Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

glos

Ja samo znam, da kao senkaroš, sjedeći na suncu, doživjeh da se opečem na grickalicu i ovakvu špulnu silka nađem:


ZOV

robertnfv

Citat: bogi1977 poslato 21 Septembar 2020, 12:51:54
Nemoj mešati babe i žabe! Čoveku treba da zalepi vršni sprovodnik i taj topli lepak je odličan za to. Lampa proizvodi mnogo veću temperaturu tj.sijalica,nego što je temperatura u autu!

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
druze lampa je samo bila u autu jedno posle podne. Nije radila. Neka prica ko sta hoce... Ja sam rekao svoje. Moze da se istopi.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока


gillespie

Zalepljeno tim silikonskim stapicem, deluje mi da lepo drzi, e sad ako ne izdrzi super lepak gel je u priboru za svaki slucaj...
Hvala na savetu...

Gesendet von meinem JSN-L21 mit Tapatalk


marina1983

Drzace, bolje opet sa njim zalepi nego bilo kakvim "smrt" lepkovima.

gillespie

Rece mi lik u radnji da taj gel lepak isto lako popusta kad ga upaljacem grejes... Meni je bitno samo da nije agresivan za blank. Najbolja opcija je da ovo drzi i da ne moram nista vise da cackam...

Gesendet von meinem JSN-L21 mit Tapatalk


marina1983

Ooooooooooo   covece ne brini brigu svi lepimo tim . I kod majstora da si otisao istim bi ti zalepio

Grof1204

Vrsne lepis na bolonjezu gel super lepkom, sporije deluje...
Dva vuka, jedan zavija, dok drugi odvija.

sona

Ja lepio obicnim OXO lepkom nisam imao problema. smiley033

jamal

Da li verujete da ce ijedan super lepak osteti/istopiti blank odnosno karbon jedan od najacih poznatih materijala u svetu ?
Dobro ste me zasmejali da vam kazem iskreno.  :lol:
Moze bilo koji super lepak ali je najbolji ovaj u gelu,ne zato sto steze sporije ili brze nego zbog toga sto se ne sliva niz sami blank ,i ne kaplje se na stap vec se vrh bolonjes stapa samo pipne prvih nekoliko milimetara u njega i zarotira.Sasvim mali tanak sloje je vise nego dovoljan da vrh fixira.

Posto su vrhovi na bolonjesima strogo knap, navlaceci provodnik nanize lepak se rasporedi bas onako kako treba.Tu onda nema viska i ako ga ima to je minimalno sto se prstom odmah skine.
Druga stvar svaki lepak se skida pa i najaci super lepkovi tako kada se zagreje provodnik upaljacem. 
Moze se isto  zalepiti i najobicnijim moment lepkom, lepkom za gume ,i slicnima stim sto se tada nanese malo vise lepka i ostavi se da odsedi malo duze kako bi se stegao,a visak se skine takodje prstom.
Napraviste celu nauku od lepljenja vrsnog provodnika na bolonjesu a zalepio sam ih do sada ni ja ne znam koliko.  smiley033
Natural Born Fisherman
The Chinese say that every day spent fishing is another added on to your life

mariano 81

Meni se desilo da sam menjao kopču na takmičarcu i lik u radnji mi je lepio kopču na vrh  nekim super lepkom u bočici. Kad sam sa društvom otišli na Dunav, prilikom izvlačenja babuške veličine dlana, ispade mi kopča sa vrha. Kao što kaže kolega, uzeo sam Locktite gel i zalepio sam kopču kako treba. Toliko je dobro zalepila da sam pre nekog vremena polomio vrh, dok je kopča i dalje bila fixirana za polomljeno parče.

Послато са Redmi 6 помоћу Тапатока


marina1983

Poenta je da ce mozda nekad usled nekog ostecenja nagnjecenja, zamene nekog segmenta .....  morati da se skine  sto znaci da ce tom prilikom morati da se sece vrh sto i nije bas normalno , jelte !

ljuba1970


Шаранџија

Citat: ljuba1970 poslato 22 Septembar 2020, 15:30:39
danas stiglo

Свака част!
Нека је са срећом.

mariano 81

Reših da ganjam deverike, pa sam uzeo neke primame, koje planiram da kombinujem sa pšenicom domaće radinosti i benzar mix hlebne mrvice, 1/2 l crva plus sitan pribor. uglavnom koristim Trabucco i Gamakatsu udice, ali reših da probam Mustad.




marina1983

I rumuni poceli za makitu da rade . Ode mast u propast.

Sledeci je pribor potpisujem . Ako vec nije.

Teme sličnog naslova (10)