Danas sam kupio...

Započeo tomislav34, 26 Januar 2013, 19:37:31

prethodna tema - sledeća tema

Pedro, zolja, mladinaucnik i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

pexon

Hvala Dule.  :cheesy:
Vlajko, sem Živka i neznam neku lokaciju na tom delu Drine sa dubinom preko 4 m po malom vodostaju. A kad grune voda, sklapam meč i vadim fider odmah.   Biće prilike nadam se u drugoj polovini Fegruara da ga isprobam. :cheesy:

vradojicic

Zovi kad budes planirao da ides...
Ima ih jos, Grujica Ada ili Rezervat u Drlacama... Ima i jos poneka.
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

pexon

Važi Vlajko, kako vidim po prognozi, jedino će treći vikend biti OK vreme. Sada vidim da je Drina bila i do 400mm, zamutila je 100posto. Do 16-17. bi trebalo da izbistri, ako ne bude nekih velikih padavina u međuvremenu. Još ako ne odnese ovaj talas svu algu, pa da probam i na to čudo da pecam.  :cheesy:
Rezervat je 2/3 plitak, jedino je uz Bosnu dubina. Ne mogu samo da se setim da li riba bude na našoj strani po malom ili velikom vodostaju? Na Grujića adi nisam nikad bio pa ne znam. Da ne spamujemo više temu, javljam ti se obavezno ako budem išao.  smiley033

vradojicic

Grujica Ada je duboka oko 3m po maloj vodi na nasoj strani ali kada je mala voda riba je u Bosni, to je najteze drinsko pecanje koje sam izvodio. Plovci su 10-12gr, zabacaji po 50m, dubina 5.5m. Tamo nisam pecao jedno 2 zime a opasno mi se svidjalo mesto. Po velikoj vodi riba pridje u nasu obalu i onda se peca na 20m daljine na oko 4m dubine koliko se secam. Nenormalno se mnogo izbacivala te dve zime na tom mestu. Inace duboko mesto je i Panovica gaj ispod Ljubovije, Majdan takodje...
Ajde videcemo nesto za taj vikend, imaj u vidu da ce biti nenormalna guzva jer tom vikendu prethodi Sretenje kao drzavni praznik i 2 neradna dana. U svakom slucaju cemo iskombinovati nesto jer nijednom jos zimus nisam isao do Drine, uzeleo sam se. Mozda dovucemo jos nekog vuka. Napravicemo i neku temu da predstavimo mesto ili mesta.
Alge ima i na Drini i na Kolubari...
"...Krv je Krv! Njena boja i ukus ne zavise ni od kape koju nosis,ni od Boga kome se molis, ni od barjaka, ni od imena..."!

yu7zex

Kupljena pre neki dan...  smiley001


marina1983


Drill Junkie

Ma jel moguce   :eek:
Gde su im pakte??   :cheesy:
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

marina1983

 :cheesy: Ma rekoh da prespojim dok neizađe neki novi model  :cheesy:

Spojene poruke: 05 Februar 2018, 19:03:17

Koliko god je ja voleo ali na nekim mestima su jednostavno  ne upotrebljive . Dubina 10 m mali prostor , stajaća voda , teško će da fercera  :cheesy: Nikad da padne a i kada padne okreneš ručicu par puta i gotovo .

Drill Junkie

Ma neka, valja se  :thumbup:

Ko ce cekati te neradnike iz Rapale da izbace novi model, na svakih 15 dana  :lol:

Inace taj Canibal mi je jedna od lovnih guma, extra su je uradili  :thumbup:

Guma tako mekana da je na dve stuje moram menjati koliko je iscepaju, a nije ni jeftina  :no:
First slomi ovu palmu, then I will teach you !!!

marina1983

Banda  :cheesy:
Radi za sve pare . Relax kopyto ga sledi u stopu , silnijeh sam se riba na njega naFato  :cheesy:

no names

Nisam dobio kupio sam i to polovno za 450din  :lol:
Prezadovoljan sam iskreno.






Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

skvrl

Odlična je. I ja sam je uzeo nedavno, dojadilo mi da predveze motam na parčad stiropora :), ima i mesta da se zalepi papirić sa debljinama korišćenih predveza na pojedinačnim pregradama. Mada je za predveze do 20 cm dužine ( meni namenjena za direktaše ). Materijal tog dela u koji se zabadaju udice je baš kako treba.

Inače, nije ni nova mnogo skuplja, svakako je manje od 500 dinara ( u Formaksu recimo )

Poslato sa HUAWEI CUN-L21 uz pomoć Tapatoka


no names

Meni je za metod predveze namenjena...taman mi odgovara i dužina za neke retke koje koristim i te dužine. Dosta pregrada pa i dosta mogućnosti. Za te pare i više nego zadovoljan kupovinom. Samo ću ja uzeti još čiode one pa da za njih kačim udice, da ne bodem nekako mi žao da upropastim  :smiley:
Riba uvek jede. Na tebi je da otkriješ šta...

skvrl

Mislim da nema potrebe, materijal je takav da se ne oštećuje, bar ne od ovih mojih sitnih udica

Poslato sa HUAWEI CUN-L21 uz pomoć Tapatoka


pex

E pa no names na zalost nema gde da se ubode cioda, sundjercic suvise tanak. Imam ih ja kupio dve, izuzetne za method bas.
Isto mislio na ciode ali ne bas.

Pozdrav!
Čuvajmo prirodu pa ćemo sačuvati sebe

Teme sličnog naslova (10)