Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

vladimir022 i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

sona

Citat: laki22 poslato 04 Mart 2023, 23:12:08znaci masinica stoji 99% pecanja a i kad mota, mota zanemarljiv teret? pa nije ni cudo sto traje  :lol:
Nije bas tko :cheesy: nego 90%.
Pre nego što sam ih montirao na stap za Grabljivicu sam ih drndao na Dunavu hranilice 100gr.prilikom vadjenja jedne grane sam ocekivao da ce da proklizi ili pukne,ali nije.Sto se tice Stuke bila je samo jedna krokodilka od 3 kg i sitnije.
Sacekacemo komentare kupaca koji su je namenili za Bolonjez,Fider i sl. U predhodnim komentarima vecina ih koristi sa malim zamerkama kao i korisnici skupljih i visoko kotiranih brendova masinica. Ko bi nama ugodio traži se dlaka u jajetu,umesto da se peca i uziva
 smiley033

glos

Citat: ZGODNI28 poslato 04 Mart 2023, 09:21:19Neka prica sta god ko hoce ali roba kupljena u liddly traje.Ja sam klupio sator ,masinice,kablove za auto,cipele za pecanje.Nije da ih reklamiram ali su povoljni i kvalitetni.Ja licno ne patim od imena proizvoda i marke,vazan mi je kvalitet cena i da me dugotrajno sluzi.
Ja znam da im oni bitovi i slično, ručni alat, traje.
Za električni ne bih previše garantovao jer imam samo električnu heftalicu, koja mi je po uzimanju djelovala umanjeno, od očekivanoga, te mi se čini da im je to kod svih alata boljka. Manje dimenzije i snaga od standardnih.

A npr. robe što se tiče. Uzeh neke za kupanje šorceve prije 3 - 4 godine, i ni mrdnuli u smislu degradacije nisu, a koriste se itekako. Maksimalno.
Ista nijansa boje, konac stoji, jednako se brzo suši itd.
U startu odličan proizvod ostao takav.
P:S Jedino se zeznuh što sam jedne uzeo bez džepova.
Razumijem da je tako nekome bolje jer ne možeš ništa zaboraviti u njima pa izgubiti u vodi, ali meni oni služe i za nošenje kao havajke pa mi to strašno zasmeta.
ZOV

DuNo.Zemun

Najkvalitetnija roba u LIDLU za PECOLOV je ..
Ljuti ajvar !! ))
Deda Dušan

Sax

Citat: god-ar poslato 04 Mart 2023, 09:38:56Kako sta, alat im je npr. golo govno. Busilica probila na prvom busenju, aku alat jedva da baterija drzi da upalis alat par puta... Neke stvari su ok, ali me strah da uzimam nesto u sta nemam poverenja da li ce me izdati prvom prilikom ili ne...
Laserski metar je odlican, traje mi vec 2 godine i nemam problema sa njim. Sreca sto im je organizacija odlicna oko reklamacija, pa se to brzo zameni ili vrati novac. :thumbup:

Moguce da nisi imao nek srece sa alatom.Ja sam na preporuku vise majstora koji koriste profi alat a isto tako i lidlov kupio aku busilicu,secku za grane,brusilicu malu i elektricnu brusilicu.Baterija drzi fenomenalno za onoliko koliko meni treba.Sad cekam da izadje akcija za 2 baterije bez punjaca jer imam 3 uredjaja a jednu bateriju. :smiley:

god-ar

U sustini ja alat koristim profi, i sav alat mi je Boschov, pa sam naviko da mi baterije drze koliko treba.
Busilica je crkla na prvom busenju, kod aku brusilice posle par meseci se zakucalo dugme za startovanje, cekic busilica se raspala posle pola godine... baterije bas malo drze, narocito na aku brusilici, ona ih jede.
Zadovoljan sam sa aku ubodnom, i heftalicom na struju, to mi radi dobro za moje potrebe.
U sustini, to je amaterski alat, i ko ga tako koristi, potrajace mu.
Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!

DuNo.Zemun

Ovo nije kupovina ovo je Božiji Dar !


smiley001

SVE GENIJALNE STVARI su NAJJEDNOSTAVNIJE stvari !!
Kupio sam danas ovu malu čegrtaljku PERLEZ (Brevet ..Peerless profile, .. SGDG -kraćenica kaže - Sans Garantie Du Gouvernement
Država Francuska je garantovala KVALITET !!
Fascinirajuća je to stvarčica .. Fascinantan je i (još uvek namotan) konac iz 50tih na "čekrku" ..neshvatljive jačine .. bila je to obična bela Kalkuta.

***




Fantastična mašina, .. Fantastično vreme, .. ne bih o ribama !
PS. Sedamdesetih, kupih na jednom Pariškom buvljaku za ..santime, istu takvu ..(ovo je model iz 50tih !!
PS. Ovaj lepotan je samo dokaz koliko nas je Zapadni Konzumerizam (Američki) oterao u PoluMozgaštvo i BEDU !!

Deda Dušan

Dragan Nešković

Колега DuNo.Zemun, ти се бре права душа од човека, срећна ти куповина, у здрављу да користиш  :ok:
Него, свако време има своје бреме, па се немој једити, све ће то једног дана бити боље.

Поздрав  smiley033
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

SlavkoR

Ovako i moj pradeda pisao kad je sa motalice prelazio na ove cegrtaljke i fiberglas stapove...tad je i njega jeo kapitalizam.

Vrv je bilo isto i pre njega i pre njega...znaci trebalo bi da zalimo za pecinom i vatrom.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk


trim



Prvi štap ove godine :cheesy:

Plovak ja zakon

slob

Citat: DuNo.Zemun poslato 08 Mart 2023, 12:44:37Ovo nije kupovina ovo je Božiji Dar !  ..............

Naprotiv,
Ako je reč o stacionarnim mašinicama, Božji Dar su savremene mašinice, naročito za one ribolovce koji stalno drže mašinicu u rukama i ili često namotavaju. Njihova težina je znatno manja, zbog savremene konstrukcije i materijala, a tu je i znatno veća lakoća namotavanja, zbog kuglagera u gotovo svim ležajevima. Takođe je i znatno veći dobačaj mamca zahvaljujući wormshaftu i dugačkoj špulni. To sve naravno mora da košta, ali ni kvalitetne stare mašinice nisu bile baš jeftine.

Ali, moram reći i to, da su stare a ispravne mašinice i te kako upotrebljive u velikom broju situacija pri klasičnom dubinkarenju i tu nije baš ni racionalno kupovati nove pa za onog koji to ipak učini može reći da je podlegao konzumerizmu. :smiley:
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

ljuba1970

za početak sezone


dragan77

Ljuba, gde si nasao ove? Trazio sam ih ali ih nigde nisam nasao u prodaji.
Idemo dalje...

Dragan Nešković

Имењаче, док се колега не јави, ево пробај овде https://www.m-fishing.rs/proizvod/hit-feeder-unipla/  :thumbup:

Бистро  smiley033
Дозволе за рекреативни риболов у Србији нису скупе, оне су бесмислене.

ljuba1970

https://www.m-fishing.rs/

ovde sam kupio,nemaju maloprodaju.

strcky

Citat: dragan77 poslato 15 Mart 2023, 09:05:49Ljuba, gde si nasao ove? Trazio sam ih ali ih nigde nisam nasao u prodaji.
kolega ja sam direktno na facebooku kontaktirao Milana Radosevica (hit feeder ima fb stranicu) i prvo ih nije bilo na stanju, ali kada ih je ponovo bilo na stanju on mi se kulturno javio (iako je proslo dosta vremena) i kupio sam sta mi treba, covek mi je poslao na kucnu adresu, jako je prijatan gospodin i ovde mu se zahvaljujem jos jednom...to je sve bilo negde krajem jeseni

Teme sličnog naslova (10)