Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

komša015

Ovo poslednje je zaboravio, još kada je kupio CD-a..  :lol:

ibanezi

Deluje po napisanoj težini da je to prilično teško, međutim sama ende kapa takvog izgleda po Pajinim merama ima blizu 30 gr (po dimenzijama i izgledu identična Pac bay ende kapi čiju je težinu Paja dao u nekoj drugoj temi i možda i jeste baš ta) i ona je jako dobro došla za balans jer štap za tu dužinu baš lepo leži u ruci, ne deluje teško. Baš je prijatno mlatati po kući ovim štapom :lol: Bez nje štap uopšte nije među "šampionima" težine ni blizu, uklapa se u dobre i poznate štapove koji je nemaju, od vazda njih i lakši ali bi sigurno delovao u ruci teže, jer za tu dužinu štap ima po meni prilično kratku dršku. Ne vredi, ne mogu da čekam dogovor za Drinu, moraću dati 600 dindži za Lekin salaš koji mi je na par km od kuće samo da probam štap na akoBogda nekom solidnom šarančetu i da vidim kakav je osećaj. Izbegavao sam ceo život komercijale, ali ovaj put radoznalost izgleda nosi prevagu. Kad se setim fidera i onog šarančetea iz B. Jarka, mogu samo da zamislim tako nešto na ovom.  A seks nikada neću zaboravit, dobro pamtim kako je to lepo bilo raditi. :lol:

vradojicic

E na match stapu je 17x bolji osecaj nego na feederu... Ta end kapa ima blizu 35gr i ja sam svojevremeno hteo da saljem svoj Tubertini Eclipse Wagller 4.5m koji ima 215gr u MG servis da mi je ugrade i da dodjem na 250gr i time drasticno poboljsam balans.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

pex

Od matcha jedino je bolji ocesaj na musicarskom stapu. To jeto.
Tezina je relativna stvar, narocito za match.
Imam Shimano Antares multi 4,26-4,57m, hteo da ga prodam jer je u ruci bio nikakav a tezak 225 grama. Ali preskup stap, oko 400Eur I najlepsi sto sam video, mora da se nesto krije. Blank savrsen ali ubija koliko vuce.
To su potvrdili svi iz MG-a a I slucajni posetioci te radnje.
Elem, kazem balansiraj u nulu. Izadje na 348 grama. Osecaj za neverovati, jedva sam ga spasio iz radnje, ko je probao ostao zabezeknut. Savrsen stap koga nema u ruci.
Balans, balans.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

srda83

Šta mislite o Tubertini Quartz 303? Za veće plotice,škobalje i mrene.

genjura

E

Ovo sam morao uzeti.ubise me oci

robertnfv

Danas sam kupio stolicetinu. Deluje dobro,udobna je,podesavajuvi naslon i podesive nogice. Problem je sto sam video na komsijinoj istoj takvoj da postoje plasticni odbojnici koji drze rastojanje uzmedju dva dela i oni popucaju brzo i onda izmedju dva dela,sipke postoji prazan hod od oko 5 mm. Na mojoj su te plastike tu ali mislim da ce brzo otici. Stavicu neke zamenske od necega koje ce biti kvalitetnije. Jako je bitno otvoriti cetvoro ociju prilikom kupovine,a jako je tesko videti sve mane i nedostatke na licu mesta.

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


nikolas

Uzeo danas,videcu kakvi su!

Spojene poruke: 05 Jun 2018, 22:15:17








limovac74

Tim kleštima zašilji "kljun " turpijom spolja,onda će lakše da otvara ringlove.
Kad Sveti Ilija nebom sine grom na dnu reke Dunava probudi se som.
Na dnu reke Dunava kiseli se rovac a na obali stoji mokri ribolovac.
Som je snažno povukao ko kamion FAP i odneo ribolovcu i udicu i štap...

nikolas


marina1983

Da na vreme opravimo neki predvez za brku.



ossa

Odličan, a ja sam uzeo sličan, neverovatno kako je mekan.

TT-jac

Hej, haj baš nas brige...

DOXAT

Da znam da li je to jedan od tih mekanih... Juče sam iz Dunava izvukao nečiji najlon sa olovom i udicom, taze pokidan...zelene boje, jako mekano deluje..čudne boje, kao svila ili guma ... Neverovatno jak na kidanje, rekao bih da je 0.35-0.40 od oka... Ali koja neverovatna razlika na čvoru! Pa to ne izdržava ni 0.5 kg...puca kao paučina! Obratite pažnju na taj detalj...

Sent from my S60 using Tapatalk


ivan3008

Eo da se pohvalim i ovdje smiley033
Danas kupljen i isproban al vise u temi o takmicarcima






marina1983

Citat: DOXAT poslato 11 Jun 2018, 19:56:08
Da znam da li je to jedan od tih mekanih... Juče sam iz Dunava izvukao nečiji najlon sa olovom i udicom, taze pokidan...zelene boje, jako mekano deluje..čudne boje, kao svila ili guma ... Neverovatno jak na kidanje, rekao bih da je 0.35-0.40 od oka... Ali koja neverovatna razlika na čvoru! Pa to ne izdržava ni 0.5 kg...puca kao paučina! Obratite pažnju na taj detalj...

Sent from my S60 using Tapatalk
S obzirom da je 100% soft nije me zaprepastio svojom mekoćom ili ja mnogo očekujem . Na prvu,  vukao ok skroz videćemo ga na terenu
A ne znam taj "pirgavi" šta je :cheesy:

Teme sličnog naslova (10)