).. U svetu konzumerizma, i do 80% cene ovakvih roba čini FIRMIRANOST (podatak iz svetske organizacije zaštite kupaca).
Pozdrav, uz opasku, .. kupujte i NOVO, ali pametno, .. skromno
 
Deda Dušan

Milan Likovic

Pozdrav svima, stigli stapici za narednu sezonu, za neke mirnije vode , test ako Bog da u nedjelju sad










Likovic

knezevic76

Malo sam se ponovio štapićem i mašinicom za neko srednje varalicarenje, pored light koje već imam

Послато са 2203129G помоћу Тапатока

"Neki bi voleli da voze sporije,ali,na žalost,više ne mogu"-Duško Radović

Milan998







Stigla mašina sa aliexpresa za 1000 din je dobra

Teme sličnog naslova (10)