Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

laki22

trazi pare nazad. ne zovem ih ja dzabe shitmax  :lol:

robertnfv

Ne mogu... juce mi obucar unakazio cipele pa smo se umalo potukli... mesec dana me zezao dodji sutra pa sutra i na kraju kada je uradio ono kao klovnovske cipele... tako da danas nisam imao volje da se svadjam..

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


strugar

Tebe kolega bas poteralo :huh:

robertnfv

Ne mozes ni da zamislis..

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


marina1983

Odeš  i kupiš nešto napamet da bi testirao a ideš bos ne kapiram politiku  :cheesy: da si uzeo jednog passiona i bog da te vidi.

robertnfv

Nisam ja bas iskusan ribolovac pa da znam odma sta valja a sta ne. . Na greskama se uci.. bar sa feeder stapom nisam pogresio.  :-)

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока


marina1983

Toliko je toga ovde napisano da ko god se malo potrudi i pročita neće pogrešiti sígurno . U svakom slučaju uzdravlje te služila .

Spojene poruke: 04 Maj 2018, 22:29:12

Pa da bude i za cipele :cheesy:
http://rs.n1info.com/a360248/Lifestyle/Lifestyle/Cipele-od-riblje-koze.html

Pedja76a

Mini fat rap svi dekori za ul za.ebanciju, poneka cd5 i flat rap 5 . Mini fat rap plaćeni 4.99$ na fish usa ,častili me kačketom i majcom.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk


milorad


marina1983


ibanezi

Što rek'o Pekson, Drino evo me! Izgleda da sam za par decenija isključivog varaličarenja propustio neke stvari, pa bi' da nadoknadim. Kupio sam od mog druga Škeneta po njegovoj uklapajućuj ceni iz kompenzacije ovaj Milo premijership match carp recomended bu World champion Steve Gardner u dužini 4,5 m. Nema oznake tb, ali namena - carp govori da se radi o snažnom štapu koji je dušu dao za Drinu. Ne razumem se u meč štapove, ali mi je na suvo delovao jako sličan Peksonovom Tica majesty i po snazi i po akciji. Pošto je majstor plovka i "struje" Vlada Radijičić nahvalio tu Tiku, uz bezobrazno spuštanje cene sa 90 koliko je stajalo na štapu na 60 u koliko se Škene uklapa, nisam odoleo. Pa još i da platim kad stignem i u koliko hoću rata jer mu motka stoji više od godinu dana. Nadam se da se nisam zezn' o, majstori šta kažete?




vradojicic

Sa srecom buduci drinski vuce... :cheesy:
Deluje dobar.
Kako ti se cini balans? Za snagu,akciju i ostrinu ne brini...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

VladimirR

Sa srećom kupovina i još sad da mu nabudziš nekog brzog stradika  :cheesy:
Koji sam ja baksuz, da dobijem ulogu da glumim u pornićima, glumio bih ong muža što ide na posao!

ibanezi

 Za sad će da deli Abu Orra sx 30 sa ML varaličarcem. 5,8 . 1 prenos, 259gr teška, sa najpreciznijom mogućom kočnicom - Carbon matrix. Koliko ću koristiti ove štapove, jedna mašinica im je dovoljna, bar za sada.

Dva vuka

Još će postati ribolovac od tebe , pobratime  :thumbup: :clap2: Samo , zahebo te Škene , Milo nije više premijer nego predsednik  :lol: 280 grama na 15 fita  , 8-25 tb je jaka motka  :takoje: Ih, kad ufatiš mrenu ili šarka od 3+ , ima da zaboraviš i varaličarenje i federisanje i seks i ...  :cheesy:
U svakom od nas postoje dva vuka, koji se neprestano bore između sebe. Jedan je dobar, a drugi je zao. Koji vuk na kraju pobeđuje?  Onaj koga hranimo...

Poslato po golubu .... ako ga kobac ne savata

Teme sličnog naslova (10)