Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

Raskoljnikov Jr. i 1 gost pregledaju ovu temu.

pdavor

Bogami moram priznati nije me bolela glava , a mogla je . Samo ponedeljak je bio loš mnogo posla ćutim i radim , a znoj ko sa Šarca uh lebe mekani. Moram ti reći moj moderatoru moro sam malo i dosuti sutradan , lakše se preboli. Ma dve tri i uvati me , godine ili se džigerica sje.ala pa slabo radi na aditivima.  :tongue:

Isa

Citat: sima71 poslato 13 Januar 2021, 10:04:45
Iso , pa jel to jedan i za mene da zajedno pecamo babusku na Jarcini,da malo odmorim ruku. :cheesy:
Kad god hoćeš, samo javiš kad radi babuška i dolećem. Od smuđa izgleda nema ništa, bolje da batalimo....

sima71

Javljam čim krene babuška,a ja još se ne predajem što se tiče Smuđa samo da Sava malo opadne ,i javljam i za njega pa da lomimo noge. :cool:


CitatSimo pretpostavljam na osnovu toga što ste ti i Isa drugovi, a ja sam mnogo stariji od Ise. Dakle žena je za sada u pravu, doći će i tvoje vreme.

https://vukovisadunava.com/dunavska-birtija/danas-sam-kupio/3795/

E moj Ibanezi ,navrljo sam i ja 5 banki mogao bih biti tata Isi imam ćerku njehovih godina a i unuka,tako da sam i ja na zalasku katijere.A Isa je ljudina i hoće uvek da pripomogne savetima ,ništa ne krije od mene što se tiče ribolova i opreme. :thumbup:

ibanezi

Izvini, nisam obraćao pažnju na ono 71 iza Sima. Pa ništa,  verujem onda da u svakom slučaju imaš lep brak, dobro je da mi "ludoglavi" ribolovci imamo žene koje  znaju šta su prioriteti, a onda i nije tako strašno što moraš krišom da kupuješ pribor. Isa jeste sjajan momak. smiley033

sima71

Nema potrebe '' Izvini'',nego da te pitam za ovaj moj varalicarac sto sam uzeo ,da li si imao prilike da ga vidis,posto si veliki poznavalac.Ovo je drugi moj varalicarac i po meni je dosta bolji od Okuma lure manija 60 gramac.Okuma mi je dosta gluva dok je ovo sasvim nesto drugo,dosta  je osetljivijii bolje cita dno sa manjom gramazom. Iskljucivo muvam na kedera i meni je na prvu ruku legao,a i Isa kaze da mu deluje sasvim solidno za te novce posto spada u nize cenovne kategorije.Imao sam i par ulova Smudja i jedna stuka i meni izgleda sasvim zadovoljavajuce.

ibanezi

  Nisam probao na vodi, ali sam gledao u prodavnici. Sigurno je mnogo bolji od OLM koja je bila  i više nego solidan štap u ekonomskoj klasi u momentu kada se pojavila, ali to je bilo pre 6 -7 godina. Prestigli su je svi odavno.  Robinson u svojim cenovnim klasama uvek daje bar onoliko koliko vredi, a ponekad ode i korak - 2 ispred konkurencije. Recimo za mene je pre više od decenije prvi Diplomat spin od 50ak e  po karakteristikama mogao u korak sa mnogo skupljim štapovima, a pre nekoliko godina me je oduševio Sašima Zander spin iste cene koji je u tom trenutku za mene bio mnogo ispred konkurencije u klasi. Pošto verujem u Robinson i njihove namenske štapove, verujem da me ni ovaj zander ne bi razočarao na vodi. Nadam se da ćemo se sreti i zajedno otpecati jer i ja pecam sa Isom kada potrefimo tajming, pa ću probati tvoju novu igračku. :bye:

sima71

Nadam se i ja zajednickom pecanju i druzenju,uvek covek nesto novo nauci,pogotovo od takvog strucnjaka a da ne pricam sta znaci svaki izlazak na vodu,barem za mene-lek za dusu.Moja OLM je bio prvi i univerzalni stap(vobler,dzig i muvanje)i bas dosta je ribe palo na njega pogotovo predprosle godine na ruzno pace pao som 23,5 kg a duzina 153 cm.Borba je trajala preko 20 min.i jednostavno dozivljaj je bio ne opisiv,adrenalin na ivici a vobler od 5 cm male udice stapic se savija do tacke pucanja.dril zatezi pa pustaj,e zato se zivi za takve situacije na vodi. :tongue:

glos

Evo.
Prvo je išla jedna kineska, 40 W, pregorilo od ničega.
Druga, 60 W pregorilo od ničega iz petog puta.
Treću uzmem 200 W ovde na slici ispod brenera prikazanu, treba joj pola sata da dostigne radnu temperaturu a i kada dostigne ubrzo po prislanjanju na materijal izgubi temperaturu, vrha.

E sada ljepo uzmem Pencil torch iliti olovka brener, i za 1.5 sekunde imam otopljenu lem žicu bez vremenskog ograničenja.
Molim ljepo, 330 din. u Woby-ju.












ZOV

slob

Ja imam profsionalnu lemilicu Weler, sa izmenljivim vrhovima i nikad i nemam problem kod lemljenja sitnih spojeva.
Ali ovaj olovkasti brener super izgleda i prvom prilkom će upotpuniti moju kutiju sa alatom.   Iako ne znam šta će mi, neka se nađe!  :cheesy:
Znao sam da slični postoje ali nisam znao da ima i tako jeftinih.
"Ako  nismo u stanju da nešto predstavimo brojevima, to svakako znači da je naše znanje o tome nedovoljno."
                                                          Lord Kelvin

Bobiska

Hvala na korisnoj informaciji  smiley033, od proleca krecem da radim instalaciju u camcu pa ce mi bas trebati nesto tako bez kabla.

glos

Uzmi obavezno, zato vam i pokazujem.
Prvo što progledaš kod lemljenja, ( ja uzeh bzvz prvu lemilicu, jeftino pa da probam, ali se onda zainatim pa dok se ne usaglasim sa proizvodima ne odustajem ). Da mi stvarno treba uzeo bi neku kvalitetnu, srednjeg ranga..
a drugo zamisli bilo koju vremensku nepriliku i sebe u pokušaju da nešto vani potpališ.
I još 100 upotreba, što kaže "ko može taj i hoće".

P.S. Spominjanje NLGI - ja u prodavnicama ne vredi, niko se sa time ne bavi niti razumije.
A Yamalube Marine Grease mi se ne da više ni spominjati, ponavljati, a najbolja je.
Samo je ovde nema.



ZOV

Roga


nadal

gde si nasao ovaj mali brener u woby house-u, ja sam gledao na sajtu i nema?

glos

CitatTraži pod : Proizvodi /  GREJNA TELA I GORIONICI / BRENERI I GORIONICI

Naši sajtovi su čuveni po nađenju traženoga.
ZOV

nadal

hvala, nasao sam

kako i cime punis ovo plinom?

Teme sličnog naslova (10)