Bio sam na pecanju...🎣

Započeo Bigash, 10 Oktobar 2008, 08:40:24

prethodna tema - sledeća tema

Diksi13 i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

skvrl

Juce od 1 do 4 (spremanje kise nas oteralo) drugar i ja pecali smudja na dubinku u granju, imali jedan ozbiljan potez I ribu na stapu desetak sekundi ali izgleda je bila stuka I pregrizla je predvez

alehandro

Danas od 6:30 do pola tri popodne malo se fiderisalo na Moravi. Voda u opadanju, alge se lepe na najlon, aktivnost ribe na mahove. Po par komada pa ništa pa opet par komada i sve tako. Na crviće i gliste. Hrana Traperova giant fish river. Uzeto par komada za čorbu, uglavnom šljivar, deverika i još neka riba, ili je protfiš ili plotica, ne znam tačno. Ako može neko da kaže koja je ovo riba?

Sent from my moto g(6) plus using Tapatalk


orka

Brojao do 15 ..Sitni, do 1kg, ali i jedan pravi , oko 3-3.5 kg ..Svi plivaju i dalje ..

laki22

Džinovski sabljar sa Tise

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk


tiki61

Podsetio me Laki, pre desetak dana sam bio na Tisi. Riba je ujutro loše radila. Bilo šta ili bilo kako zabaciš feeder, uhvati se kaugler. I to ne bilo kakav, ni jedan nije bio kraći od 15 cm (ili što bi mi muškarci rekli 25 cm). Najvećeg sam dobio na šećerac, bio je oko (stvarnih) 25 cm dugačak, a težio je sigurno preko 100 grama. Žao mi što sam propustio to da slikam. Zanimljivo je to što su sve kesege koje sam u to vreme uhvatio bile odrane od strane nekog grabljivca, a zakačena su i dva smuđa ispod mere. Ni jedan kaugler nije bio oštećen. Tek predveče se javila "konkretna" riba, dobre babuške i osrednje deverike.
Svi smo mi ravnopravni, ali su neki malo "ravnopravniji"!

Mileka

Dunav, NS, grad, od 17:00č do 21:00č, filet/keder, blizu, daleko, ni udarca, kolega na fider - ni udarca, lik pored nas 3 štapa filet - ni udarca, drugar varalicu - ni udarca...

knezevic76

Danas na Vizelju kod BSKa, nešto što sam retko viđao do sad. Elem, znam da ima tolstolobika, tj svi znamo, al za dva sata koliko sam bacao varalicu, plovkaroši i dubinkaši su izvadili jedno 10-15 tolstolobika, čak sam i ja jednog zakačio za zadnje peraje varalicom na površini.

Послато са 2203129G помоћу Тапатока

"Neki bi voleli da voze sporije,ali,na žalost,više ne mogu"-Duško Radović

DakiNS

Juče sam se dao u lov bikova, dva komada 7 i 4 kg. Tablete od Mrava iz Futoga rade radnju. Pecao sa teleskopima 40-80 gr najlon 0,30 , doživljaj kompletan.
Kada budem lovio u večnim lovištima loviću sa Bretonom.

Little_fisherman

Juče malo Dunav sa drugarom okusao se u lovu soma.Imali 2 komada i posle ni trzaj,ja se vratio na fider on otiso da sprema klopu,uglavnom krupna bodorka i po koja bela  na 10m od obale. Sve u svemu lep dan proveden na vodi. Riba vraćena

🐳🐋🐬🐟🐠🦈

glos

Skoknuo tu na DTD, prema Klisi, na sat vremena, da probam Mate Rage-a na stajaćici. Travuljina plovi pa se ne da baš bacati, ali sam uspio Mepsom ćetvorkom, na "Danas sam kupio" postanoj, škljoci  nerava doći. Pustio sam je.
Štap je kršten kako i dolikuje.

orka

Opet Tisa.. Deverika slabo, jedva 7-8 kom za ceo dan, ali je zato opet jedno šaranče izvadilo dan ..skvrl

Danas bio sa klincem i drugarom, dunavac. On dve stukice, jedna manja vracena druga nesto veca nije jer je progutala varalicu tako da je otisla u skrge :/. Ja na dubinku na parce jednog malog smudja, vracen. Imao jedno pregrizanje predveza sa parcetom kedera bez glave i jedan bolji potez promasio.

DejanP

Danas lepo pecanje,Indjija 12 Babuski,par samo slikano,sve vraceno.
Jbg šaran ni da pipne.
Vlada bgd

Juce od 6 do 12 vinca,dunav,kod splavova.probao na feeder,crv,glista,secerac,pop up,samo pes.niko nista nije upecao ni od kolega pored na plovak.drugar probao na kedera stuku,ni cvrk :sad:

Bobiska

Juce bio na Dunavu da probam soma, proslih dana cuo da je lepo radio ali ja sam bio na odmoru pa sam preskocio cug. Juce od soma nista i to na rovca, glistu, cvet i malog tolstolobika (jedno 15-20cm). Par potezanja ali bez soma, sidrio se na pet mesta. Ali... kao treci stap zabacio cirvice da uhvatom po mogustvu nekog veceg pesa, mozda ga vise voli od bika posto ih pronadjem u stomaku pri ciscenju. Na taj pomocni stap sa crvicima upecao sam dva manja pesa, dve deverike, malog soma, kecigu od pola kile na moje ogrovno iznanadjenje i jednog skobalja preko kilo. Sutra ako ustanem rano probacu opet soma.  Mozda se spustim ispod usca Tamisa u Dunav da probam tu, mada nikada ranije nisam pecao na tim pozicijama.