Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Zmaj Strasni

Stigla danas torba
http://www.formaxstore.com/product/saranska-torba-za-stvari-cpl68353/13623/

Oslobađam se starog vojničkog ranca u koji ne mogu ništa složiti u pregrade. Ovde ima dosta više mesta a može se nositi i preko leđa. Možda da su stavili malo duži kaiš. Za 2000 realna cena za torbu. Ova koja je bila pre popusta nije realna za taj kvalitet.

milan.krstic

Malo opreme za krupne zverke






🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

mariano 81

Danas mi je stigla futrola i konačno se otarasih kineza futrole koja se posle nepune dve godine raspade.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


DDj

Stigla su i dva stapa za Conquest. Izabrao sam nesto od skromnog izbora kod nas. Mozda ce nekome koristiti ovaj opis.

Prvi je Savage Gear Custom Predator 7'-2" (218cm), 20-60gr. Tezak 154 grama mereno. Elegantnog, tankog blanka. Drugacije koncipiran od serije Predator Fast Shad, vise je namenjen ribolovu varalicama tipa vobler, kasika i slicno. Opremljen je sa Sea Guide CC SIN alkama i nosacem multiplikatora. Ima 10 alki. Ima moj omiljeni spoj trnom, koji je dobro odradjen. Toray carbon visokog ali nepozantog modula. Tako bar pise.

Brze je akcije, zivahnog vrsnog dela i srednjeg dela koji se odlicno otvara sa dobrom rezervom snage u donjem delu. Mislim da ce biti odlican bacac. Na oko mi deluje da dobro radi sa varalicama 10-(35-40) grama (ne govorim o dzigu, za to nije namenjen). Mada deklarisan kao 60 gramac, mislim da nema nikakve sanse da dobro vodi 50-60 grama varalice.

U dobrom je balansu sa Conquestom. Kada se namota struna, balans ce biti za nijansu cak i bolji.











Drugi je Sakura Red Bird, 2.25m, 14-70 grama. Tezak je 172 grama mereno. Opremljen je sa 11 SIC alki nepoznatog porekla i Sakurinim nosacem multica. Karbon je 24T, zilav i jak. Za razliku od Savage Gear Custom Predator, neuporedivo je jaci. Isto je brze akcije ali sa neuporedivo jacim vrsnim i srednjim delom. Otvara se nesto parabolicnije u odnosu na Savage. Izgleda mi da moze bez problema da vodi varalice 50-60-70 grama tipa kasika, vobler, spiner i pristojne glavinjare. Svakako lose radi u donjem opsegu, ne lici mi da moze da dobro baca i vodi 10-15 pa i 20 grama varalice.

Dobro ce dopunjavati onaj prvi. U svakom slucaju tesko je naci jedan stap koji ce podjednako dobro da baca i vodi tako sirok tezinski opseg varalica.

Proba sutra, prava ocena moze biti samo na vodi.











Spojene poruke: 17 Oktobar 2020, 12:02:16

Od Branka upravo saznah da su alke na Red Bird-u Sea Guide. Ustcari, kad pogledam postoji i oznaka S na njima.

dragan2006

Bistro sa novim priborom Dragane.  smiley033

Evo i ja nešto kupio pa da obavestim Grofa;



Ljubilarni, 50-ti, popapić :lol:

milan.krstic

Opaa, sad mozes na Ledinacku da pokusas mrenu da upecas 🤣🤣🤣
🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

dragan2006




Verovatno bih mogao... Baš sam probrao ove intresantnije.  smiley033

milan.krstic

Stigo mitraljez
AVID XR SPOD/MARKER
Uskoro test na vodi, ali vec sam zadovoljan




🚤 Mene babo za tarabu vez'o, sto sam feeder na mrene potez'o 🚤

no names

Svratih malo do Carpmanije danas kad sam već bio u prolazu i ne možeš izaći iz prodavnice da nešto ne pokupiš pa makar ti ne trebalo....u ostalom znate kako to ide bez da vam objašnjavam :lol:
No pojačah se za mašinicu za UL....nisam mogao da joj odolim kad je uzeh u ruke. Lep rad jako i lagana kao pero...(požurih sa namotavanjem strune pa sad moram ponovo jer ostade lufta 🤦‍♂️)







Kad već pomenuh strunu i nju sam uzeo u debljini od 0,10mm i to samo iz razloga što je to nenormalno tanka struna. Mekana jako pod ruku, okrugla. Mislim da je ovo za feeder "babaroga". Sutra ću je baš testirati na palomaru i FG da vidim koliko je i jaka. Za sad sam malo je reći oduševljen.





Uzeh malo silikonaca da dopunim lager tih guma pa polako da idem u pohode na prugaste proždrljivce. Klasika Slit Shad i Aj Stick





Setih se sad i kopčica tih micro...




Utrapi mi Zoran i poklončić da imam Slit Sheda i u ovoj veličini da se igram malo sa zimskim smudjem ako se ovaj vodostaj konačno smiluje i dozvoli.






Zaboravih da slikam i deo od Trinisa koji mi je takodje stigao. Padoh i polomih ga...ništa me ne pitajte kako  :lol:

PS: Kad sam se već raspisao....Video sam u Carpmaniji dve nove drške meredova od Garbolina...Essential i World G One (ako nisam pogrešio)....veoma krute i jake. Takodje mi je pažnju privukla tvrda torba za jedan štap od Robinsona u kamuflažnom dekoru....za varaličarski štap idealna. Takodje ima od 1,5m Garbolinova za dva štapa (nije tvrda ali je od jakog platna) taman za dva varaličarca takodje.  smiley033
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

sona

Ponovio se danas,pa na test sutra,zamenio udice nesto su mi ove originalne slabasne :sad:
smiley033


vradojicic



Maver Arthemis 6m, Fuji oprema... Reglass, Made in Italy. Teski sistemi, zima, Drina. Da odmeni Superpotente ponekad i da uskoci kada su jos teze stvari u pitanju, pogotovo zimi...

"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

mariano 81

Nabavio sam nešto sa čim kuburim duže vreme i jednog silikonca da probam kako radi savage gear 12cm 20g i mogu reći da je guma baš mekana.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


ljumi


god-ar

 :lol: :lol: :lol: I ja sam se ponovio.   :lol: :lol: :lol:

Nemam ti ja pojma!...  Ali naučiću!!!

SundjerPecanje

Srećna kupovina  gde si kupio i koliko si platio ako nije tajna?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk


Teme sličnog naslova (10)