Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Nebo

Bio danas u radnji, da potrošim onih 100 evra  :lol:,
Tako da sam se ponovio malo danas, imam već ideju na šta ću da slomim ovu mašinicu ovo leto, a i dozvolu uzeh pre neki dan, još samo da odem na pecanje, ih gde bi mi bio kraj   :bye:

PS. Ona teta za dozvole mi ladno maznula onu od prošle godine, fali mi u kolekciji, idem sutra opet da se vidim sa njom, da mi vrati... :rolleyes:

Ko jamu drugom kopa ne čini proleće

Filip212

Stigla masina za CTS. Malo duze sam cekao ali isplatilo se. Deluje super, utegnuta je i lagana. Sledi pravi test na vodi. Namotan Climax Mig 0.18 135m, moze jos malo da stane.


Pedja1987

Masina je zver. Ja koristim C3000 za pecanje bele ribe. Drugar ima stari model Stradic-a 4000, peca oko 6 godina sa njom, i to momacki, radi kao prvog dana. Bistro ti bilo.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Filip212


mknezevic


marina1983

Znaci znak raspiznavanja metar   :cheesy:
Na prvu kad ga pogledas izgleda da metar ima 2 metra  :lol:
Da je srece pa da svi imaju metar  a pojedini da nauce koliko je ustvari 30-40, 60  cm ....
Nadam se da ste zadovoljni  smiley033

mknezevic

Ja jesam, ostalima danas šaljem. Izuzetno je kvalitetan materijal.  :ok:

sima71

Juče mi stigao Garmin striker plus 4 cv, ja sam oduševljen samo treba znati zadati opcije i prepozati vrstu ribe što meni malo teže polazi za rukom.

glos

Dugo priželjkivanu kutiju za čuvanje sistema, i to sa onim zakačkama koje su sa federima, da se nategne. Ima i metar koji ide do 43 cm, na kutiji, sa obe strane.
Ono crveno sa druge strane mi uopšte nije jasno, kako se koristi i čemu one rupe - kvadratići na krajevima ?
430 dindži u formaksu, poviše mašinica, ( kojih sam jedno 6 long cast provrtio i ni jedna nije ni prinjeti okuminim 8K, po osjećaju i svemu, pa ni daivina emcast od 13 000 din).






expedition čaše kom. 4 nehrđajući čelik



I first austria zvučnike za auto od 100 W





Spojene poruke: 18 Jun 2020, 15:52:47

E, i vidio sam udice "veličine" 20.
!!?!!!
ZOV

NikolaNS

Pripreme za leto. Malo me plasi da ova glava nije preteska za ovu busilicu. Ako neko od kolega zna gde u Novom Sadu ima da se kupi ovakva glava kao sa slike nek' javi ovde ili u PP. :smiley:




Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

laki22

Nije preteska nego će ti muljati I navijati hranu dole. Imam takvu I ne radi posao. Taj dole prsten ne može lepo da podigne hranu sa dna

NikolaNS

I to sam pretpostavio i toga se bojao ali nije bilo druge pa sam je uzeo. Ima li u gradu negde da se kupi ta specijalno za primamu?
Rekao je Dunav, a on dobro zna, Na prvom je mestu zemlja Srbija. A gradovi i prije i sad, Kako Dunav rece, to je Novi Sad.

Veliki89

Jedino online  :smiley:

Ja razmisljao o kupovini iste ali onda, nosi aku busulicu, punjac, mikser... ovako lepo zamesam na suvo i postepeno dodajem vodu. Kad odstoji pustim 1-2x kroz sito i to je to

laki22

Zato ja imam 3m kabla i na akumulator od auta

Sent from my Huawei P30


komša015

Čuj tri metra kabla, aku bušilice, kola-akumulatori.. ja to bre agregat ( hondin, pali ka' mina ) i mešalica za beton. Kad' mi se ne peca, sednem na gajpu piva i mešam uslužno...  :rolleyes:

Teme sličnog naslova (10)